Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ЕМИЛ » 21 юли 2019 14:57

С изключение на топ 5 в Англия останалите отбори са лабави в еврорурнирите .Така , че и Уулвс ще преклонят глава пред синия доминант и гигант 8-)

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 21 юли 2019 15:00

На този етап най-важен е мача с Етър. :) Да направим отбор, с който да мечтаем за нещо повече, ще е нужно още много време.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 21 юли 2019 15:11

noo написа:На този етап най-важен е мача с Етър. :) Да направим отбор, с който да мечтаем за нещо повече, ще е нужно още много време.

Абсолютно точно, и при тая забавена, да не кажа липсваща селекция .. Сега беше момента ръководителите да ударят едно рамо на тръгващия добре отбор и треньор!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2019 15:40

1914.1902 написа:АЕК Ларнака или Левски срещу някой от:

1 Wolverhampton Wanderers FC (ENG) / Crusaders FC (NIR)
2 Legia Warszawa (POL) / KuPS Kuopio (FIN)
3 KAA Gent (BEL) / FC Viitorul (ROU)
4 FC Midtjylland (DEN)
5 AZ Alkmaar (NED) / BK Häcken (SWE)

Значи... много обичаме да слагаме коня пред каруцата, но айде и аз да го направя. Най-много във финансово отношение според мен ще спечелим от Уулвс (не вярвам Крусейсдърс да ги затрудни особено). Най-гадният жребий ще е АЗ или Хекен. Тея много бият и двата отбора и са малки страни - кинти много няма спечелим. Колкото до Гент и Варшава, за мен това са непредвидими двойки. АКО отстраним АЕК, най-яко ще е да Купс да отстрани Легия (те обичат издънките) и да се паднем с финците. Мидтиланд ми звучат, като много крив съперник - предпочитам АЗ, поне играят футбол холандците.

Тази година не съм сънувал европейски мачове, нямам предчувствия за групи. Може би значи нещо хубаво?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 юли 2019 15:45

miro_rz написа:
modor написа:Дедо отново поема Литекс :lol:

Недей се смя , че той обича да редува Левски с Литекс ! :lol:

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 юли 2019 15:47

Кви сметки правите за ЛЕ? Важно е първенство и купата, и да се изгради отбор. 10 години душа в ЕКТ и да отпаднем от АЕК няма да е драма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2019 15:59

Serafim написа:Кви сметки правите за ЛЕ? Важно е първенство и купата, и да се изгради отбор. 10 години душа в ЕКТ и да отпаднем от АЕК няма да е драма.

През първенството забрави. Титлата е капарирана за години напред. Истината е Европа. А ако се представим добре, там вече ще видим...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 юли 2019 17:01

metodito написа:
Serafim написа:Кви сметки правите за ЛЕ? Важно е първенство и купата, и да се изгради отбор. 10 години душа в ЕКТ и да отпаднем от АЕК няма да е драма.

През първенството забрави. Титлата е капарирана за години напред. Истината е Европа. А ако се представим добре, там вече ще видим...

Абе за титлата и капарото не се знае .Сега ако отпаднат и от ЛЕ може и да се разпаднат Лудогорец за година или три

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2019 17:32

ЕМИЛ написа:
metodito написа:

Абе за титлата и капарото не се знае .Сега ако отпаднат и от ЛЕ може и да се разпаднат Лудогорец за година или три

Вярваш ли? Щото аз не. Първо, няма да отпаднат от ЛЕ, а и след това, в последните два сезона даже и с врътките със съдиите, аха-аха, да се случи беля. Лично аз, докато ГРОБ са на власт очаквам две неща - "Левски" да не помирише титла и проектът Лудогорец да си живее все така. А ако на нас ни се получат нещата с Хубчев, най-късно февруари-март (аз очаквам по-рано) ще бъде предизвикан някакъв "трус" при нас и така.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 юли 2019 17:35

Хайде стига с тези изкуствени трусове при нас .Ние зимъска да водиме на втория с 5-10 точки… ще ни стигнат на кукуво лято

Върни се в “Левски”