Отборът на ЦСКА през този сезон е зле физически, оттам като че ли увереността в собствените сили напусна футболистите ни. Чудно как е възможно да играем само едно полувреме, след което се прибираме в нашата половина да бавим времето. В миналото ние почти винаги сме превъзхождали нашите съперници във физическо отношение!
Новите, които привличаме също не са в добра кондиция. Даже Петрович признава, че новодошлият Отабор след 20 минути игра в официален мач на ЦСКА не могъл да ходи в продължение на 10 минути.
Лига Европа, 2-ри квалификационен кръг, ЦСКА - Осиек
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа, 2-ри квалификационен кръг, ЦСКА - Осиек
Последна промяна от Mitata на 26 юли 2019 23:56, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Беше чудесна футболна вечер за Бг футбола. Дано и другата седмица и се насладим 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Беше чудесна футболна вечер за Бг футбола. Дано и другата седмица и се насладим
Много тежък реванш ни очаква. Хърватите са класа, разиграват умело. От нашите комай единствено италианецът пипа топката, но си пада малко егоист. Физически също отстъпваме значително на съперника. Надявам се индивидуален проблясък ще ни помогне да отстраним хърватите.
Осиек е нагледен пример за нашето ръководство в каква насока трябва да се развива ЦСКА. Нужен ни е много, много професионализъм и изключително сериозна работа с младите таланти.
Ozzimozzi написа:Честита победа! Губи ми се задълбоченият анализ на Уйнето (т.нар. Дъста). Липсвт ми десетките му мнения, които при негативен резултат съм сигурен, че щяхме да четем. Сега ще чакаме реванша.
Слаби сме иначе и не показваме игра, но пък поне в този мач аз не видях срещу нас да се е изправил Реал Мадрид, както един футболен анализатор ни убеждаваше.
Дано късмета е с нас и на реванша, че в противен случай ще ядем дървото.
Гледам, че обичал продукта на анализа, но за съжаление не мога да ти помогна.
Равносметките след реванша, а до тогава, продължавай да чакаш продукт от анализа
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
Mitata написа:Осиек е нагледен пример за нашето ръководство в каква насока трябва да се развива ЦСКА.
Няма как да стане в България. Иначе и на мен ми хареса 11-ка от 10 хървати и 1 унгарец (съседка и страни с мешано от двата народа население), което в нашия случай е равносилно на 10 българи и 1 македонец/сърбин/румънец.
Нямаха нито една перла от Бразилия, Африка, португало говоряща държава, швед Демба Нирен, исландец познат покрай красивата си съпруга, играли в руското или турското първенство, но не от грандовете им и въобще нещо общо с нестихващия лов в България при всеки трансферен прозорец да се ловят агенти без договори или на цена от 200 000 хиляди евро с надеждата да заиграе малко и веднага да го шитнем за 2-3 милиона подсмихвайки се колко сме умни и как сме излъгали останалия свят, а всъщност занимаващи се с боклуци и страдащи в ЕКТ на клубно ниво и в квалификациите на национално.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
kiril.a.d написа:Нищо не ми хареса в този мач, с изключение на гола. Същата несработеност, треперливост, незавършеност...не знам, как ще го бъдем занапред...
Какво си очаквал да се промени за 3 дена, със същите футболисти. Не сме толкова зле, споко, има шанс да стане отбор. Е, не чак такъв, дето пак да играе четвъртфинали и полуфинали, както се надява Пената...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Dust написа:Ozzimozzi написа:Честита победа! Губи ми се задълбоченият анализ на Уйнето (т.нар. Дъста). Липсвт ми десетките му мнения, които при негативен резултат съм сигурен, че щяхме да четем. Сега ще чакаме реванша.
Слаби сме иначе и не показваме игра, но пък поне в този мач аз не видях срещу нас да се е изправил Реал Мадрид, както един футболен анализатор ни убеждаваше.
Равносметките след реванша, а до тогава, продължавай да чакаш продукт от анализа
Естествено, че равносметката е след реванша. То и в първенството равносметката е след краят, но това не ти пречеше да направиш задълбочени анализи след неудачите ни в първите кръгове. Няма лошо! Ако вземем случайно отстраним Осиек и не видим Реал Мадрид, то съм сигурен, че ще си запазиш правото да анализираш някой следващ по-подходящ мач.

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Dust написа:Ozzimozzi написа:Честита победа! Губи ми се задълбоченият анализ на Уйнето (т.нар. Дъста). Липсвт ми десетките му мнения, които при негативен резултат съм сигурен, че щяхме да четем. Сега ще чакаме реванша.
Естествено, че равносметката е след реванша. То и в първенството равносметката е след краят, но това не ти пречеше да направиш задълбочени анализи след неудачите ни в първите кръгове. Няма лошо! Ако вземем случайно отстраним Осиек и не видим Реал Мадрид, то съм сигурен, че ще си запазиш правото да анализираш някой следващ по-подходящ мач.
[offtopic]При него нещата са ясни отдавна! Ако бием - не се интересува от български футбол , ако паднем или играем зле е невероятно щастлив и следват около 20 поста какви свободни електрони са играчите на ЦСКА.[/offtopic]
Непринуден написа:Mitata написа:Осиек е нагледен пример за нашето ръководство в каква насока трябва да се развива ЦСКА.
Няма как да стане в България. Иначе и на мен ми хареса 11-ка от 10 хървати и 1 унгарец (съседка и страни с мешано от двата народа население), което в нашия случай е равносилно на 10 българи и 1 македонец/сърбин/румънец.
Нямаха нито една перла от Бразилия, Африка, португало говоряща държава, швед Демба Нирен, исландец познат покрай красивата си съпруга, играли в руското или турското първенство, но не от грандовете им и въобще нещо общо с нестихващия лов в България при всеки трансферен прозорец да се ловят агенти без договори или на цена от 200 000 хиляди евро с надеждата да заиграе малко и веднага да го шитнем за 2-3 милиона подсмихвайки се колко сме умни и как сме излъгали останалия свят, а всъщност занимаващи се с боклуци и страдащи в ЕКТ на клубно ниво и в квалификациите на национално.
Всичко зависи от собствениците. Ако крайната им цел е продажба на футболисти, за да живурка ЦСКА, посредствен и непривлекателен, такъв какъвто го виждаме в момента, то тя е постигната. Ако целта е изграждане на европейски ЦСКА, ще им се наложи да сменят чипа, защото без сериозни инвестиции и без промяна на начина на управление нищо няма да се получи. Вероятно иде реч за много пари, които собствениците сами не могат да си позволят. Ако е така, нека потърсят допълнителни източници на финансиране, нека престурират средствата, които влагат, например като намалят милионите, харчени за чужденци, които с нищо не превъзхождат българските им аналози.
Не е задължително всички в отбора да са българи, но основното ядро трябва да са наши момчета. С тях трябва да се работи професионално, както навремето.
Tony_CSKA написа:scevola7 написа:Tony_CSKA написа:scevola7 написа:Дано да играем със сърце в този мач, да покажем дух и борбеност пък каквото стане. Според мен състава за този мач трябва да е такъв. Черни - Бикел, Чорбата, Бодуров, Занев - Малинов, Пинто, Фабрини - Кери, Евандро, Соу. Като резерви да влязат: Отабор, Давидов, Уот, взависимост как ще тръгне мача. Тиаго да си стои на пейката.
Евандро?
Срещу здравите физически хървати, мисля че е по-добре да противодействаме с технични футболисти в атака, а и Евандро колкото и да си има кусури си е лисица.
Единственото положително качество на Евандро е, че като има желание се връща да помага в защита. Относно техника - не я притежава, не може да елиминира защитник с топка в крака, не може да подаде извеждащ пас или да центрира. Пълен фигурант, който няма качества за ЦСКА.
Разрешавали ли са ти да се събличаш в часовете по физическо възпитание?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.