efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
35
14%
Х
30
12%
2
178
73%

Общо гласове: 243

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT

Мнениеот W84me » 22 юли 2019 12:18

groti написа:не съм чел предишните мнения, но се надявам да няма късане на тениски и големи драми. Очаквах тегав мач, но не очаквах чак такова опълчение от Етър. Нека.. ще има такива съперници и трябва да търсим варианти срещу тях. При все опълчението, обаче успяхме да направим 3-4 добри положения. Дори Мариани центрира няколко пъти успешно от корнер. Не виждам нищо драматично или трагично. Тук ни е нужен този така искан от Хубчев таран, който да разбива бетона и да насочва топки към бързите ни крила. Според мен мачът беше положителен от гледна точка на усилия и работа, която всички положиха.

На стадиона имаше голямо реване от треньори, ръководители и играчи... Малко късмет ни трябваше и една засада.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига | Етър - Левски | 21.07 | 21:00 часа

Мнениеот metodito » 22 юли 2019 12:19

popokutepetel написа:
metodito написа:
Dust написа:Методито коментирам като цяло мача и толкова.
На живо се виждат много по-добре нещата.
Левски о аче играха и те мбого слабо. АЕК ще ви отстранят.

Ще видим. Аз адмирирам треньора, че запази някои единици за мача в Европа. А определено досега не се изказвам положително за Хубчев. Не баш, де, всъщност, колкото и неприятен да ми е като човек, толкова по-приятен ми е като треньор. Особено, че съм фен на правилния футбол бил винаги - оня грозния, но печеливш футбол. Това е.
Май тука много хора не се сещат, че спечелихме една точка, а не загубихме три. Ама нейсе. ;)

Зависи от гледната точка. Ако гоним титла сме загубили две точки ;) . А титла може да бъде спечелена в настоящата ситуация само ако бием по-слабите. Тирето го показаха миналата година и бяха на крачка да го постигнат.

Ами, ще видим как е. Ние играхме и с мисъл за четвъртък, а Етър - с мисъл да не загубят. В този смисъл, те изпълниха задачата си и това вчера може да се каже, че е 0-0 за Етър.
Точката си е точка.
Последна промяна от metodito на 22 юли 2019 12:50, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 юли 2019 12:25

Има подобрение в контрола над топката и подаванията, но липсва класа в последното подаване и головия удар. Истината е , че като цяло ни липсва класа, защото не е нормално срещу анонимници от Етър да се мъчиш цял мач да вкараш един гол. Липсата на класа не може да се компенсира дори и много тичане. Дано се вземат още няколко добри играчи. Мисля си, че ако бяхме задържали Кабрал и Ингиони сега щяха да са ни от голям полза при този сгъстен цикъл.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 22 юли 2019 12:36

W84me написа:
groti написа:не съм чел предишните мнения, но се надявам да няма късане на тениски и големи драми. Очаквах тегав мач, но не очаквах чак такова опълчение от Етър. Нека.. ще има такива съперници и трябва да търсим варианти срещу тях. При все опълчението, обаче успяхме да направим 3-4 добри положения. Дори Мариани центрира няколко пъти успешно от корнер. Не виждам нищо драматично или трагично. Тук ни е нужен този така искан от Хубчев таран, който да разбива бетона и да насочва топки към бързите ни крила. Според мен мачът беше положителен от гледна точка на усилия и работа, която всички положиха.

На стадиона имаше голямо реване от треньори, ръководители и играчи... Малко късмет ни трябваше и една засада.

Аз чух и спорадични дюдюкания и освирквания при едно отиграване на Мариани. Почудих се дали пък не си заслужаваме всичко.
110 години любов!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2019 13:13

Като продукция оценка "добър 4". :roll:
Ако нямахме чисти положения, можеше да имаме претенции за схема и начин на игра, но всъщност имахме две 100 %-ви положения и още 2 много добри ситуации, при това срещу отбор, който почти не направи никакви грешки.
Просто мал-шанс, или по скоро липсата на достатъчно игрова практика, да реализираме нещо от създаденото.

Не знам защо си мисля, че при такива положения и подобна игра, бихме взели 4-ри от 5 мача срещу Етър. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юли 2019 13:42

groti написа:Аз чух и спорадични дюдюкания и освирквания при едно отиграване на Мариани. Почудих се дали пък не си заслужаваме всичко.

Заслужаваме си абсолютно всичко. Мариани, Паулиньо, Здравко Димитров бяха оплюти още в 10 минута, а смените трябваше да бъдат извършени максимум до 20-та минута! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юли 2019 13:44

THE G.A.M.E написа:Като продукция оценка "добър 4". :roll:
Ако нямахме чисти положения, можеше да имаме претенции за схема и начин на игра, но всъщност имахме две 100 %-ви положения и още 2 много добри ситуации, при това срещу отбор, който почти не направи никакви грешки.
Просто мал-шанс, или по скоро липсата на достатъчно игрова практика, да реализираме нещо от създаденото.

Не знам защо си мисля, че при такива положения и подобна игра, бихме взели 4-ри от 5 мача срещу Етър. :?

Етър са далеч от нивото от миналата година. Кирилов ги е върнал малко назад и са заздравили нещата в защита. Вече имат бекове, а миналата година играеха с Иван Стоянов. Хубчев, ако търси таран, спокойно може да се огледа в Боджач, много здрава физика и игра за първа топка има.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юли 2019 13:49

realno написа:Има подобрение в контрола над топката и подаванията, но липсва класа в последното подаване и головия удар. Истината е , че като цяло ни липсва класа, защото не е нормално срещу анонимници от Етър да се мъчиш цял мач да вкараш един гол. Липсата на класа не може да се компенсира дори и много тичане. Дано се вземат още няколко добри играчи. Мисля си, че ако бяхме задържали Кабрал и Ингиони сега щяха да са ни от голям полза при този сгъстен цикъл.

Кабрал щеше да е полезен с хубавия си далечен удар, съгласен съм.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: efbet Лига | Етър - Левски | 21.07 | 21:00 часа

Мнениеот wilge » 22 юли 2019 13:52

Highlander написа:Когато трябва да се хвали, да се хвали. Когато трябва да се критикува - също. Загубата си е изцяло на Хубчев благодарение на това, че излезе без изявен нападател.

Не е виновен Хубси. Той от както е дошъл призовава ръководството да попълни състава. Те си чоплят носовете. Всички журналя го питат за нови попълнения. Въпросът не е към него, а към Павел който лъже и Ивайло който все още нищо не прави. Е*ати и ДИРЕКторите! Кой да пусне? Невъзстановеният Костов (който е на инжекции и едва крета по терена), контузения Алар (интересно дали така си е привлечен и доктора поради това избяга в Пазарджик, а не заради искания от него болничен комплекс) или 23 годишния юноша, вечната надежда Илийката. Който, между впрочем, играе с глава най- добре от тримата. Но иначе го няма. Хубчев се предовери на Мариани и Стаси. Първият явно се е взел на сериозно и вчера демострира пренебрежение към свои и чужди. А вторият го играеше свободен електрон. И двамата вчера постигнаха с и играта си нулев ефект.Така няма да стане. Всеки посредствен отбор с подобна тактика ще ни спъва. И треньорът на жълтите каза, че няма да се самоубива като се надиграва с Левски. Левски няма футболист със силен и прецизен удар от далеч. Поне колкото Гаджев и Сърмов. Няма играещ добре с глава. Поне колкото Яблонеца. Моментното ниво е толкова ниско, че не мечтая за такъв като Наско. Той вкарваше с глава и ниски топки. Намаме безобразно бърз и техничен като Гибона. В средата липсва човек с качествата на Бардон. Нито пък подавач като Дарко.
ПРАВ Е ХУБЧЕВ. ТРЯБВАТ НОВИ КАЧЕСТВЕНИ ПОПЪЛНЕНИЯ. Ако не е вече късно!?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юли 2019 14:50

Искам да отбележа това, че Горанов се раздава на 110% в момента, всичко опасно дойде от негови отигравания. Не винаги има високо КПД, но се вижда, че дава всичко от себе си. По тоя повод, задължително трябва да му се намери заместник, защото няма да издържи още много.

Върни се в “Левски”