Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот trokadero_ » 18 юли 2019 08:13

Черно Море са много тегав отбор. Трябва да подходят на 1000% надъхани , иначе ще се бере ядове.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 юли 2019 09:47

trokadero_ написа:Черно Море са много тегав отбор. Трябва да подходят на 1000% надъхани , иначе ще се бере ядове.

Всеки отбор, който играе на 100%, е тегав. Въпросът е всеки да играе така срещу всички, а не по избор.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 юли 2019 22:18

Kiselichko написа:
kiril.a.d написа:
djd написа:Трябва малко търпение. Има нови играчи, тепърва ще се види кой колко струва, доколко може да се разчита и т.н. Любко не е вчерашен, ще се справи. Няма нужда от истерии.

В ЦСКА, търпения няма!!! - поради високия статус на отбора!
Друго беше, в Литекс...
А Любко, да не е пропускал цялата контролна подготовка на отбора и сега да ми реди състави...все едно че търси да напасва пъзел! - футбола, на това ниво, не е детска игра ;)....
Хайде, живи и здрави! - щом казвате, тази година ще изтърпя Третото място на ЦСКА....Кой ли ще ни се падне на баража?...дано 7-ми да е Царско село ;)....

Стойнето ще вади отбора трябва ви друг сателит за баража. :?

Добре - нека 7-ми да е Лудогорец! - Домуса бил цесекар ;)...
:lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 юли 2019 18:52

Влизам за да ви прогнозирам 0:0 с Морето , а то нямате тема за мача ден преди него .... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 юли 2019 19:33

Какво друго требе да обсъждам за футбола освен формата и класата? С Цицоград онея ни строшиха гредата. Единствено добрите намеси на вратаря ни отърваха. Подигравахме се на Тюркжю 0-4 и вижте 4:0 биха в общия. Явно модераторско ниво им се е позавърнало самочувствие. Обаче пък не е лошо да знаят, че и Хубчев дося не е имал успехи. Но за тренерски качества е по-добър, то е ясно от тримата треньори на водещи състави у нас. Стабилизират се изглежда лошите и трябва да се трудим много на терена. С Ружомберово играха доста добре, макар че може би на словаците футбола ние сме им го подминали като ниво. Няма лошо, ще гледаме нататък. :)

А Фабрини си е направо за Фабрични, щото виждате го ква му е форма. :)

Ще требе малко време да се посработим. Контролите излъгаха. Но вервам, че ще се справим и с Осиек за евротурнирите. Отбраната ни е позасилила, но на десния бек трябва да търсим точния човек. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 20 юли 2019 00:26

Като гледам как вървят нещата за финала за ЛЕ ще сме в оптимална форма. :roll:

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 20 юли 2019 12:21

goshev написа:Като гледам как вървят нещата за финала за ЛЕ ще сме в оптимална форма. :roll:

Ми, за тогава е правена подготовката :) Само дето няма да участваме в него, но то не пречи да сме във форма, нали?! ;) Някъде го бях писал, но ще го повторя - НЕ е и правилно да сме в оптимална форма сега! По принцип се правят разчети, един евентуален пик във формата да се постига през септември - октомври, но не знам Кирил Динчев как се е справил. Но пък, ако, напълно случайно, без да искаме, заради някой ретрограден Меркурий, спечелим следващите 4-5 мача, тогава ще се намеси и психиката, емоциите...та пикът може да дойде и по-рано...за полуфинала на ЛЕ, примерно :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юли 2019 22:48

Хахаахахахаах,гледам реклама във Фейса на онея,дет предават мачовете на първенството.На рекламата отляво надясно са изтъпанили играч на Ботев,Левски,Лудогорец,Локо Пд...и Славия.И дотам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Чудя му се на тоя Киро как може милиардер като него да е толкова комплексиран?Завзел е целият футбол,БФС и т.н...... и пак.Че аз ако имах 1/10 от неговото щях да съм най големият непукист в България.
Ама ги разбирам де.Нали искахме да им правим кур капан. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 юли 2019 08:40

Всичко зависи от Ганчев, Домусчиев не ни е виновен, въпреки номерцата му. Изгради ли ГГ силен ЦСКА, ако не друго ще успяваме в Европа. Засега ГГ действа прекалено бавно, опипва почвата. Но Червена Българи започна да губи търпение.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2019 09:00

delqnski47 написа:Хахаахахахаах,гледам реклама във Фейса на онея,дет предават мачовете на първенството.На рекламата отляво надясно са изтъпанили играч на Ботев,Левски,Лудогорец,Локо Пд...и Славия.И дотам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Чудя му се на тоя Киро как може милиардер като него да е толкова комплексиран?Завзел е целият футбол,БФС и т.н...... и пак.Че аз ако имах 1/10 от неговото щях да съм най големият непукист в България.
Ама ги разбирам де.Нали искахме да им правим кур капан. :lol:

Кой да покаже? Чорбаджийски ли? Гледам го това момче, при гола на Иса е като ударен хеликоптер.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”