Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот drvasko98 » 21 юли 2019 09:52

NOMER14 написа:Леле, Алкмар... Най-срамният ни мач в евротурнирите беше срещу тях.

Защо да е най-срамният като играят финал в УЕФА? А май печелят и титлата в Холандия по това време. Не че е престижно да ти олющят 5 гола, но мачовете примерно с Ференцварош и Дожа ми изглеждат по-зле

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юли 2019 10:33

drvasko98 написа:
NOMER14 написа:Леле, Алкмар... Най-срамният ни мач в евротурнирите беше срещу тях.

Защо да е най-срамният като играят финал в УЕФА? А май печелят и титлата в Холандия по това време. Не че е престижно да ти олющят 5 гола, но мачовете примерно с Ференцварош и Дожа ми изглеждат по-зле

Щото го помня мача.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 21 юли 2019 10:41

За мене най-срамния ни мач е и винаги ще бъде реванша с Антверпен. Бях дете и след 3-1 за нас си легнах доволен. На сутринта гледам баща ми намусен и целия свят му е крив. Викам не се ли радваш че ги бихме тия. А той.......

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 юли 2019 10:54

NOMER14 написа:
drvasko98 написа:

Щото го помня мача.

Аз имам смътен спомен. Не мисля, че го предаваха пряко целия. По онове време понякога се предаваше примерно второто полувреме или комбинирано с друг мач или разширен репортаж (да речем 30-40 минути). Както и да е, за времето си беше резил, защото тогава очакванията за всеки мач на наш отбор, срещу който и да е противник бяха, че можем да ги отстрани.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 21 юли 2019 10:55

Ако отстраним кипърциете, най-добре да играем с по-именит отбор. Паднем, бием все е на печалба.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2019 11:08

SANSIRO7 написа:Ако отстраним кипърциете, най-добре да играем с по-именит отбор. Паднем, бием все е на печалба.

И аз съм на това мнение. Още повече, че може, както на времето с БАТЕ, да се паднем с някакъв неизвестен малък отбор, който се е запътил към европоход и ние да сме просто една от жертвите им. :lol: Най-добре би било май Айнтрахт. Не знам те участват ли в предварителните кръгове. Това е май най-многобройната гостуваща агитка и ще има и отделно кинти от билети, тв права и ала-бала. А нали всички говорят за кинти. Така или иначе, дай Боже да достигнем трети кръг, това ще е страхотно постижение, така или иначе. За повече не смея да мИчтая. Не бих искал Рома, щото онея калпазани ще ни донесат ново наказание - нали ромеите са уж леви, нашите го играят крайно десни, у-а.

Четох наскоро за "най-големите расисти" в Премиършип... Ман Юнайтед. И защо ги определят така? Най-много арестувани техни фенове за расистки подвиквания и подобни. А у нас арести, КОГА????
https://www.theguardian.com/football/20 ... sts-racism

A Tottenham supporter was handed a four-year football ban and a £500 fine for throwing a banana skin towards the Arsenal forward Pierre-Emerick Aubameyang last December.

Къде са те, къде сме ние? :roll:
Последна промяна от metodito на 21 юли 2019 11:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 юли 2019 11:08

Като говорим за спомени, аз имам добри спомени от Гент. Горе-долу приемливи отбори, но първо да мислим за кипърците, после за следващите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2019 11:35

Изображение
:twisted:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 юли 2019 11:36

Добри спомени и белгийски/унгарски отбор са несъвместими в едно изрение

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 21 юли 2019 11:39

Ужасяващ жребий, ако прескочим АЕК. Единствено срещу Легия и Мидтиланд имаме шансове, другото е в сферата на фантастиката.

Върни се в “Левски”