Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот W84me » 22 юли 2019 15:43

Red_Neck написа:Осиек са думнали Зоря с 4:1 в приятелски мач преди 10-на дни, ..... жребието е повече от добро!

Това сега успокоява ли те или те плаши? :|
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 юли 2019 15:57

Жребият не е лош, но първо трябва да отстраним хърватите. За целта нашите трябва да се събудят и размърдат кокали. Ако все така сме лежерни и безопасни, Дунав да ни пуснат, и с него ще имаме проблеми.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

draziw
Контакти:

Мнениеот draziw » 22 юли 2019 16:14

За мен проблемите в атака идват от нежеланието или по-скоро неможенето на бековете да подкрепят крилата в атака. Вижда се, че се мъчим постоянно да пробиваме през средата на защитата, няма никаква вариативност. Не знам защо не пробват Занев, няма как да е по-зле от Жеферсон

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 22 юли 2019 16:18

draziw написа:За мен проблемите в атака идват от нежеланието или по-скоро неможенето на бековете да подкрепят крилата в атака. Вижда се, че се мъчим постоянно да пробиваме през средата на защитата, няма никаква вариативност. Не знам защо не пробват Занев, няма как да е по-зле от Жеферсон

Твърдо за съм! Надявам се да се мъчат да продават Жеферсон и затова да го пускат! Дано го продадат с време! Той е всичко друго, не и бек, а и как да е като една подготовка не е провел като хората - все" контузен", "семейни проблеми", "неотшумели травми"...Срещу Ч.М. по едно време в средата на терена "се подвизаваше" :twisted:
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 юли 2019 16:25

Супер жребий.Жалко,че сме кьопави и надали ще стигнем дотам.. :cry:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 юли 2019 16:31

delqnski47 написа:Супер жребий.Жалко,че сме кьопави и надали ще стигнем дотам.. :cry:

Абе, като за вас става. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 юли 2019 16:32

realno написа:
delqnski47 написа:Супер жребий.Жалко,че сме кьопави и надали ще стигнем дотам.. :cry:

Абе, като за вас става. :)

То ''става'',ама тва ''Осиек'' ми звучи като ''оса''.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

draziw
Контакти:

Мнениеот draziw » 22 юли 2019 16:56

Kiril2681 написа:
draziw написа:За мен проблемите в атака идват от нежеланието или по-скоро неможенето на бековете да подкрепят крилата в атака. Вижда се, че се мъчим постоянно да пробиваме през средата на защитата, няма никаква вариативност. Не знам защо не пробват Занев, няма как да е по-зле от Жеферсон

Твърдо за съм! Надявам се да се мъчат да продават Жеферсон и затова да го пускат! Дано го продадат с време! Той е всичко друго, не и бек, а и как да е като една подготовка не е провел като хората - все" контузен", "семейни проблеми", "неотшумели травми"...Срещу Ч.М. по едно време в средата на терена "се подвизаваше" :twisted:

А и на всичкото отгоре постоянно го гледам как размахва с ръце и мрънка, все е недоволен. Подадат му я, той веднага я върне, разминават го като кол. Няма място тоя човек в тоя отбор.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 юли 2019 17:46

Не заиграем ли като отбор, хърватите ще ни лупкат кат маче у дерек!
Днес им преглеждах подготовката, в един ден са ударили Копенхаген с все титуляри с 2:0 в 13:00 и после в 18:00 са били украинците с 4:1!
Нашите влачат крака от 30-тата минута в мега-конкурентната ефбет Лига .... Заеви.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 22 юли 2019 18:47

Red_Neck написа:

Не заиграем ли като отбор, хърватите ще ни лупкат кат маче у дерек!
Днес им преглеждах подготовката, в един ден са ударили Копенхаген с все титуляри с 2:0 в 13:00 и после в 18:00 са били украинците с 4:1!
Нашите влачат крака от 30-тата минута в мега-конкурентната ефбет Лига .... Заеви.

Ще ги лъжем, бе! :) ....На карти! Сериозно - на този отбор му е необходим Бодуров, естествен лидер, който да скръцне със зъби когато е нужно, а може ( заедно с Кефалчето ) и да шамароса някоя "звезда" :) Затова да сядат и да се разбират, с който там се е скарал, че с глупости от рода на Чорби или Пинто капитанчета нищо няма да стане. Кери има предпоставка на напредне в тази област, но той още е съвсем нов. В този момент ни трябват лидери и мъжкари!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Върни се в “ЦСКА”