ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30
Всеки се учи от грешките си.
Второто полувреме освен без Живко играхме без още един или двама?
Последна промяна от noo на 25 юли 2019 21:47, променено общо 1 път.
noo написа:Определено най-голямата вина за загубата е на Хубчев. Много зле тактически изигран мач. А второто полувреме поставянето на Райнов като защитник трудно е да се коментира. Зейнаха огромни дупки в целия отбор.
Според теб кой трябваше да сложи на мястото на Каргас?
И не знам кое е зле тактически изиграния мач. Ако си бяхме вкарали някое от положенията в началото тук коментарите щяха да са коренно различни.
NOMER14 написа:Всеки се учи от грешките си.
Ами то и при нас се учат. Всяка година ги правят все по-добре
-
Jordan1914
- Контакти:
Като гледам пак само ние сме евроидиотите! Дори чорбата, които Черно Море унижи си вземат мачя, а някви Локо водят 2:0 на отбор, който нас ни отстрани! Жалко, но пак сме най-зле!
Бях оптимист за този мач и не очаквах да загубим толкова тежко! За жалост това ни беше...
Сега най-лесното и елементарно нещо е да оправдаем загубата със съдията и жегата... За мен причините за загубата са малко по-различни. Не, че съдията не се подведе по испанските номера и не осра мача, но не това е главната причина да загубим.
- Липсата на умения пред гола е първата причина. Отбори като АЕК няма да те чакат да пропуснеш девет пъти, за да им вкараш на десетия.
- Елементарните грешки при отиграванията на топката са втората причина. Прекалено много грешки, които "поправяхме" с нарушения за картон.
- Твърде закъснялата селекция. Тепърва ще се взима бек, а новите ще се обиграват (ако въобще успеят).
Да се надяваме, че тази загуба и евентуалното отпадане няма да повлияят зле психически на отбора в първенството.
Сега най-лесното и елементарно нещо е да оправдаем загубата със съдията и жегата... За мен причините за загубата са малко по-различни. Не, че съдията не се подведе по испанските номера и не осра мача, но не това е главната причина да загубим.
- Липсата на умения пред гола е първата причина. Отбори като АЕК няма да те чакат да пропуснеш девет пъти, за да им вкараш на десетия.
- Елементарните грешки при отиграванията на топката са втората причина. Прекалено много грешки, които "поправяхме" с нарушения за картон.
- Твърде закъснялата селекция. Тепърва ще се взима бек, а новите ще се обиграват (ако въобще успеят).
Да се надяваме, че тази загуба и евентуалното отпадане няма да повлияят зле психически на отбора в първенството.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Много треньори, много разбирачи.....цъкали малко Football Manager и аха да знаят повече от Хубчев. Объркал състава, защо не влязъл тоя, защо оня не играл десен....абе аман от специалисти. Нормално е в тези тежки условия и с човек по-малко да загубим. Аз съм доволен от първото полувреме, второто с 10 човека беше ясно какво ни чака. Само Левски!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- bilyaletdinov
- Контакти:
Да им имам самочувствието на колегите левскари. Все едно в последните 5 години не сме отстранили 2 отбора, а от 9( години нямахме успех извън дома...Тоя отбор на АЕК от колко време играе заедно?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Да им имам самочувствието на колегите левскари. Все едно в последните 5 години не сме отстранили 2 отбора, а от 9( години нямахме успех извън дома...Тоя отбор на АЕК от колко време играе заедно?
Ами ако вземем за сравнение състава им от мачовете с Каузата имат пет-шест нови.
alexdb написа:noo написа:Определено най-голямата вина за загубата е на Хубчев. Много зле тактически изигран мач. А второто полувреме поставянето на Райнов като защитник трудно е да се коментира. Зейнаха огромни дупки в целия отбор.
Според теб кой трябваше да сложи на мястото на Каргас?
И не знам кое е зле тактически изиграния мач. Ако си бяхме вкарали някое от положенията в началото тук коментарите щяха да са коренно различни.
Деян Иванов що е на скамейката. Нали е централен защитник. При положение, че си с човек по-малко на чужд терен при тежки условия е логично да затвориш мача. Вместо това, вади защитник, пуска офанзивен играч, който има една тренировка с отбора. Че и кусури му намира после. Не само картона , а и Хубчев прецака второто полувреме. И да бяхме вкарали първото, мислиш ли , че те пак нямаше да вкарат 3 с човек повече. А можеше и повече , ако се бяха напънали.