Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Няма да е излишен дин нов защитник ми се струва, предвид дъртите години на Моци. Няма как просто.
pobeditela написа:А Марселиньо е много нагъл тип и трябваше да го натири още пролетния полусезон. Малко закъсня реакцията.
Футболът е много интересен спорт. Марселиньо наистина е голям наглец, най-добрият играч в родното първенство в последните 8 години и най-добрият трансфер правен някога от български отбор. Марсериньо=Лудогорец. Без Марселиньо никога няма да стигнете в евротурнирите докъдето бяхте. И под никога имам предвид точното значение на думата НИКОГА.
drvasko98 написа:pobeditela написа:А Марселиньо е много нагъл тип и трябваше да го натири още пролетния полусезон. Малко закъсня реакцията.
Футболът е много интересен спорт. Марселиньо наистина е голям наглец, най-добрият играч в родното първенство в последните 8 години и най-добрият трансфер правен някога от български отбор. Марсериньо=Лудогорец. Без Марселиньо никога няма да стигнете в евротурнирите докъдето бяхте. И под никога имам предвид точното значение на думата НИКОГА.
Да вярно е, че беше Марселиньо=Лудогорец.
Но, че НИКОГА няма стигнем докъдето бяхме, не се знае. Марселиньо е добър играч, но не е световен.
Защо да не се намерят други подобни и пак да се изявим?
Само бъдещето ще покаже. Зависи и от желанието и възможностите на Домусчиеви.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
- rasputin_nk
- Контакти:
Загубилият мача Ню Сейнтс - Копенхаген в евентуален 3-ти кръг ЛЕ 
- grozdanovdng78
- Контакти:
До тази година тегнеше 0 точки от Милсами. Това е петата година. От до година на мястото на тези нула точки ще се сумират точките от тази година. До тук за съжаление са все още 0 точки, но при тези два съперника които се очертават би трябвало да си ги вземем, по възможност с по две победи и да стигнем до плейоф и там пак се надявам да имаме късмет. Дано Лудогорец да не направят някоя футболна простотия.
grozdanovdng78 написа:До тази година тегнеше 0 точки от Милсами. Това е петата година. От до година на мястото на тези нула точки ще се сумират точките от тази година. До тук за съжаление са все още 0 точки, но при тези два съперника които се очертават би трябвало да си ги вземем, по възможност с по две победи и да стигнем до плейоф и там пак се надявам да имаме късмет. Дано Лудогорец да не направят някоя футболна простотия.
Не са 0 точките за този сезон. От сега са 1.50:
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... k2020.html
Предвид, че би трябвало да бият следващите два мача, все ще е по-добре от годината с Милсами, когато точката е само 1.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Добри играчи взехте, ама късно дойдоха. Затова е дооооста вероятно да не прескочите Копенхаген (за Валур силно се съмнявам че може да ви острани).
Тъй или инак тия играчи ще се сработят помежду си. Дори да стане късно за атака на групите в ЛЕ мисля това ще донесе девета поредна титла. Откъм играчи никой не се подсили достатъчно за да срита Лудогорец в кокалчетата.
Тъй или инак тия играчи ще се сработят помежду си. Дори да стане късно за атака на групите в ЛЕ мисля това ще донесе девета поредна титла. Откъм играчи никой не се подсили достатъчно за да срита Лудогорец в кокалчетата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Betchualeng Arnaikem написа:Добри играчи взехте, ама късно дойдоха. Затова е дооооста вероятно да не прескочите Копенхаген (за Валур силно се съмнявам че може да ви острани).
Абе, вие толкова ли не разбрахте, че Лудогорец ще играе срещу загубилияте от този мач, т.е. най-вероятно уелсците. Т.е. нещата звучат като гарантиран плейоф за Лудогорец.
matador1 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Добри играчи взехте, ама късно дойдоха. Затова е дооооста вероятно да не прескочите Копенхаген (за Валур силно се съмнявам че може да ви острани).
Абе, вие толкова ли не разбрахте, че Лудогорец ще играе срещу загубилияте от този мач, т.е. най-вероятно уелсците. Т.е. нещата звучат като гарантиран плейоф за Лудогорец.
Верно бе и аз се обърках . Копенхаген си отиват в ШЛ !