Red_Neck написа:Осиек са думнали Зоря с 4:1 в приятелски мач преди 10-на дни, ..... жребието е повече от добро!
Това сега успокоява ли те или те плаши?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Neck написа:Осиек са думнали Зоря с 4:1 в приятелски мач преди 10-на дни, ..... жребието е повече от добро!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
draziw написа:За мен проблемите в атака идват от нежеланието или по-скоро неможенето на бековете да подкрепят крилата в атака. Вижда се, че се мъчим постоянно да пробиваме през средата на защитата, няма никаква вариативност. Не знам защо не пробват Занев, няма как да е по-зле от Жеферсон
delqnski47 написа:Супер жребий.Жалко,че сме кьопави и надали ще стигнем дотам..
realno написа:delqnski47 написа:Супер жребий.Жалко,че сме кьопави и надали ще стигнем дотам..
Абе, като за вас става.
Kiril2681 написа:draziw написа:За мен проблемите в атака идват от нежеланието или по-скоро неможенето на бековете да подкрепят крилата в атака. Вижда се, че се мъчим постоянно да пробиваме през средата на защитата, няма никаква вариативност. Не знам защо не пробват Занев, няма как да е по-зле от Жеферсон
Твърдо за съм! Надявам се да се мъчат да продават Жеферсон и затова да го пускат! Дано го продадат с време! Той е всичко друго, не и бек, а и как да е като една подготовка не е провел като хората - все" контузен", "семейни проблеми", "неотшумели травми"...Срещу Ч.М. по едно време в средата на терена "се подвизаваше"
delqnski47 написа:Супер жребий.Жалко,че сме кьопави и надали ще стигнем дотам..
Red_Neck написа:delqnski47 написа:Супер жребий.Жалко,че сме кьопави и надали ще стигнем дотам..
Не заиграем ли като отбор, хърватите ще ни лупкат кат маче у дерек!
Днес им преглеждах подготовката, в един ден са ударили Копенхаген с все титуляри с 2:0 в 13:00 и после в 18:00 са били украинците с 4:1!
Нашите влачат крака от 30-тата минута в мега-конкурентната ефбет Лига .... Заеви.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E, Muaddib и 23 госта