meteorit написа:damyanov1963 написа:meteorit написа:damyanov1963 написа:Когато аз бях в Сектор Б, бяхме Номер 1 в България! Другите се мъчеха да копират от нас, след победни мачове в ЕКТ, или с
/у ЦСКА, правехме шествия по улиците, въпреки, че милицията ни гонеше, даже на стадиона ни охраняваха и с кучета.
Недопустимо беше да ни надвика някой!
Това е малко нелепо, 90-те агитките у нас имаха по 3-4 скандирания, другото псувни и т.н., за соца даже няма смисъл да се коментира. Сектор Б беше номер до преди да изгонят дивизията.
Методи, аз съм в сектора от 70-те. Помня и първия ми мач там - с Дуисбург през ноември 75-та, не помня точно датата, но преди мача казаха по радиото, че диктатора Франко в Испания е свален. Та тогава всички бяхме единни, защото нямаше фенклубове, а ходехме спонтанно на мачовете. През 77-ма на финала за КСА с Локо Сф, бях с двама съученици, до нас седяха трима батковци с шапки на Левски - тогава имаше такива платнени с пластмасови козирки, та те само седяха и гкедаха сърдито, а ние скачахме и викахме до тях и те по едно време ни хванаха за ръцете и ни казаха да се махаме, тогава тия които бяха около нас скочиха и ги изгониха, зашото били чорбари.
Всички да скачат и викат не означава, че подкрепата е невероятна. Това че всички викат и псуват няма нищо общо с активното пеене на сектора, получава се едно бучене като на селски мач. Подкрепата на сектор Б беше на много високо ниво до скарването между въпросните фракции.
П.С. Кой е Методи?
Извинявай, грешно прочетох, видя ми се като методито
Ами, люпете си семките тогава, както ние старците в сектор А(тогава и аз им се подигравах).