Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 21 юли 2019 09:17

W84me написа:
delqnski47 написа:Хахаахахахаах,гледам реклама във Фейса на онея,дет предават мачовете на първенството.На рекламата отляво надясно са изтъпанили играч на Ботев,Левски,Лудогорец,Локо Пд...и Славия.И дотам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Чудя му се на тоя Киро как може милиардер като него да е толкова комплексиран?Завзел е целият футбол,БФС и т.н...... и пак.Че аз ако имах 1/10 от неговото щях да съм най големият непукист в България.
Ама ги разбирам де.Нали искахме да им правим кур капан. :lol:

Кой да покаже? Чорбаджийски ли? Гледам го това момче, при гола на Иса е като ударен хеликоптер.

Че Чорбаджийски е дръвце си е ясно, но какво е напрвавил или не при гола на Иса? :o
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 юли 2019 09:24

Ozzimozzi написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:Хахаахахахаах,гледам реклама във Фейса на онея,дет предават мачовете на първенството.На рекламата отляво надясно са изтъпанили играч на Ботев,Левски,Лудогорец,Локо Пд...и Славия.И дотам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Чудя му се на тоя Киро как може милиардер като него да е толкова комплексиран?Завзел е целият футбол,БФС и т.н...... и пак.Че аз ако имах 1/10 от неговото щях да съм най големият непукист в България.
Ама ги разбирам де.Нали искахме да им правим кур капан. :lol:

Кой да покаже? Чорбаджийски ли? Гледам го това момче, при гола на Иса е като ударен хеликоптер.

Че Чорбаджийски е дръвце си е ясно, но какво е напрвавил или не при гола на Иса? :o

Не очакваше, че Иса ще премине като на парад през Томаш. Ако беше реагирал адекватно, можеше да затвори пространството пред нападателя на Ч.М.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2019 09:27

Ozzimozzi написа:Че Чорбаджийски е дръвце си е ясно, но какво е напрвавил или не при гола на Иса? :o

Виж го къде е излязал, да бие Енрике от Черно Море, след това Томаш му покрива зоната, а в последната част на ситуацията се оглежда и не може да вземе решение, мисли си, че Иса ще центрира от 5 метра. Иначе ключовата му грешка е, че тръгна към Енрике, нито го би за топката, нито го фаулира, нито пресече паса към Иса...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 юли 2019 10:09

Да видим днеска с какво становище ще излязат :idea:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юли 2019 10:36

trokadero_ написа:Да видим днеска с какво становище ще излязат :idea:

Кои?

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 юли 2019 10:54

NOMER14 написа:

Кои?

Лягай да спиш ;)

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 юли 2019 12:38

Все ми се струва, че ще е едно голямо снишаване и няква сменичка на Крушчич , примерно. Дано не съм прав, но единия е "брат" на Г.Г., а другия е приятел на С.С. - Митов визирам. Та, понеже чичо Митко е неприкосновен, а и не е виновен за нищо, най-вероятно Крушчич си тръгва, а К.Динчев ще стане отново помощник на некое "светило" по физ.подготовка ;)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 юли 2019 12:58

С идването на крушовицата (като консултант) всичко тръгна назад!
Сега да не се крие зад Добри, а да си поеме отговорността за открития бойкот на играчите!
Нищо чудно пак да заспива на разборите и да идва на 2-3 питиета на тренировка.

С какъв акъл ГГ ще дава толкова пари за заплати на играчи, а ще държи 18 човека на скамейката да дават наставления?
Тотална аматьорщина!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 21 юли 2019 13:00

W84me написа:
Ozzimozzi написа:Че Чорбаджийски е дръвце си е ясно, но какво е напрвавил или не при гола на Иса? :o

Виж го къде е излязал, да бие Енрике от Черно Море, след това Томаш му покрива зоната, а в последната част на ситуацията се оглежда и не може да вземе решение, мисли си, че Иса ще центрира от 5 метра. Иначе ключовата му грешка е, че тръгна към Енрике, нито го би за топката, нито го фаулира, нито пресече паса към Иса...

Първият гол бе поредица от грешки, които започнаха от халфовете, които не спряха в зародиш атаката, но най-голяма вина за мен имаше Томаш, защото бе литнат елементарно.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2019 13:10

Ozzimozzi написа:Първият гол бе поредица от грешки, които започнаха от халфовете, които не спряха в зародиш атаката, но най-голяма вина за мен имаше Томаш, защото бе литнат елементарно.

За мен там е и грешката на Чорбата. Изостанал безкрайно много, тръгва да бие халфа на морето, но не му стигат едни 10 метра. Оставя си човека (Иса) и от там си ева мамата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”