noo написа:Определено най-голямата вина за загубата е на Хубчев. Много зле тактически изигран мач. А второто полувреме поставянето на Райнов като защитник трудно е да се коментира. Зейнаха огромни дупки в целия отбор.
Това е май единствения читав коментар последните няколко страници. С една забележка. Поделят си вината с Жиката. Харесва ми, като футболист Живко, но е много просто човече. А относно изгонването му, такова нарушение, като първото в Англия е директен червен картон. Явно беше провокиран вербално пича. Не мога по друг начин да си обясня поведението му. Хубчев обаче разказа мача. При други смени и тактика, пак щяхме да си паднем, но не с толкова, може би. Насиру колко тренировки е провел? А Алар, за да е титуляр?Кога е гледал Юруков бек, къде? Ние ебаси останахме с един дефанзивен в лицето на Тиам. И те превзеха средата. Относно смяната на Каргас, не знам за вас, аз го виждах гръка с червен картон второто. Явно и Хубчев така е виждал нещата. Дидо Иванов за какво е в групата? За пълнеж? Жалко за Райнов, защото смятам, че първото си се справи момчето на позицията на дефанзивен халф. А така излиза, че той има вина за нещо. Не е той. Тоя, който го слага там.
Както и да е. Хубава работа, ама българска. С ружите Хубчев показа много интересни неща. А вярвайте ми, словаците не са някакви злетаци. Така че се фокусираме над ППЛ.