Григор Димитров (официална тема)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Григор Димитров (официална тема)
Тото ?

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

В социалните мрежи коментират  хора заложили за победа на Григор и загубили  солидно. Води с 2 сета и допуска три сетов обрат от някакъв на 20, профи от 2016 и доскоро чудил се дали да става тенисист или музикант. Според мен е липса на психика, излиза пренавит, започва добре и в един момент губи концентрация. Там трябва да се погледне и то от специалист. Радек Щ. няма опит като тренер, за Агаси не знам, той обаче се слави като нервак и Джокович разкара и двамата набързо от екипа си.

Едно детенце не искало ни при мама, ни при тате...............Искало при Гришо, щото никога не бие!
И вицове тръгнаха, браво на него.

И вицове тръгнаха, браво на него.

Григор отдавна е свършил с тениса не знам кво го обсъждате. Не беше нужно след двете престижни титли през 2017 сега да се из***на всичко, което е постигнал. Няма кво да се лъжем, в момента е срам за нацията и с начинът, по който се отказва и спира да играе по време на мачовете само ни посрамва. Дано се откаже..  няма смисъл да се мъчи така
 няма смисъл да се мъчи така

няма смисъл да се мъчи така
 няма смисъл да се мъчи такаralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Май в момента е по-добре да спре с тениса до края на годината. Да се вземе в ръце, да излекува някакви физически контузии, а най-вече да потърси решение на проблемите в главата. Няма смисъл да продължава тая мъка.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Истински шок е тази загуба. Говори се за проблеми в рамото и може би операция. Най- правилното решение е да пропусне остатъка на сезона и да предприеме лечение и после кардинални промени в щаба. Продължавам да съм на мнение, че Щепанек няма опита на треньор.

- Drunken_Master
- Контакти:
Предложение
Гришо, ясно е, че няма да стане работата с тоя проклет тенис, е*и го в мамата, връщай се в България...! Тука ще има много Златки, Николетки и йебаньеее !

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Интересно какво стана със сектата на Гришо? Бяха толкова много, а сега нито един го няма.

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
						„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.