efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
35
14%
Х
30
12%
2
178
73%

Общо гласове: 243

drvasko98
Контакти:

Re: efbet Лига | Етър - Левски | 21.07 | 21:00 часа

Мнениеот drvasko98 » 21 юли 2019 23:36

veni__85 написа:
drvasko98 написа:
olimpi написа:Ще има и такива мачове, но това е философията на прагматичния футбол. С оглед на мача в Четвъртък - не е нужно да имаш десет положения и да мачкаш цял мач. Имахме си две положения, от които трябваше да влезе поне едно, отделно спрян чист гол.

До тук с честната игра и нехванатите съдии - шуменска подлога на домуза не дава чист ч.к и зачита несъществуваща засада (имаше единмаджар, който в един финал на ЕКТ си отсвири страничните)

И не даде чиста дузпа. Няма удар отблизо, няма рикошет, няма силна топка. 100% дузпа. Не се оплаква те от съдиите

Сериозно ли според теб, това през първото полувреме беше дузпа за Етър ? :o

А я ми кажи причината, поради която не е като изключим, че е срещу нас.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 21 юли 2019 23:39

drvasko98 написа:
veni__85 написа:
drvasko98 написа:
olimpi написа:Ще има и такива мачове, но това е философията на прагматичния футбол. С оглед на мача в Четвъртък - не е нужно да имаш десет положения и да мачкаш цял мач. Имахме си две положения, от които трябваше да влезе поне едно, отделно спрян чист гол.

До тук с честната игра и нехванатите съдии - шуменска подлога на домуза не дава чист ч.к и зачита несъществуваща засада (имаше единмаджар, който в един финал на ЕКТ си отсвири страничните)

И не даде чиста дузпа. Няма удар отблизо, няма рикошет, няма силна топка. 100% дузпа. Не се оплаква те от съдиите

Играта с ръка е неволна и не повлиява по абсолютно никакъв начин на играта. Ако се свирят такива дузпи, аз спирам да гледам футбол.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 21 юли 2019 23:40

popokutepetel написа:Тия накрая особено си бяха живи опълченци и гледаха как да мине времето.
Не разбрах обаче едно нещо - защо Хубчев беше забранил далечни удари? При толкова сгъстена защита това е един вариант да вкараш.

Относно ударите от далеч препоръчвам на Хубчев да изгледа финала за КЕШ от 1967г. Интер-Селтик. При такъв бетон обикновено това не е един от вариантите, а единственият вариант. По интересното и странно е къде бяха нападателите, когато излизаме срещу подобен отбор?!? :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2019 23:41

Highlander написа:
metodito написа:
olimpi написа:
До тук с честната игра и нехванатите съдии - шуменска подлога на домуза не дава чист ч.к и зачита несъществуваща засада

Предвид неадекватника начело на Разград и очертаващата се борба с Хубчев, нормално. И някои казват "конспирации", Лудогорец били големци, виж ги в Европа, пффффффф.

Според мен не трябва да има илюзии, че някой различен от Лудогорец ще е шампион тази година. Нашия шанс е купата и едно достойно представяне в Европа.

И аз така мисля. Но не, че нямаме ...колектив и треньор. Тука дузпичка няма да ни дадат, там засадка, на тях пък обратното. По времето на Гонзо имаше някаква статистика дето две години не бяха ни давали дузпа ли, не помня, беше нещо абсурдно. Разград е бутиков проект с бутикови футбалери, които в някои мачове, като с "морето", Септември и такива, просто не им се играе на хората. Идва съдията и оправя работата. Аз имам чувството, че те чакат един мач - с "Левски". И Европа.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 юли 2019 23:41

За разлика от повечето пишещи аз съм доволен от мача като цяло, като се съобразявам в какъв етап идва. Видях интересни неща. Не съм доволен от последните 15 минути, смените нарушиха ритъма и оттам нататък настъпи хаос. По тази причина няма да давам персонална оценка на Мазурек. При толкова офанзивни играчи се търсеха бековете и не направихме нито една атака през този период. Аз лично се надявам никога да не виждам повече подобна конфигурация.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 юли 2019 23:43

futbolqga написа:Чe тази засада ни разказа играта - спор няма. Но и Хyбчeв бeшe тотално надигран тактичeски - чак e срамно за глeданe.

Каква тактика, когато съпетника играе с 11 в защита и чака края на мача. Те така играха и срещу -София, но на онези защитата 7м е яко куца и Етър вкараха два гола.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 юли 2019 23:44

drvasko98 написа:
veni__85 написа:
drvasko98 написа:

Ръката му беше до тялото и само леко се "плъзна" по пръстите му и по никакъв начин не променяше траекторията й.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 юли 2019 23:44

Очакван резултат в общи линии. Аз съм по-скоро доволен от играта и желанието на нашите предвид сгъстения цикъл и късата ни скамейка. Етър през по-голямата част от мача бяха тотални опълченци и се защитаваха с 11 човека, което говори доста добре за физическата подготовка на нашите, а и за играта ни като цяло. Малшанс за положението на Дени Алар... Там можеше да се реши всичко. Важното е, че продължаваме без загуба. Дай Боже да продължи същото и в четвъртък срещу АЕК.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 юли 2019 23:49

Highlander написа:
popokutepetel написа:Тия накрая особено си бяха живи опълченци и гледаха как да мине времето.
Не разбрах обаче едно нещо - защо Хубчев беше забранил далечни удари? При толкова сгъстена защита това е един вариант да вкараш.

Относно ударите от далеч препоръчвам на Хубчев да изгледа финала за КЕШ от 1967г. Интер-Селтик. При такъв бетон обикновено това не е един от вариантите, а единственият вариант. По интересното и странно е къде бяха нападателите, когато излизаме срещу подобен отбор?!? :roll:

Да, Интер- Селтик през лето 967-мо беши голем мач. Ощи нимоя си опрая гласот от виканье, ам селтиците ни бия, ма*ка им!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2019 23:58

specter написа:Очакван резултат в общи линии. Аз съм по-скоро доволен от играта и желанието на нашите предвид сгъстения цикъл и късата ни скамейка. Етър през по-голямата част от мача бяха тотални опълченци и се защитаваха с 11 човека, което говори доста добре за физическата подготовка на нашите, а и за играта ни като цяло. Малшанс за положението на Дени Алар... Там можеше да се реши всичко. Важното е, че продължаваме без загуба. Дай Боже да продължи същото и в четвъртък срещу АЕК.

Готино мнение. Без екзалтации и генерални заключения. Ще има и други такива мачове.

Върни се в “Левски”