Честито на всички съфорумници , модератори и гости !!!
Да , три години не са малко , а и самото значение на числото 3 е от изключителна важност не само за нас , но и изобщо за цялото човечество . 3 е символ на опората , която ни държи през вековете и ако поддържаме тази опора ще минат и още векове без да се пречупим , без да позволим на нашето самосъзнание да забрави кои сме .
3 - символ и на Светата троица - символ на нашата вяра . Така че за мен тази годишнина наистина е специална , тя показва как се постигат резултати и то добри резултати , когато се работи в екип и с мерак - и с вяра в успеха . Последното беше отправено към виновниците за функционирането на този форум

.
Какво друго мога да кажа ? Аз се регистрирах преди около 4 месеца и не мога да кажа , че съм неизменна част от този колектив , но това не ми пречи да съпреживея тази всеобща радост , която ни носи тази специална годишнина !
Не отричам , че съм посещавал безброй други сайтове и форуми , но не отричам и че именно Гонг.бг ми привлече вниманието . Този сайт ме заинтригува и затова и реших да се включа в него , в неговите форуми по-точно .
Тук се запознах , макар и не лично , с много свестни хора , които наистина разбират от това , което пишат !!!
Та това исках да ви кажа ! Приятно празнуване . Наздраве от Бургас , който ви поздравява също , макар и неофициално
За да не ви губя повече времето , ще ви изрецитирам едно стихотворение , което си съчиних , докато писах тези редове -
-Зрънцето , то е още малко ,
кажи ми знаеш ли колко , батко ,
то ще порасте ?
-Мило , братче с малко калпаче ,
то е също като теб малко пеленаче ,
и тепърва ще расте
та накрая да порасте !
Но време нужно е , та да стане здраво то и силно ,
като дъба могъщ и като човека волно ,
но с времето то ще заякне и наедрее ,
и тогаз плодът му истински ще узрее !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]