2 кръг /ЦСКА-София - Черно море/ 20.07.19 събота 18.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: 2 кръг /ЦСКА-София - Черно море/ 20.07 събота 18.45

Мнениеот Готвача » 21 юли 2019 00:35

Включвам се едва сега,поради...емоции.Винаги съм искал честната и потена игра да е на терена .а който е по добър да победи.Рдвам се че моят отбор играе честно и е влиза в уговорки с когото и да е ,за каквото и да е.Ако можем,ще победим,ако не-това е спорта,един е на върха,друг на опашката.Но когато говорим за решения,ще споделя че недолюбваните от мен поради фенски причини ТИМ,отново показаха на цяла България как точно трябва да се практикува спорта.Изключително правилно решение на босовете,които изрязаха гангрената до здраво място и заздравяването започна.Но най големия трансфер на собствениците се казва
ИЛИАН ИЛИЕВ.Изключителен футболен ерудит и много земен човек,за наша радост води отбора на моряшките сърца.Успя да наложи стил-СТИЛ,какъвто всички искат да гледат,но малцина са щастливците като нас.Модерен,бърз футбол,с много заучени комбинации на висока скорост,тактика според силните и слаби страни на противника и според схемата която изповядва.Искам да споделя с вас,че подобно удоволствие от футбола изпитвам само когато гледам Барса,Ман сити и за радост любимото Море,с уговорката че това е само чисто удоволствие,а не го казвам да сравнявам несравнимото.На бедните припознати душички искам да кажа,че те загубиха шансове да печелят в момента в който тръгнаха по пътя на измамата.Съжалявам ги и искам да им кажа-извинявайте че се подиграхме с вас на Армията,но то е следствие и реванш за мръсотията с която ни заливахте и подлото хващане на играчи от нащия отбор.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 21 юли 2019 01:04

Xamy написа:Бих желал да спомена и Иван Дюлгеров. След всичките простотии от края на миналия сезон, неговото име също бе замесено. Така че днес евентуална грешка щеше да бъде доста коментирана. А момчето се справи, особено важно беше излизането му още при 0:0.
Въобще е друго чувството, когато наблюдаваш и подкрепяш такъв отбор - с трима юноши титуляри. При това не в безсмислени мачове, а във всеки един. И те се представят страхотно срещу най-силните отбори у нас. Браво на тях, браво и на хората, които им помагат да израстват.

п.с. за Минчев - миналия сезон при победата тук си спомняте какъв мач направи. Все си мисля, че е малък да играе във всеки мач, трябва му и почивка от време на време. Няма място за сравнение, но когато бе привлечен в Ман Ю, Кристиано бе с някоя година по-голям от Мартин, но САФ много внимателно му подбираше натоварването, като знаеше какъв диамант има, но си го пазеше.

Да ,Дюлгеров в тази среща се справи перфектно!Имаше излизания на които аз изтръпнах,но се справи!Спасявания също имаше,нека му отдадем заслужето.Много добре се справи момчето!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 21 юли 2019 01:53

Едно голямо браво на Илиан, че за толкова кратко време сглоби този отбор. Никой не ни броеше за живи (напуснаха ни 5-6 титуляри). Това което най- много ме радва е че имаме един много сплотен и задружен отбор, има настроение. Много добър мач направихме, за разлика от предния сега имахме пълен контрол 90 минути. Хубави комбинации, хубави голове, самочувствие и увереност. Не мога да повярвам, че Родриго цяла пролет беше резерва. Удоволствие е да се гледат такива футболисти. Браво на целия отбор и все така да ни радват. На пейката имаме още добри футболисти. Специално браво и на Виктор и нека видим и още от шампионите да играят така за първия отбор. Да отлича и Кабаков- пълен олигофрен. Половината ни картони в този коректен мач са за нищо. Той просто нямаше възможност да им помогне повече. Накрая и Илиан им обясни в ефир нещата как стоят- да си го набият веднъж за винаги в кухите партизански кратуни. Да очакват с разтворени бузи големия хърватски... Тази година и калъфи май няма има.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 21 юли 2019 08:43

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 21 юли 2019 09:37

БРАВО МОРЯЦИ !!!!

Такъв Черно Море искам да виждам! Але, але, але !!!!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 юли 2019 09:44

Въпреки, че съм ограничил изказванията си, бих искал да обърна внимание на нещо, което ме впечатли отрицателно!!!След изключителна игра, постигнахме изключителна победа!!!Това се случи в момент, когато непознаващите моряшкия дух, ни предричаха тъмно бъдеще!!!Имах късмета да изгледам на живо повечето контроли на нашите и още в мача с Марица видях, как леко се движим и как се забавляваме на терена!!!Естествено тогава, а и срещу другите по скромни отбори в мен възникваше въпросът:"Ние ли сме толкова добри, или те са толкова слаби?"Сега се видя, че е свършена невероятна работа!!!Бърза игра, красиви комбинации, висок дух, сплотен колектив..........и още много от това, което търси всеки интересуващ се от футбол!!!Всичко това, не може да е дошло от самосебе си!!!Напротив, плод е на много труд и се дължи на невероятните качества на всички участници в процеса!!!От треньора, до шофьора!!!Подредени и вдигнати от изключителния треньор и човек ИЛИАН ИЛИЕВ момчетата ни радват с игра и пълно влагане!!!И тук сред всеобщия възторг, се прокрадват професорски компетентни подхвърляния, че имало и някои пропуски!!!Не можем да изневерим на традиционната българщина........и да не цопнем, лъжичка с катран в кацата с мед!!!Доволни сме, че газим наред с трима юноши в почти детска възраст в състава........обаче си позволяваме да отправяме забележки към МАРТИН МИНЧЕВ!!!Ръсим глупости, без да се замислим.........че така не помагаме!!!Не е ли близко до ума, че нашите тъпотии могат да бъдат прочетени от някой, който вчера се е раздавал и е плюл кръв за да ни зарадва!?Нали нашата работа е да помагаме?И как го правим?За тези, които не са гледали внимателно мача........искам да припомня, че вчера МАРТИН МИНЧЕВ даде прекрасния пас към ИСМАИЛ ИСА и асистира при изработването на дузпата!!!Към края на мача изпраска удар след който Черняускас пет минути не разбра къде е топката и къде са му карантиите!?Бори се по целия терен и много помагаше на другия млад брилянт ВИКТОР ПОПОВ и на ЦВЕТОМИР ПАНОВ по фланговете!!!За спряната му с измислена засада атака не ми се говори, защото това е отделна тема!!!Тук искам да попитам само.......Ние ще помагаме ли, или ще пречим!!!Ще се опитаме ли да мислим, или ще останем безхаберни!!!Или искаме да заприличаме на жалките припознавачи които за две грешки съсипаха младото момче от отбора си!!!Мен припознавачите не ме интересуват, защото ние сме от МОРЕТО........не сме от провинцията!!!Нека да мислим и действаме, като моряци!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Последна промяна от КироВарна на 21 юли 2019 11:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 юли 2019 10:21

Аз само видях русото девойче в клипа ! :oops:
[offtopic]Все повече си мисля , че това с полиграфа е истина и се прекри всичко заради ГГ ![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 21 юли 2019 10:35

Илиан Илиев сипа сол в „червената“ рана: Не сме им виновни, че не са шампиони!
https://www.kotasport.com/ilian-iliev-s ... T8IsH9NJ6c

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев потвърди радостта си след големия триумф на отбора му над ЦСКА-София като гост с 3:1. Специалистът потвърди, че всичко, което искал от отбора си се е получило и призна, че не Черно море е виновен за пропуснатата титла от ЦСКА-София през миналата година. Илиев напомни, че варненци на два пъти са победили Лудогорец и са задържали първенството интересно, докато ЦСКА-София не го е сторил нито веднъж.

„Добре е да победим особено навън и противник като ЦСКА. Труден мач беше, ние си го направихме такъв накрая. Знаехме какво ще стане при 2:3. Имахме идея как да ги победим. Не можахме да затворим с още един гол мача и стана техният гол. Направихме, каквото искаме в дефанзивен план. Справиха се играчите ми – емоции няма. Последните десетина минути бяха много нервни. Никой не е безгрешен. Като цяло сме щастливи, тъй като стартирахме с две победи, а също така отдавна не сме били на „Армията” – добре е”, започна Илиев.

„Тактическа дисциплина имаше – държахме топката, но и лесно я предавахме. Радваме се на победата и вече мислим за другия мач. ЦСКА и Левски са водещите отбори при нас през годините. Дано не накажат феновете на ЦСКА. Ако си мислят, че ние сме виновни за титлата през миналия сезон – жалко за тях. Ние бихме Лудогорец на два пъти и държахме първенството докрай интересно. Нормалните хора трябва да зададат въпроса защо ЦСКА не би Лудогорец цяло първенство, а ние два пъти”, завърши Илиан Илиев.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 21 юли 2019 13:23

Честито !
Победата ви е отлична, вдъхновяваща и много важна, отбора ви изигра страхотен мач... Посветете я на Жоро Илиев, защото това момче не заслужаваше това, което се случи.

Само едно нещо - не се превъзнасяйте, не се надувайте, карайте го кротко и полека, еуфория не е нужна, не създавайте звезди в главите на футболистите, това е БГ футбол и нищо не се знае.

Ами ако тирето изиграха мача така, защото бойкотират треньорите, Стойкас или не-знам-си-още-кой, тогава какво ?!
Нивата е дълга, и тая година ще бъде още по-тежка. Пожелавам ви все така да биете Лудогорец и Литекс, но за сините имайте едно наум... :lol:

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 21 юли 2019 14:03

Оранжев шок :o ,изпаднали ли са в тотален амок :shock: , нито един оранжев не се показва. Дори Сандито не се появява :roll: . Нямам обяснение. Сигурно модератора ги трие, както те нас в техния форум. Момчетата не трябваше да ги съжаляват след 0:3. Беше редно да им сложим 0:8 и да се сетят откъде са. Като гледам видеото от съблекалнята, май последните 40 години не сме имали такъв колектив, независимо че взехме медали и купи. Видеото ми напомня за празника под прозорците на съблекалнята на Юрий Гагарин след мач преди 40 години, когато агитката бяхме колкото сега на мач на Тича. Скандирахме имената им, а те се показваха един по един на прозореца. БЛАГОДАРЯ ти ИЛИЯН, БЛАГОДАРЯ ти ИЛИЕВ за насладата на окото и душата.

Върни се в “Черно море”