Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sinfen14
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот sinfen14 » 21 юли 2019 17:36

metodito написа:
1914.1902 написа:АЕК Ларнака или Левски срещу някой от:

1 Wolverhampton Wanderers FC (ENG) / Crusaders FC (NIR)
2 Legia Warszawa (POL) / KuPS Kuopio (FIN)
3 KAA Gent (BEL) / FC Viitorul (ROU)
4 FC Midtjylland (DEN)
5 AZ Alkmaar (NED) / BK Häcken (SWE)

Значи... много обичаме да слагаме коня пред каруцата, но айде и аз да го направя. Най-много във финансово отношение според мен ще спечелим от Уулвс (не вярвам Крусейсдърс да ги затрудни особено). Най-гадният жребий ще е АЗ или Хекен. Тея много бият и двата отбора и са малки страни - кинти много няма спечелим. Колкото до Гент и Варшава, за мен това са непредвидими двойки. АКО отстраним АЕК, най-яко ще е да Купс да отстрани Легия (те обичат издънките) и да се паднем с финците. Мидтиланд ми звучат, като много крив съперник - предпочитам АЗ, поне играят футбол холандците.

Тази година не съм сънувал европейски мачове, нямам предчувствия за групи. Може би значи нещо хубаво?

Най- лошото нещо, което обичаме да правим ние българите е да даваме крайни оценки след 2-3 мача. Без значение дали говорим за отбор или футболист, без значение дали е в положителен или отрицателен смисъл.

Първо - Ние сме аутсайдер срещу АЕК. Да, имаме своите шансове. Но това изобщо не значи, че ще стигнем до крайния успех. Играем срещу отбор който - 1. Има много повече опит от нас през последните години в Европа и 2. Има обигран състав, пълен с опитни футболисти, които само допреди 6 месеца играха в групите на ЛЕ!

За мен отстраняване на АЕК ще е равно на едно мини чудо, а всичко в повече ще е бонус. То всъщност самият АЕК е бонус.

Ние сме в самото начало, съвсем малко след стартовата линия на нашия път. И няма как за месец и половина да станем отбор, който да се мери със средноевропейските тимове. Това е истината за мен. Аз илюзии за нещо голямо не си правя, а и осъзнавам,че е нереално да искам на този етап.

Срещу Уулсв ще ни е най-доходоносния мач. Първо англичаните ще ни платят много пари за ТВ права, второ от раз ще напълним националния стадион до дупка. Ще ни излъчват в цял свят. Другите отбори също са много силни. Някой колега по назад написа, че миналата година Мидтиланд отпаднали от слаб съперник. Ако за него Малмьо е слаб отбор - окей... На Гент им вижте трансферите - по 4-5 млн. евро дават за играч. Сравненията с 2011 са неадекватни. От тогава много неща се промениха, но не в наша полза. Само вижте какъв модерен стадион имат, който построиха в годините, след мачовете им с нас.

Единствен шанс виждам срещу Легия, като дори срещу тях ще влезем в ролята на аутсайдер.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2019 17:46

Да, и аз не съм крайно обнадежден за АЕК. Не заради друго, ми малкото мачове, които съм им гледал в Европа, играят едно затворено, мачкат топката - за нас подобно темпо е неудобно. А и опита си казва думата, но отстраним ли ги, не само ще получим финансово инжекция, ми и ритнитопковците ще се сплотят още повече - психологически допинг ще е това за целия отбор.

Аз не изключвам дузпи, продължения...
И разбира се, празният "Георги Аспарухов" ще е бонус за кипърците.
Последна промяна от metodito на 21 юли 2019 17:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2019 17:49

ЕМИЛ написа:Хайде стига с тези изкуствени трусове при нас .Ние зимъска да водиме на втория с 5-10 точки… ще ни стигнат на кукуво лято

Е, не се ли случваха в последните години такива неща. 10 точки пред Лудогорец трудно ще водим.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 21 юли 2019 17:55

metodito написа:
1914.1902 написа:АЕК Ларнака или Левски срещу някой от:

1 Wolverhampton Wanderers FC (ENG) / Crusaders FC (NIR)
2 Legia Warszawa (POL) / KuPS Kuopio (FIN)
3 KAA Gent (BEL) / FC Viitorul (ROU)
4 FC Midtjylland (DEN)
5 AZ Alkmaar (NED) / BK Häcken (SWE)

Значи... много обичаме да слагаме коня пред каруцата, но айде и аз да го направя. Най-много във финансово отношение според мен ще спечелим от Уулвс (не вярвам Крусейсдърс да ги затрудни особено). Най-гадният жребий ще е АЗ или Хекен. Тея много бият и двата отбора и са малки страни - кинти много няма спечелим. Колкото до Гент и Варшава, за мен това са непредвидими двойки. АКО отстраним АЕК, най-яко ще е да Купс да отстрани Легия (те обичат издънките) и да се паднем с финците. Мидтиланд ми звучат, като много крив съперник - предпочитам АЗ, поне играят футбол холандците.

Тази година не съм сънувал европейски мачове, нямам предчувствия за групи. Може би значи нещо хубаво?

Най-лошият вариант е АЗ. Във финансово отношение няма да спечелим много и със сигурност ще отпаднем. Каквито сме каръци сигурно точно те ще се паднат. Както си отбелязал срещу Уулвс ще има приходи, както и отпадане - тея са сглобили супер отбор. Срещу останалите имаме известни шансове, като най-големи ми се виждат срещу Легия. Възможността да преминем трети кръг не е никак голяма, ако изобщо го достигнем, разбира се.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2019 18:32

Относно АЗ, не подценявайте Хекен. ;)
Иначе тея АЕК са ми пълна мистерия. Не съм намирал досега читав стрийм от кипърското и не съм ги гледал...

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 юли 2019 18:47

Според мен, като махнем това, че каруцата я впрягате неправилно, най-голям шанс имате точно срещу англичаните - те масово използват ЕКТ, за да дават повечко игрово време на резерви и играчи от U 21! След това се нарежда Мидтиланд - лично мнение!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юли 2019 19:26

Кога ще се извиним на Син4еца за дядо Либен???

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 юли 2019 20:19

metodito написа:Да, и аз не съм крайно обнадежден за АЕК. Не заради друго, ми малкото мачове, които съм им гледал в Европа, играят едно затворено, мачкат топката - за нас подобно темпо е неудобно. А и опита си казва думата, но отстраним ли ги, не само ще получим финансово инжекция, ми и ритнитопковците ще се сплотят още повече - психологически допинг ще е това за целия отбор.

Аз не изключвам дузпи, продължения...
И разбира се, празният "Георги Аспарухов" ще е бонус за кипърците.

Мисля че точно празният стадион ще наклони везните.Всеки отбор във труден мач разчита много на тази на подкрепа.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юли 2019 20:32

Коефициентът на бета кипърците да продължат е 2,25, а за нас - 1,57. Не е чак толкова лошо.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 юли 2019 23:05

metodito написа:Относно АЗ, не подценявайте Хекен. ;)
Иначе тея АЕК са ми пълна мистерия. Не съм намирал досега читав стрийм от кипърското и не съм ги гледал...

Гледах края на мача в Молдова и мога да кажа, че са доста по- класни от Етър.

Върни се в “Левски”