ralka_levskarka написа:Айде, глася знамето с три черепа, които просто представят собственика ни, нищо повече
Аз казвам просто да сложим портрета на Божков по знамената, така само ние знаем какво имаме предвид.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Айде, глася знамето с три черепа, които просто представят собственика ни, нищо повече
riftwar написа:С риск да бъда смазан от критики, но базирайки се на действията на немалкото малоумни или, ако трябва да използвам доста по-мекото "не са особено... мъдри" на кипърските медии, "фенове" (тези кавички не са цитат), ръководството няма ли право да забрани за известно време, каквито и да било знамена, флагчета, трансперанти и т.н.?
Така де, аз предпочитам да няма едно знаме на стадиона, но да нямаме повече санкции и съответно друго адекватно действие не виждам. И за да няма недоволни, кое флагче, какво значило, няма да се допускат никакви такива. Който иска да покаже клубната си принадлежност, да си купи фланелка или, ако не иска да купува фен артикули, да си боядиса лицето в синьо или да си облече, каквата и да била синя тениска. Така, ако някой наруши това правило, би следвало да е доста лесно откриваем и съответно наказван. Мисля, че и пред УЕФА ще изглеждаме по-добре, ако демонстрираме нагледно, как сме изхвърлили няколко вандала от стадиона.
specter написа:Е, чак пък...Холмар ни е най-класният футболист изобщо в отбора и хубаво, че беше той да държи цялата защита на ниво и да поправя грешките на всички. Не случайно и Яблонски около него изглеждаше вездесъщ в отбрана. Имаме крещяща нужда от Холмар във форма точно сега.
"Ще ми трябват още няколко дни, за да вляза във форма. Подкрепям Миятович, пази стабилно, важното е Левски да върви. Треньорът решава, но битката ни тепърва започва", завърши Николай Михайлов.
koisa написа:Дано Хубчев избира мъдро и според показаното на терена и в тренировките, а не, защото някой е син на баща си...
"Ще ми трябват още няколко дни, за да вляза във форма. Подкрепям Миятович, пази стабилно, важното е Левски да върви. Треньорът решава, но битката ни тепърва започва", завърши Николай Михайлов.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, Halo, miro_rz, Ventsi1999, W84me и 24 госта