Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
Не знам, но имам едни притеснения, относно доктора на "Левски". От юни месец насам, имаме трети доФтор. Тоя, последният, Пламен Гочев, бил едва 28 годишен. Много е съмнително, че има опита и експертизата, а ни чака "дълга нива".
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
- metodito
- Контакти:
Geonik написа:Не знам, но имам едни притеснения, относно доктора на "Левски". От юни месец насам, имаме трети доФтор. Тоя, последният, Пламен Гочев, бил едва 28 годишен. Много е съмнително, че има опита и експертизата, а ни чака "дълга нива".
Как трети? Не беше ли този пълничкия, дето отиде в [strike]Кърджали[/strike] Пазарджик единствен? Иначе от публикувано тук интервю с него звучеше като амбициозен човек и ми се понрави. Не разбрах защо вече не е в "Левски". А, сега прочетох, че е трети.
metodito написа:С Каргас, Насиру, Мазурек и Алар, изглежда "бг "Левски" се отлага.
Имаме двама юноши, които се наложиха в титулярния състав - Станислав и Юруков. Напълно достатъчно за отбор, който преследва високи цели. По старите ни юноши като Миланов и Горанов не ги включвам.
metodito написа:С Каргас, Насиру, Мазурек и Алар, изглежда "бг "Левски" се отлага.
Живко Миланов, Горанов, Юруков, Станислав Иванов, Райнов, Костов - все основни футболисти в момента за Левски... Според мен това е абсолютен максимум за "бг Левски" към момента. И не е малко.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
sinfen14 написа:metodito написа:С Каргас, Насиру, Мазурек и Алар, изглежда "бг "Левски" се отлага.
Имаме двама юноши, които се наложиха в титулярния състав - Станислав и Юруков. Напълно достатъчно за отбор, който преследва високи цели. По старите ни юноши като Миланов и Горанов не ги включвам.
Аз и преди казах, че съм супер доволен от това. Не знам дали ще продължи това обаче.
metodito написа:sinfen14 написа:metodito написа:С Каргас, Насиру, Мазурек и Алар, изглежда "бг "Левски" се отлага.
Аз и преди казах, че съм супер доволен от това. Не знам дали ще продължи това обаче.
Няма и една причина да не продължи. Тя групата ни дори с холандеца и ганаеца, все още НЕ Е пълна.
Ганаецът и Стаси са десните крила. Като и двамата ще играят достатъчно. Здравко и Паулиньо са отляво.
- metodito
- Контакти:
Само допреди година, петима българи титуляри звучеше утопично, а най-забавно звучеше рефрена: "Е, кой българин? Кой става? КОЙ? Никой". Е, вижда се, че може. Вярвам, че след година може да стигнем и до седем българи титуляри спокойно. Тоя пич Здравко, честно не бях го чувал - баси скоростта има това хлапе. Стаси беше отписван, като неставащ, на Юруков му било рано и тъ нъ. Особено с динамичните смени на позиции в мачовете, Стаси показа, че е изключително ценен. Не знам какво ще стане с АЕК, но ако пробием поне до плейофа, Стаси го виждам в България още максимум сезон. Ще е хубаво обаче да поработи малко повече във фитнеса. Та, да, мисля, че има място и за още бг-та. И сега е супер, но както казва мечо Пух...
metodito написа:Само допреди година, петима българи титуляри звучеше утопично, а най-забавно звучеше рефрена: "Е, кой българин? Кой става? КОЙ? Никой". Е, вижда се, че може. Вярвам, че след година може да стигнем и до седем българи титуляри спокойно. Тоя пич Здравко, честно не бях го чувал - баси скоростта има това хлапе. Стаси беше отписван, като неставащ, на Юруков му било рано и тъ нъ. Особено с динамичните смени на позиции в мачовете, Стаси показа, че е изключително ценен. Не знам какво ще стане с АЕК, но ако пробием поне до плейофа, Стаси го виждам в България още максимум сезон. Ще е хубаво обаче да поработи малко повече във фитнеса. Та, да, мисля, че има място и за още бг-та. И сега е супер, но както казва мечо Пух...
Петима българи са засега (броим ли Павлинчо

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

metodito написа:Geonik написа:Не знам, но имам едни притеснения, относно доктора на "Левски". От юни месец насам, имаме трети доФтор. Тоя, последният, Пламен Гочев, бил едва 28 годишен. Много е съмнително, че има опита и експертизата, а ни чака "дълга нива".
Как трети? Не беше ли този пълничкия, дето отиде в [strike]Кърджали[/strike] Пазарджик единствен? Иначе от публикувано тук интервю с него звучеше като амбициозен човек и ми се понрави. Не разбрах защо вече не е в "Левски". А, сега прочетох, че е трети.
Ами до юни беше Мариян Добрев, ама той отиде в Хебър. След него беше Димитър Стойчев и сега чета, че бил някой си Пламен Гочев на 28 год.

!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
- metodito
- Контакти:
Тъпспор пише, че ще е нещо, като връзка на доктора на националния...