Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Liverpool_EC » 21 юли 2019 01:15

SgtLiberty написа:Не лош мач с оглед на състава. Уъдбърн ме зарадва второто много.

Ами хубавите неща, които аз видях - формата на Джо Гомез и АОЧ след тези дълги контузии, контузения Робъртсън вече в игра, резервата му :lol: Не знам каква ще е с Клайн, Кент и Уудбърн. Другото хубаво за гледане в мача бяха Хумелс и особено Бранд за Дортмунд. По-хубав трансфер от Бранд за 25 мил е само Робъртсън за 8 :lol:
Клоп загуби всичките си 3 приятелски срещи Ливърпул-Дортмунд, ама поне официалния сблъсък го взе от раз 8-)

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 21 юли 2019 22:26

Liverpool_EC написа:
SgtLiberty написа:Не лош мач с оглед на състава. Уъдбърн ме зарадва второто много.

Ами хубавите неща, които аз видях - формата на Джо Гомез и АОЧ след тези дълги контузии, контузения Робъртсън вече в игра, резервата му :lol: Не знам каква ще е с Клайн, Кент и Уудбърн. Другото хубаво за гледане в мача бяха Хумелс и особено Бранд за Дортмунд. По-хубав трансфер от Бранд за 25 мил е само Робъртсън за 8 :lol:
Клоп загуби всичките си 3 приятелски срещи Ливърпул-Дортмунд, ама поне официалния сблъсък го взе от раз 8-)

И този пичага Ларучи ми хареса ,но има доста да поработи над защитните си умения но има потенциал.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 22 юли 2019 03:01

Тия Севиля са ебаси отрепките играеха все едно трябва да убият някой от нашите. Дано Ларучи е добре ония нещасник кка му влезе. Жалко испанско отборче.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 юли 2019 03:17

SgtLiberty написа:Тия Севиля са ебаси отрепките играеха все едно трябва да убият някой от нашите. Дано Ларучи е добре ония нещасник кка му влезе. Жалко испанско отборче.

Направо не съм на себе си, не мога да повярвам, че може да има такива малоумници и боклуци като тея севилски брадвари. Тоя котдивоарски уранготан за това нещо в приятелски мач трябва да го накажат 6 месеца без футбол. Как може и треньорът им да допусне да играят така цял мач, почнаха още от 5тата минута с жълт картон в приятелски мач :?: Банега трябваше да го изгонят още първото след втората му глупост с Х.Уилсън на тъча. И тоя малоумник Лопетеги вместо да ги спре, само крещеше край тъч линията все едно играят финал в ЛЕ. Абсолютен срам за футбола бяха тези. Дано Клоп да вземе мерки и това да е последен "приятелски" мач с тези боклуци. Дано това лапе Ларучи е наред, ама като гледам как го изкараха на носилка...едва ли. Аз за него писах по-горе "резервата на Робъртсън", игра страхотно във всички контроли. Да в защита няма как да е перфектен на 18г, но за 4 мача имаше по-хубави намеси от Морено за 5г.

Dani_Liverpool
Контакти:

Мнениеот Dani_Liverpool » 22 юли 2019 03:29

Нарушението срещу Ларучи бе отвратително.
Изключително брутална и цинична проява, в приятелски мач, срещу 18 г. момче!
Защитника на Севиля трябва да го изгонят доживот от футбола с мотив, че е спорт за хора, не за малоумни животни.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 юли 2019 03:34

А тук не се вижда как малкия току що избегна един груб шпагат отзад и веднага след това последва това от този примат.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 22 юли 2019 04:46

Liverpool_EC написа:
SgtLiberty написа:Тия Севиля са ебаси отрепките играеха все едно трябва да убият някой от нашите. Дано Ларучи е добре ония нещасник кка му влезе. Жалко испанско отборче.

Направо не съм на себе си, не мога да повярвам, че може да има такива малоумници и боклуци като тея севилски брадвари. Тоя котдивоарски уранготан за това нещо в приятелски мач трябва да го накажат 6 месеца без футбол. Как може и треньорът им да допусне да играят така цял мач, почнаха още от 5тата минута с жълт картон в приятелски мач :?: Банега трябваше да го изгонят още първото след втората му глупост с Х.Уилсън на тъча. И тоя малоумник Лопетеги вместо да ги спре, само крещеше край тъч линията все едно играят финал в ЛЕ. Абсолютен срам за футбола бяха тези. Дано Клоп да вземе мерки и това да е последен "приятелски" мач с тези боклуци. Дано това лапе Ларучи е наред, ама като гледам как го изкараха на носилка...едва ли. Аз за него писах по-горе "резервата на Робъртсън", игра страхотно във всички контроли. Да в защита няма как да е перфектен на 18г, но за 4 мача имаше по-хубави намеси от Морено за 5г.

Изглежда му се е разминало и не е тежка контузия, но и аз съм в шок от тия изроди, същите като атлетико.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 юли 2019 11:21

После защо имало расизъм и сме им викали маймуни ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 22 юли 2019 11:26

Е, и пострадалият е от същата раса. Черни, жълти, бели... жУвотни има навсякъде. Няньон се прояви като орангутан, не щото е черен, а щото му е толкова акъла явно. Това не ни прави расисти, нали?

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 22 юли 2019 14:06

Английските отбори са абонати на Севиля,нормално. :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”