Groucho написа:delqnski47 написа:Да,това няма да е майтап.А началото на края ...
Началото на края от твоя гледна точка, защото от гледната точка на други цесекари началото на края беше "Възраждането" на Ганчев.
Аз лично подкрепям и двете нови ЦСКА-та![]()
Да се стяга това във ВПЛ-то и да се качва в групата на майсторите.
Едно дерби между Авиатори и Ребрандатори ще бъде още един голям диамант в короната на родния Цар Футбол.
Ама аз не виждам какво толкова ще бъде...
От едната страна ще са хората,т.е. цесекарите,които са казали кое къде е,кога,защо и т.н. Като глас народен.Те са си казали думата.Тия,които не приемат...в момента не ходят на стадиона.Нищо лошо няма в това.С годините хората са спрели да гледат мачове,щот примерно....Иво Главата вкарва автогол срещу тия там кви бяха.Познавам подобен случай.Друг се отказал,щот били загубили в дербито срещу Левски и след тва отишли в дискотеката.Там ги бил видял да купонясват от ЦСКА.Трети се отказал,щот ...не помня защо и сега е привърженик на.... Ботев.Тук не се ебавам,има такъв случай.Четвърти се отказал,щот ГГ не му е симпатичен.За последното се вдигна шум,защото беше показно и публично и се обърна повече внимание на ''отказалите се'' именно заради споменатия факт с публичността.Но с годините хората постоянно се отказват,а само аз познавам 4-5 случая без да преувеличавам.Но никой не обръща внимание на това.Утре,ако ЦСКА-София(или ЦСКА за мен) стане силен като Лудогорец и т.е. стане един истински професионален клуб с възможности...''Армията'' няма да се напълни!?!Залагам 9 каси бира + половин касичка към нея,че тва ще стане!Че то миналия сезон на мача с Лц ''Армията'' бе пълна....няма кво да залагам всъщност.
От другата страна ще са 50 циркаджии.Кое му е невероятното и зрелищното тук.Преди и след мача сигурно ще има тук таме някой пребит от тях,тъй като те са по бройка доста по малко...това ли трябва да гледаме!?Много ще е забавно,сигурно.