Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 26 юли 2019 11:18

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юли 2019 11:19

Искам да отбележа и нещо хубаво, опитвам се да си разведря настроението след вчера. :)
Синята атака в пореден мач показва разнообразие и най-важното - идейност! Аз не съм забравил каква мъка беше миналия сезон - стигаме в противниковата половина и мачкаме топката до спукване или механично се засилват разни топки в наказателното на противника. Сега има диагонални топки към или директни пробиви по крилата, нелошо дублиране, извеждания зад гърба на бранителите на врага през центъра или с резки включвания и пасове от дълбочина. При корнери добре насищаме противниковото наказателно, с прилично позициониране и точните състезатели, и е въпрос на време и там да станем опасни. Това мисля, че е заслуга на гадния и темерутест Хубчев, ама може и да не е баш негова, не знам. Ще изчакам още малко и смятам да изтупам една голяма стена на срама, на която да лъснат всички %$$№%$№, де чертаеха апокалиптичните картини на грозния дефанзивен футбол и режеха вени преди да са изгледали и един официален мач.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юли 2019 11:31

metodito написа:https://gong.bg/bg-football/parva-liga/arda-chaka-igrach-na-levski-551604
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Да не бързаме с ревункането. То нали Кабов, Димитров и още някой уж бяха вече в Локо ГО, ама като питаха Хубчев какво се случва, се оказа, че само в Левски не бяха чували за тия наеми.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юли 2019 12:25

Има нещо, което малко ме притеснява в играта ни - доста сме грубички и тоя червен картон вчера не е заради сексуалната ориентация на рефера, а логично следствие от грубата ни игра. Срещу Ружомхужом в Словакия си изкарахме цели 5 жълти картона, вчера в Ларнака пак толкова, с Етър имаме 2 или три. Не е лошо да сме агресивни срещу противниците ни, но цената, която плащаме дотук е доста висока.
[offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 26 юли 2019 12:28

+1. Наистина се наблюдава доста изразена агресия в играта ни, ама не по хубавия начин. Особено в евромачовете се вижда, че съдиите не обичат особено такива действия и ни шарят яко с картони. Ще е хубаво да се попромени това, защото си знаем и родните съдии срещу нас как обичат да се престарават.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юли 2019 12:42

До тази прословута грубост се стига заради индивидуалните грешки на играчите когато правим преса или изнасяме топката.
Като ни нашарят до 30-тата минута двама-трима от защитата с жълти картони, после върви играй.
Явно нашите си мислят, че щом в Дриша лигата са позволени някои неща и в Европа е така, но се оказа друго.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 26 юли 2019 14:18

Здравейте,
Дали някой знае от колко часа е реванша с кипърците в четвъртък?
Благодаря предварително.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 26 юли 2019 14:44

Maksim777 написа:Здравейте,
Дали някой знае от колко часа е реванша с кипърците в четвъртък?
Благодаря предварително.

19.30

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 юли 2019 15:23

TristaNNN написа:Искам да отбележа и нещо хубаво, опитвам се да си разведря настроението след вчера. :)
Синята атака в пореден мач показва разнообразие и най-важното - идейност!

Това е точно така. Обаче ни липсва ефективността от всичко това. Какъв е смисълът да създаваме чисти положения при положение, че няма кой да ги реализира.
Надявам се Алар да покаже нещо, въпреки че вчера изигра безумно най-чистото ни положение в мача. Дано и Костов си възвърне формата от миналия шампионат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2019 15:43

Highlander написа:
TristaNNN написа:Искам да отбележа и нещо хубаво, опитвам се да си разведря настроението след вчера. :)
Синята атака в пореден мач показва разнообразие и най-важното - идейност!

Това е точно така. Обаче ни липсва ефективността от всичко това. Какъв е смисълът да създаваме чисти положения при положение, че няма кой да ги реализира.

А какво правеше Костов в групата. Готов ли е за игра, и ако е готов защо не беше титуляр. Ако не е готов защо е в групата?

Върни се в “Левски”