efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
35
14%
Х
30
12%
2
178
73%

Общо гласове: 243

drvasko98
Контакти:

Re: efbet Лига | Етър - Левски | 21.07 | 21:00 часа

Мнениеот drvasko98 » 20 юли 2019 14:26

metodito написа:А моето мнение е, че:
Общо взето на всички без Каргас, Михайлович и Райнов, нямаме равностойна смяна.

...и Костов, всъщност. Вече имаме ...добра смяна на Станислав, мисля....

А резервно крило, имаме ли? А Мазурек дали е алтернатива на Мариани? И ще се окаже, че само от бек имаме нужда

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 20 юли 2019 14:29

Треньорът на Левски Петър Хубчев определи група от 19 футболисти за мача от 2-ия кръг на Първа лига срещу Етър Велико Търново. „Сините“ гостуват във Велико Търново в неделя, 21.07, от 21:00 часа.

Футболистите на „Левски“ тренираха тази сутрин на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, след което отпътуваха за старопрестолния град.

Ето и цялата група на „Левски“:

Милан Миятович, Петър Иванов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Янис Каргас, Иван Горанов, Деян Иванов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Давиде Мариани, Паулиньо, Станислав Иванов, Станислав Костов, Франко Мазурек, Дени Алар, Мартин Петков, Здравко Димитров

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2019 14:30

drvasko98 написа:

А резервно крило, имаме ли? А Мазурек дали е алтернатива на Мариани? И ще се окаже, че само от бек имаме нужда

Мисля, че не схвана точно написаното от мен. :)
На Каргас, Михайлович, Райнов и вече и на Костов, имаме равностойни смени - на другите - не.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 юли 2019 14:45

Схванах го и те питам дали Мазурек и Здравко са достатъчна алтернатива на Мариани, Стаси и Паулиньо. Или трябва да дойдат Азар и Модрич?

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 20 юли 2019 15:14

metodito написа:
drvasko98 написа:

На Каргас, Михайлович, Райнов и вече и на Костов, имаме равностойни смени - на другите - не.

Михайлович - това клонинг между Миятович и Николай Михайлов ли е? :lol:

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 юли 2019 15:35

drvasko98 написа:Схванах го и те питам дали Мазурек и Здравко са достатъчна алтернатива на Мариани, Стаси и Паулиньо. Или трябва да дойдат Азар и Модрич?

Що питаш него? Питай Хубчев, той им е треньор, той знае.
Ааа, чакай малко, Хубчев вече каза ,че му трябват още хора. Би трябвало повече да ги разбира от теб тези неща ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2019 15:55

drvasko98 написа:Схванах го и те питам дали Мазурек и Здравко са достатъчна алтернатива на Мариани, Стаси и Паулиньо. Или трябва да дойдат Азар и Модрич?

В смисъл? Мнението ми за Мазурек мисля се доближава до това на Хубчев като гледам. За Здравко имам големи надежди. Дано да ми ги оправдае.
[offtopic]За мен трансферите на Мазурек и Каргас са сходни с едни други трансфери от по-минали сезони - търсят се не футболисти за отбора, а на едни футболисти се търси отбор. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2019 15:58

Maksim777 написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:

Михайлович - това клонинг между Миятович и Николай Михайлов ли е? :lol:

Сори. :lol:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юли 2019 16:36

ralka_levskarka написа:
ogrizko написа:Без Божинов не знам как ще вземете тоя мач :lol: Предстои приземяване ...все пак умората се натрупва, а Хубчев едва ли ще рискува с промени :idea:

Кой ще бъде приземен? Виж интервюто на Хубчев, което си избереш ти - изобщо не смята, че сме някаква сила. Виж и нашите мнения, че си знаем за грешките в защита, за умората и т.н., или вече не можем и да се радваме на победа?? Всички са здраво стъпили на земята. Хубчев прекрасно попита журналиста "има ли лесен мач" ??? Много сте странни. Ако бяхме паднали от Ружите ти щеше да си един от първите, който ще дойде да ни обяснява колко сме слаби, нещастни и посредствени, но като сме ги отстранили и "да слезем на земята". Едва втори кръг е. И да се загубят точки няма да е нещо хипер лошо, щото първенството е толкова дълго, че дори и в последния мач преди плейофа да си първи пак не е сигурно, че ще си шампион.

нямаше да съм от първите дето ще обясняват колко сте слаби ...всъщност Хубчев ми е симпатичен напоследък, не знам що ама взе да ме кефи, преди туй ми изглеждаше много неадекватен (преди националния и да почна да му обръщам повече внимание) ...а сега ме кефи, че е някакъв доста различен маняк почти като мен ...дето не се съобразява с чуждото мнение ако смята, че е прав за нещо и си прави каквото си реши :mrgreen: това с приземяването беше шега както и това с Божинов :mrgreen: в интерес на истината както и да свърши мача все тая, накрая Черно море ще бъде преди Левски в класирането така или иначе :!: а пък от Европа не искам никой да отпада, че ми писна всяка година да се забавлявам на чужда сметка ..Вадуц ли не беше какво не беше както и да е ....предпочитам тая година 4 отбора в ЛЕ ама ще видим :oops: хем по-добре за Черно море, така ще сте по-уморени и немотивирани за мачовете тук и мястото ни в топ 3 тая година ще сме реално в битката ....така че отивайте в Европа не ми пречи на мен поне :roll: иначе с Хубчев може би ще имате късмет ...ако не го махнете при първите издънки ....ама тия над него може би няма да му олеснят живота на човека, така че пак вървите по-скоро към изгубените каузи :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 юли 2019 17:57

Някой успява ли да си купи билети от сайта на Евентим? Тръгвам да плащам и получавам това :
Изображение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”