ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Анкетата завърши на 25 юли 2019 18:51

1
75
24%
Х
91
29%
2
151
48%

Общо гласове: 317

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30

Мнениеот Nuke » 25 юли 2019 20:54

Все още не сме толкова силни, колкото ни се иска.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 25 юли 2019 20:54

Вълчан написа:Аек наистина не са туристи.Но пък са ботушари от класа.Та те първото полувреме не знаеха на къде да нападат бре....Силата им бе да играят срещу 10 човека във тази жега.

Да, не знаят накъде да нападат, затова "Лудогорец", който млати всичко у нас, не можа да ги бие в два мача. АЕК пък редовно си играят плейофи и групички по ЕКТ. Щото са туристи.
А че са противни с хитростите си, това е друг въпрос.
Че са преодолими, също е вярно, но това не значи, че са туристи.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 юли 2019 20:54

damyanov1963 написа:На мене ми писна от това "спокойно" вече 11 години, пък за другите не знам, но щом така им харесва...
А на нашата "Велика публика", трябва да се забрани да ходи и на гостуващи мачове! Те освен н да развеят някое флагче с пречупен кръст, вместо да подкрепят отбора, за друго не стават!

Надявам се че ти подкрепяш пламенно отбора във всеки един мач.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2019 20:56

Icoxxx написа:
ralka_levskarka написа:Аман от малоумни коментари. ТАпири. АЕК били посредствени и туристи. Същите тия туристи всяка година са минимум до плейоф, а някои припознават други отбори, за да цъкат в ЕКТ. ШТ!!!!

Бла, бла, бла. Ред и глупави мнения ходи си раздавай някъде другаде. АЕК са напълно преодолим отбор с оглед на другите , които бяха възможни.
Много нрправилно изигран мач от нашите. И не, не отпаднахме защото сме мн по-слаби от тях.

Какъв ред раздавам? Казвам истината. Ако АЕК са туристи, не знам ние какви сме тогава. Големи разбирачи. Това не трябвало така, онова не трябвало онака, то все нещо не ви е в ред и все от нещо недоволни, бе. Аман!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 юли 2019 20:57

Наистина Хубчев бе поставен в много тежка ситуация, но според мен сбърка. Трябваше да извади абсолютно безполезния за отбора при човек по-малко Мариани и да вкара там опорен халф. И да паркира автобуса, търсейки развитие на контри с бързите и технични Паулиньо и Насиру.
Но вече е късно за всичко.
Не, че някой си е правил някакви илюзии за ЛЕ този сезон, но повтарям: тези ни бяха напълно по силите!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 25 юли 2019 20:58

Icoxxx написа:
ralka_levskarka написа:Аман от малоумни коментари. ТАпири. АЕК били посредствени и туристи. Същите тия туристи всяка година са минимум до плейоф, а някои припознават други отбори, за да цъкат в ЕКТ. ШТ!!!!

Бла, бла, бла. Ред и глупави мнения ходи си раздавай някъде другаде. АЕК са напълно преодолим отбор с оглед на другите , които бяха възможни.
Много нрправилно изигран мач от нашите. И не, не отпаднахме защото сме мн по-слаби от тях.

Примерно едни Щурм (Грац), бяха по-добър вариант. Адмира ги видяхме миналата година ,а те са горе-долу на тяхното ниво. АЕК са редовен участник в групите на ЛЕ , не знам кое му е доброто. Лично аз доста се учудих на коментарите веднага след жребия, че сме имали късмет. Най-малкото кипърците изкараха картона на Миланов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 25 юли 2019 21:00

ralka_levskarka написа:
Icoxxx написа:

Какъв ред раздавам? Казвам истината. Ако АЕК са туристи, не знам ние какви сме тогава. Големи разбирачи. Това не трябвало така, онова не трябвало онака, то все нещо не ви е в ред и все от нещо недоволни, бе. Аман!

Рали, тия са абсолютно преодолим отбор, не знам защо им придаваш толкова важност... Единствените причини да загубим в тоя мач бяха пропуска на Алар, червения картон и жегата, която особено след като останахме с 10 човека ни прекърши. Абсолютно нищо впечатляващо не показаха докато не ни вкараха втори гол, когато вече тотално окапахме физически и те се разиграха. Ако не бяхме на празни трибуни в реванша, дори смело щях да кажа, че имаме шанс да им върнем трите гола.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 25 юли 2019 21:01

W84me написа:
LM10 написа:Ехх, Жика, Жика :(
Ако бяхме останали 11 на 11 тези нямаше как да ни бият.

п.п. Положителното е, че се спира с цикъла мачове в четвъртък и неделя :)

Ама те тъкмо го почнаха :mrgreen: :mrgreen: Иначе не знам АЕК колко са слаби, но сигурно имат повече от 2 бека.

Тъкмо ще сме свежи по пътя към 27-та. :)
Яд ме на Миланов и Каргас .... бива ли да са такива рендета?
Изображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 25 юли 2019 21:06

Вълчан написа:Аек наистина не са туристи.Но пък са ботушари от класа.Та те първото полувреме не знаеха на къде да нападат бре....Силата им бе да играят срещу 10 човека във тази жега.

veni__85
Мнение25 юли 2019 19:09

Все ми се струва, че кипърците го играят " умряла лисица". Сигурно се надяват до 60 мин. да сме капнали от жегата.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2019 21:07

specter написа:
Рали, тия са абсолютно преодолим отбор, не знам защо им придаваш толкова важност... Единствените причини да загубим в тоя мач бяха пропуска на Алар, червения картон и жегата, която особено след като останахме с 10 човека ни прекърши. Абсолютно нищо впечатляващо не показаха докато не ни вкараха втори гол, когато вече тотално окапахме физически и те се разиграха. Ако не бяхме на празни трибуни в реванша, дори смело щях да кажа, че имаме шанс да им върнем трите гола.

Имат опит и е смешно да ги изкарваме Славия, едва ли не. Изчакаха си ни, изиграха си картите, а ние се подведохме и то не кой да е, а Капитанът, който е цъкал в тяхното първенство. Виж им третия гол, виж сватбарския шут на Паулиньо, примерно. Да, сватбарски си беше.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”