ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Анкетата завърши на 25 юли 2019 18:51

1
75
24%
Х
91
29%
2
151
48%

Общо гласове: 317

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30

Мнениеот damyanov1963 » 25 юли 2019 21:56

modor написа:
damyanov1963 написа:На мене ми писна от това "спокойно" вече 11 години, пък за другите не знам, но щом така им харесва...
А на нашата "Велика публика", трябва да се забрани да ходи и на гостуващи мачове! Те освен н да развеят някое флагче с пречупен кръст, вместо да подкрепят отбора, за друго не стават!

Надявам се че ти подкрепяш пламенно отбора във всеки един мач.

Когато аз бях в Сектор Б, бяхме Номер 1 в България! Другите се мъчеха да копират от нас, след победни мачове в ЕКТ, или с
/у ЦСКА, правехме шествия по улиците, въпреки, че милицията ни гонеше, даже на стадиона ни охраняваха и с кучета.
Недопустимо беше да ни надвика някой!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 25 юли 2019 21:57

NOMER14 написа:Всеки се учи от грешките си.

Умния се учи от грешките на другите.....

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 25 юли 2019 21:58

Според мен тея цигани ги отстраняваме. Щом Ливърпул обръща Барса от 0-3 защо Левски да не може с Ларнака :?:

Като оставим поръчковото съдийство, Алар с левашкия си пропуск и Живко провалиха отбора. Въпреки че картона е измислен, трябваше да внимава след като се видя, че съдията изпълнява поръчка от УЕФА.

Каргас и Мариани не стават за големи мачове. Направо е смешно как мъчат Мариани, който центрира като 12-годишен, да изпълнява корнери. Но тея византийски номера на Ларнака ще им изядат главата, ако Левски излезе надъхан и по-дисциплиниран в реванша.

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 юли 2019 22:01

Jordan1914 написа:Като гледам пак само ние сме евроидиотите! Дори чорбата, които Черно Море унижи си вземат мачя, а някви Локо водят 2:0 на отбор, който нас ни отстрани! Жалко, но пак сме най-зле!

Не трябваше въобще да играем тази година в Европа! Поредна година станахме за смях и подигравки!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 25 юли 2019 22:02

damyanov1963 написа:Когато аз бях в Сектор Б, бяхме Номер 1 в България! Другите се мъчеха да копират от нас, след победни мачове в ЕКТ, или с
/у ЦСКА, правехме шествия по улиците, въпреки, че милицията ни гонеше, даже на стадиона ни охраняваха и с кучета.
Недопустимо беше да ни надвика някой!

Това е малко нелепо, 90-те агитките у нас имаха по 3-4 скандирания, другото псувни и т.н., за соца даже няма смисъл да се коментира. Сектор Б беше номер до преди да изгонят дивизията.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2019 22:08

noo написа:Определено най-голямата вина за загубата е на Хубчев. Много зле тактически изигран мач. А второто полувреме поставянето на Райнов като защитник трудно е да се коментира. Зейнаха огромни дупки в целия отбор.

Това е май единствения читав коментар последните няколко страници. С една забележка. Поделят си вината с Жиката. Харесва ми, като футболист Живко, но е много просто човече. А относно изгонването му, такова нарушение, като първото в Англия е директен червен картон. Явно беше провокиран вербално пича. Не мога по друг начин да си обясня поведението му. Хубчев обаче разказа мача. При други смени и тактика, пак щяхме да си паднем, но не с толкова, може би. Насиру колко тренировки е провел? А Алар, за да е титуляр?Кога е гледал Юруков бек, къде? Ние ебаси останахме с един дефанзивен в лицето на Тиам. И те превзеха средата. Относно смяната на Каргас, не знам за вас, аз го виждах гръка с червен картон второто. Явно и Хубчев така е виждал нещата. Дидо Иванов за какво е в групата? За пълнеж? Жалко за Райнов, защото смятам, че първото си се справи момчето на позицията на дефанзивен халф. А така излиза, че той има вина за нещо. Не е той. Тоя, който го слага там.
Както и да е. Хубава работа, ама българска. С ружите Хубчев показа много интересни неща. А вярвайте ми, словаците не са някакви злетаци. Така че се фокусираме над ППЛ.

На линия
Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 25 юли 2019 22:10

meteorit написа:Според мен тея цигани ги отстраняваме. Щом Ливърпул обръща Барса от 0-3 защо Левски да не може с Ларнака :?:

Като оставим поръчковото съдийство, Алар с левашкия си пропуск и Живко провалиха отбора. Въпреки че картона е измислен, трябваше да внимава след като се видя, че съдията изпълнява поръчка от УЕФА.

Каргас и Мариани не стават за големи мачове. Направо е смешно как мъчат Мариани, който центрира като 12-годишен, да изпълнява корнери. Но тея византийски номера на Ларнака ще им изядат главата, ако Левски излезе надъхан и по-дисциплиниран в реванша.

Мога да ти изброя поне 50 причини, но ще се задоволя само с това, че не сме Ливърпул.
Отделно прочитът ти е безумно елементарен. Положението на Алар, което изглежда доста чисто за всеки, който е играл футбол знае, че е от сложните за отиграване и си трябва сериозна класа, че да го вкараш. Съдията с картона се престара, но главната причина да загубим и да си губим от много години е, че в Левски отдавна няма футболист с нужната класа, който и да може да поведе отбора в тежка ситуация.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2019 22:13

mikata написа:
Jordan1914 написа:Като гледам пак само ние сме евроидиотите! Дори чорбата, които Черно Море унижи си вземат мачя, а някви Локо водят 2:0 на отбор, който нас ни отстрани! Жалко, но пак сме най-зле!

Не трябваше въобще да играем тази година в Европа! Поредна година станахме за смях и подигравки!

Валур Виляреал ли са?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юли 2019 22:23

Ааа, такова, Гент бият 5:1 на полувремето, добре че сме дотук :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2019 22:24

W84me написа:Ааа, такова, Гент бият 5:1 на полувремето, добре че сме дотук :mrgreen: :mrgreen:

И аз си го помислих същото :mrgreen: . И това е отбор, който замества друг :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”