Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
sinfen14
Чи за кво им е - дедо Любко ги възстановява със сливовица - контузените външно, неконтузените още - вътрешно .
-
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
Първоначално беше казано, че се искат няколко класни чужденци и българи около тях.metodito написа:С Каргас, Насиру, Мазурек и Алар, изглежда "бг "Левски" се отлага.

Остава да видим колко са класни тия... Алар загатва, другите за сега са енигма... Най вече новото холандче и тъмното "шведче".
- sinqkrepost1914
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Първоначално беше казано, че се искат няколко класни чужденци и българи около тях.metodito написа:С Каргас, Насиру, Мазурек и Алар, изглежда "бг "Левски" се отлага.![]()
Остава да видим колко са класни тия... Алар загатва, другите за сега са енигма... Най вече новото холандче и тъмното "шведче".
И полското аржентинче.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
sinqkrepost1914 написа:THE G.A.M.E написа:Първоначално беше казано, че се искат няколко класни чужденци и българи около тях.metodito написа:С Каргас, Насиру, Мазурек и Алар, изглежда "бг "Левски" се отлага.![]()
И полското аржентинче.
Дано само да не хванем някоя африканска чума накрая.

Шегата на страна, желая успех на новите, да бъдат здрави и да станат шампиони и влязат в Шампионска лига с Левски. Но преди това им желая да влязат в Лига Европа тая година.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Първоначално беше казано, че се искат няколко класни чужденци и българи около тях.metodito написа:С Каргас, Насиру, Мазурек и Алар, изглежда "бг "Левски" се отлага.![]()
Ще ги видим. Аз съм много доволен от привличането на Алар, Миятович и Здравко. Към Мазурек и Каргас съм по-скоро песимист, а този от Хекен и тоя Робърта са ми тъмна Индия. Поначало в последните сезони Хекен се намесва сериозно в борбата за първите места в Швеция, а щом тоя е бил титуляр, значи трябва да става нещо от него.
Шведчето с 200 мача в Швеция - 40 гола и 40 асистенции е енигма?

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Реално със тези 2та последните от вчера и днес вече съм по спокоен.Скептичен бях преди 2-3 дни че ще ни спънат тези Кипърци ама вече със тези класни попълнения ми се вижда невъзможно.Последните са със 3 годишни договори което значи че не са за изтърване.
Вълчан написа:Реално със тези 2та последните от вчера и днес вече съм по спокоен.Скептичен бях преди 2-3 дни че ще ни спънат тези Кипърци ама вече със тези класни попълнения ми се вижда невъзможно.Последните са със 3 годишни договори което значи че не са за изтърване.
Едва ли и двамата ще играят срещу АЕК
Единият е готов за утре.Другият ще го картотекират преди мача в София а и Австриеца ще е на 1000% във форма до тогава.Ако и оня фъстък плеимеикъра влезе в час по бързо ще стане приятно да се гледа нападението във деиствие.
- Kris_men2000
Леко Баце леко.Нека всичко да върви с времето си и да не се изхвърляме преди да сме ги видели какво могат.Да не стане като предишните дЗвезди и те щяха да стават порачи а накрая криви патета и меки и сръдливи душици.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.