riftwar написа:metodito написа:riftwar написа:Честито на всички левскари и успех и срещу АЕК! Мислите ли, че сме обречени при евентуален мач с Аполон Лимасол или Риека?
То наистина апетита идва с яденето

И доро да нямаме шанс в трети кръг, всяка година искам да отпадаме от отявлено по-силен от нас отбор.
Чакай бе, човек. Сега отстранихме ружите. Не знам дали срещу АЕК имаме шанс, но отстраним ли ги, Аполон и Риека ще си задават същия въпрос.

Мисля, че Риека ще е по-кривия съперник, но дай да минем АЕК. За съжаление, смятам, че липсата на публика ще повлияе сериозно.

Дай Боже, да ги отстраним, а следващия да е на националния.
И аз съм на твоето мнение. Не съм изпаднал в необуздана еуфория. Просто реагирах на един коментар преди това, че от списъка на поставените отбори в трети кръг, нямаме абсолютно никакви шансове срещу, който и да е отбор.
Е, ако трябва да мИчтаИм, и срещу Аполон, и срещу Риека имаме реални шансове. Нямаме никакви шансове срещу отбори, като Севиля, Валенсия и Айнтрахт.
Но, първо АЕК.
Хубаво е и сега на трезва глава (макар че вчера нищо не порках) да си кажем някои неща, които не са розови.
Например, Ружомберок сега измисляци ли са последно или не. В защита сме меко казани трагични. Каргас, колкото и да бъде величан, само и само защото "всичко, което новото ръководство прави е добро" е пълна дупка засега. И нека не съм прав, но не е временно. Рейш никога не е бил Холми. Каргас няма да стане даже Давид. Вчера ружите имаха две положения от нищото и ако не беше Миятович, а да речем словашкия Робокоп...

В турнирни мачове, особено с равностоен съперник, какъвто се надявам е АЕК, един гол може да реши и двете срещи. Не видях и вчера, това, което видях срещу "Зенит", Дунав и първия мач с ружите, а това беше едно! - организация. Имаше в началото на мача с Дунав и първия с ружите, един първоначален момент на хаотичност, след което станахме юмрук, едно. Вчера този момент не настъпи. Нещата все още се напасват, нормално. И Барса не играе своята си игра 90 минути, но все пак това трябва да ни е камбанка.
За вътрешния шампионат... надявам се сегашния тренер на Лудогорец да остане цял сезон, както и Митов на онова на Армията. Стане ли това, може да купуваме шампанското още началото на втория полусезон.

И Хубчев вижда, че нещата не са толкова добре, колкото искат да внушат напушените медии. Следете това, което казва.