Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот metodito » 17 юли 2019 16:17

[offtopic]
Michael_Buble написа:
metodito написа:Аз не, че толкова съм го тролил... Но и сега не летя в облаците да го възхвалявам. Просто начело на национала гледах друг треньор, а там на теория имаш избор от около 200-300 футболиста, поне.

И аз се повлиях от национала, но си дадох впоследствие сметка, че да сравняваш работата на национален и клубен треньор е като за сравняваш шах на блиц(5мин) и стандартен с 2 часова контрола. Един и същи спорт, но съвсем различен подход.

++[/offtopic]

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 17 юли 2019 22:23

plmar написа:
Plamen_i00 написа:Шампиони най-вероятно няма да сме, но е хубаво да го разберем много по-късно от друг път. За мен ще е успех изграждането на стабилен отбор, който се държи в челото. Да се класира за Лига Европа без бараж, за да не се бърка подготовката. Като бонус ще си пожелая 2 победи над Лудогорец за сезона, едната с повече от 1 гол, все неща които не са се случвали. Иначе ако трябва да избирам предпочитам хубав рейд в Европа пред шампионска титла, но не бих отказал и двете заедно :)

Ма ти адаш, нищо не искаш, две победи над домуса, и хубав рейд в Европа! Аз съм за! Дай боже всеки му!

Като ги гледах сега срещу унгарците взеха да ми се виждат малко само 2 победи от 4 мача. :)

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 18 юли 2019 16:25

Plamen_i00 написа:
plmar написа:
Plamen_i00 написа:Шампиони най-вероятно няма да сме, но е хубаво да го разберем много по-късно от друг път. За мен ще е успех изграждането на стабилен отбор, който се държи в челото. Да се класира за Лига Европа без бараж, за да не се бърка подготовката. Като бонус ще си пожелая 2 победи над Лудогорец за сезона, едната с повече от 1 гол, все неща които не са се случвали. Иначе ако трябва да избирам предпочитам хубав рейд в Европа пред шампионска титла, но не бих отказал и двете заедно :)

Ма ти адаш, нищо не искаш, две победи над домуса, и хубав рейд в Европа! Аз съм за! Дай боже всеки му!

Като ги гледах сега срещу унгарците взеха да ми се виждат малко само 2 победи от 4 мача. :)

Не знам за двете победи, но в момента Лудогорец не са във форма (очевадно). Сега, те са длъжни и да се хвърлят много сериозно в Лига Европа, защото иначе чисто финансово ще бъдат притиснати, ако не направят силна кампания. Ето тук е нашия шанс да им дръпнем с някакви точки в първенството, но този път да ги устискаме до Нова година, пък на пролет вече ще правим сметките, къде сме и за какво се борим.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юли 2019 23:20

За първенството е много рано да се говори. Играем още за ЛЕ и имаме поне две цели.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 19 юли 2019 01:18

все си мисля че това е тема за Хубчев а не за представянето на Левски. Та по темата:
до сега всеки треньор го посрещахме с небивал оптимизъм и после .... При ПХ нещата започнаха точно обратно. Дано и развръзката е също обратна на досегашните.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 19 юли 2019 08:47

Накрая случихме на треньор! Резултати нямам представа, какви ще има, но като мислене, поведение и взискателност е супер! Дано успее!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 19 юли 2019 12:23

Четох едно интервю на Хубчев - не си спомням в кой сайт. Нрави ми впечатление логиката на отговорите. Не изглежда да е редактирано - журналистите не слагат акценти върху логичното и рационалното. Това до голяма степен обяснява и физиономиите, които Хубчев прави още на средата на повечето журналистически въпроси, които той приема като непрофесионални - по отношение на футбола. Това обаче не е според мене основание да го подозираме в необщителност ...
Не ми се иска да съм прекален оптимист. Гледам, че много тука също се въздържат. Но определено - на основание на досегашното, не съм разочарован от Хубчев. Нито пък от ръководството, на което навярно не е било лесно да се договорят с Хубчев, докато е изпълнявал фунцията на национален треньор. А навярно и основанията да напусне националния отбор не са били безболезнени за ръководителите на БФС. Това обяснява цялата потайност на процеса, която някои приписват на лъжовността на Павел Колев. Не е и нужно да се сравнява той с политиците - от това той губи, макар че сравнението обяснява нагледно. Просто трябва да се знае, че както политиката, така и управлението на едно акционерно дружество успешно се описват с термините на играта. А на играта (ако е състезателна) целта е да спечелиш, без да те изгонят за нарушение на правилата. В края на краищата сме привърженици на игра, в която финтът заема своето достойно място :)

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 19 юли 2019 13:26

skitnik32 написа:все си мисля че това е тема за Хубчев а не за представянето на Левски. Та по темата:
до сега всеки треньор го посрещахме с небивал оптимизъм и после .... При ПХ нещата започнаха точно обратно. Дано и развръзката е също обратна на досегашните.

Наистина нещата този път са на обратно - и аз нямах някакви очаквания в началото, но сега се вижда, че сме случили на треньор. Лошото е, че не всичко зависи от него, и ако не се направи нещо по селекцията ще спукаме гуми към средата на шампионата.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 юли 2019 17:47

Явно Хубчев си има своите положителни страни като треньор.Това му държание обаче не върви на добро.Не може при 3 поредни победи да мрънкаш че са далеч от правилният футбол едва ли не.В краина сметка това са ти футболистите и те по силни едва ли ще станат наи много да те саботират.Дори и за представянето на Мариани нещо се изказа не както трябва.Тои какво иска в краина сметка.Мисля че трябва да се отпусне и стане по нормален събеседник щото и медиите нарочат ли го е до там...Пак повтарям не е лош треньор но не е това начина като сумсучиш.....

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 19 юли 2019 18:07

Вълчан написа:Явно Хубчев си има своите положителни страни като треньор.Това му държание обаче не върви на добро.Не може при 3 поредни победи да мрънкаш че са далеч от правилният футбол едва ли не.В краина сметка това са ти футболистите и те по силни едва ли ще станат наи много да те саботират.Дори и за представянето на Мариани нещо се изказа не както трябва.Тои какво иска в краина сметка.Мисля че трябва да се отпусне и стане по нормален събеседник щото и медиите нарочат ли го е до там...Пак повтарям не е лош треньор но не е това начина като сумсучиш.....

айде сега, медиите.
На въпрос "превръща ли се Мариани в лидер на Левски" "отговори, че в Левски лидер няма, а е важен колектива", което медиите преиначиха в стил "Мариани не е лидер в Левски"
А и не виждам ползи от превъзнасяния след три мача срещу неособено силни отбори вместо да си кажеш реалното, че отбора е далеч като игра от целите, които си си поставил
Или пък, очевадното - че ти трябват нови и с тоя къс откъм резервна скамейка състав няма да се случи нищо хубаво освен да окапят физически.
А какво и как комуникира със самите играчи няма как да знаем, защото не сме в съблекалнята.
Да го оставим да си гледа работата, както и ръководството да вземе да си гледа своята.

Върни се в “Левски”