Колоездене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Колоездене

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2019 20:42

Дават, ама за часовника не.

Иначе и аз не вярвам да издържи до края. Даже не вярвам да е в жълто след неделя. Ама то и след днес никой не мислеше че ще спечели, ама ей на.

Иначе супер Тур за моите хора от Лото, две етапни победи, още няколко етапни подиума, засега са и с една от фланелките. Дано продължат така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 юли 2019 20:48

То не става дума за днес, ясно че няма бонификации на часовника ама щом по принцип има супер. Не ги знам профилите на по-леките етапи ама ако има някой друг с финал на лек баир Алафилип ще ги згази,
вече си бие редовно Валверде в такива.
Относно шансовете му - да видим! Преди време и Дюмолен го мислеха че няма шанс в планините но той си израстна и трудно му правят голяма разлика дори и топ катерачите.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2019 21:00

Е, Думолен си стана претендент за големите обиколки, но трябваше доста хляб да изяде. Иначе Аланфилип в този Тур донякъде наистина прилича на Том във Вуелтата от 2015, дето водеше почти до края и се срина. Трябва му още време на франсето, но може и да му се получи. Просто не тази година.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 юли 2019 18:32

Алафилип машинааа!
:shock:

Кинтана е абсолютен труп, Мовистар много се прецакаха последните години че залагаха на него.
Последна промяна от Pichichi на 20 юли 2019 18:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2019 18:36

Браво, наистина. Да ги бие на часовника е едно, но да кара така на Турмале вече е друга бира.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юли 2019 18:02

Лудницата :twisted:

По едно време Томас изглеждаше свършен, но после се съвзе, а Жулиен удари стената яко. Уникално каране и от Йейтс и от Ланда, а също така и от скрития фаворит, който май вече не е много скрит-Пино.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 юли 2019 00:13

Е Пино изглежда в момента топ фаворит но пък кой ли е очаквал преди 3 дни че след вчера и днес Алафилип ще води с минута и половина че и отгоре, реално има още 3 планински етапа където може и да го съблекат но като нищо може и да остане първи след тях с едни 10/15 секунди. Супер е състезанието!
Много зависи какво още ще покаже Пино, в момента показва че е най- силен а и Алафилип го оставят без никаква отборна подкрепа ако му помагат повече има шанс.
Последна промяна от Pichichi на 22 юли 2019 00:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 юли 2019 00:25

Pichichi написа:, реално има още 2 планински етапа където може и да го съблекат н

Три. И трите са брутални. Симпатизирам му, но не мисля че ще издържи. Ама то в тоя Тур нищо логично не се случва вече, така че няма да се изненадам и ако успее.

Иначе Ланда много е сипал на Кинтана днес, че не му е помогнал поне малко накрая. Ако беше, нищо чудно да беше застигнал и Йейтс преди финала, с такова темпо влачеше. Мовистар са за линч, толкова години имаха ебати отбора и го съсипаха, за да правят тоя смотан индианец лидер преко сили. Добре че Карапаз поне ги отсрами с Джирото тая година.

Хубавото за Пино е, че има сравнително приличен отбор около себе си и може би ще се възползва. Инеос по-добре да преминат на план Б и да карат за Бернал. Томас изглежда супер спрял. Днес го спаси пробиването на Алафилип, ако той беше издържал с Пино, G отиваше на 3+минути разлика.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 юли 2019 00:29

Три са но единият е доста къс! Все пак без отборна помощ няма шанс да издържи, Пино ще атакува на макс а и Ланда дори въпреки че изостава доста също! Краусвайк и Бернал също не са за отписване а Томас беше абс. късметлия днес че все още е в топ 3. 19 и 20- ти етап са 126/130 км. така че не е изкл. представянето да е като на Турмале.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 юли 2019 00:54

Е да, ама умората вече ще е доста по-жестока, в сравнение с Турмале.

Иначе Мас може да му влезе в ролята на помощник, което не е малко, ама в края на краищата по баирите си сам. Колкото и да те водят, нямаш ли сили да караш, все тая. Ще гледаме, аз съм и отпуска др седмица, та ще им се насладя на тия етапи. :lol:

Изображение

Върни се в “Други спортове”