ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Мнениеот boglev » 19 юли 2019 10:26

riftwar написа:Браво на децата наистина. Вече е отъпкан пътя, какво трябва да се направи, за да влезнат децата на стадиона и се надявам, че срещу АЕК Ларнака, ще дойдат още повече, което ще е особено важно и за играчите.
Тези деца снощи без да съм гледал мача, защото нямах възможност, но само от репортажи, клипчета и коментари във форума разбирам, че са се представили поне на нивото на 1000 фена люпещи семки :)

"Браво" и на галфоните които учеха децата да пеят "Ушев ********". Така трябва, от малки да се учат
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 19 юли 2019 10:29

boglev написа:
riftwar написа:Браво на децата наистина. Вече е отъпкан пътя, какво трябва да се направи, за да влезнат децата на стадиона и се надявам, че срещу АЕК Ларнака, ще дойдат още повече, което ще е особено важно и за играчите.
Тези деца снощи без да съм гледал мача, защото нямах възможност, но само от репортажи, клипчета и коментари във форума разбирам, че са се представили поне на нивото на 1000 фена люпещи семки :)

"Браво" и на галфоните които учеха децата да пеят "Ушев ********". Така трябва, от малки да се учат

Пак казвам, че не съм гледал мача, колкото и да ми се искаше. Наистина жалко, че са се намерили пак такива екземпляри... Даже не знаех, че имало такива глупости.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 19 юли 2019 10:52

boglev написа:

Tе децата вече на 14-15 пушат, пият, таковат се и съм сигурен, че голяма част от тях могат да ти кажат много по-тежки думи от споменатата от теб. А и те не живеят в розовия свят на понитата, така че шанса да чуят или прочетат някъде някоя глупост е много голям и без да се налага някой да ги ''учи''.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Kiselichko
Контакти:

Мнениеот Kiselichko » 19 юли 2019 10:57

Maчкаме и летим! :)
Левски влетя във 2-и кръг на ЛЕ след нов шамар над Ружомберок
Бръм, бръм, бръмбаааар ... :?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2019 11:08

riftwar написа:
metodito написа:
riftwar написа:Честито на всички левскари и успех и срещу АЕК! Мислите ли, че сме обречени при евентуален мач с Аполон Лимасол или Риека?
То наистина апетита идва с яденето :)
И доро да нямаме шанс в трети кръг, всяка година искам да отпадаме от отявлено по-силен от нас отбор.

:lol:
Чакай бе, човек. Сега отстранихме ружите. Не знам дали срещу АЕК имаме шанс, но отстраним ли ги, Аполон и Риека ще си задават същия въпрос. :lol: Мисля, че Риека ще е по-кривия съперник, но дай да минем АЕК. За съжаление, смятам, че липсата на публика ще повлияе сериозно. :|

Дай Боже, да ги отстраним, а следващия да е на националния.

И аз съм на твоето мнение. Не съм изпаднал в необуздана еуфория. Просто реагирах на един коментар преди това, че от списъка на поставените отбори в трети кръг, нямаме абсолютно никакви шансове срещу, който и да е отбор.

Е, ако трябва да мИчтаИм, и срещу Аполон, и срещу Риека имаме реални шансове. Нямаме никакви шансове срещу отбори, като Севиля, Валенсия и Айнтрахт.
Но, първо АЕК.
Хубаво е и сега на трезва глава (макар че вчера нищо не порках) да си кажем някои неща, които не са розови.
Например, Ружомберок сега измисляци ли са последно или не. В защита сме меко казани трагични. Каргас, колкото и да бъде величан, само и само защото "всичко, което новото ръководство прави е добро" е пълна дупка засега. И нека не съм прав, но не е временно. Рейш никога не е бил Холми. Каргас няма да стане даже Давид. Вчера ружите имаха две положения от нищото и ако не беше Миятович, а да речем словашкия Робокоп... :roll: В турнирни мачове, особено с равностоен съперник, какъвто се надявам е АЕК, един гол може да реши и двете срещи. Не видях и вчера, това, което видях срещу "Зенит", Дунав и първия мач с ружите, а това беше едно! - организация. Имаше в началото на мача с Дунав и първия с ружите, един първоначален момент на хаотичност, след което станахме юмрук, едно. Вчера този момент не настъпи. Нещата все още се напасват, нормално. И Барса не играе своята си игра 90 минути, но все пак това трябва да ни е камбанка.
За вътрешния шампионат... надявам се сегашния тренер на Лудогорец да остане цял сезон, както и Митов на онова на Армията. Стане ли това, може да купуваме шампанското още началото на втория полусезон. :twisted: И Хубчев вижда, че нещата не са толкова добре, колкото искат да внушат напушените медии. Следете това, което казва.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 19 юли 2019 11:16

И малко офтопик на нашия мач, ама дали и Хайдук Сплит и Краковия не си го получиха?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2019 11:19

riftwar написа:И малко офтопик на нашия мач, ама дали и Хайдук Сплит и Краковия не си го получиха?

А Вадуц-а газят. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 19 юли 2019 11:55

Kiselichko написа:Maчкаме и летим! :)
......................

Приемам усмивката в края, като " казвам го на шега". На никого ли не му направи впечатление изказването на П.Хубчев, на основната пресконференция, че човекът, от който се е учил е с мнение, че за да се каже за един отбор, че е надградил, трябва да минат ДВЕ - ТРИ години. Същото се отнасяло и за играчите. Така, че нека сме доста по обрани в мечтите си.
Иначе, много съм доволен от успеха и наченките в играта на отбора. Изпълнихме минималното, което мечтаехме в началните дни от подготовката: Да преодолеем първия противник в ЕКТ, за да изчистим поне домакинското наказание и да започнем да градим отбор.
За сега се изпълнява моето желание изразено след първия мач с "ружите":

Geonik написа:Сега, след снощната победа, си мечтая, да вземем двата мача от шампионата и още една победа над "ружите". Това ще даде едно много по-голямо спокойствие и увереност. Напрежението леко ще намалее. Възможно е и някой от играчите, с които е преговаряно, да се изкушат в много по-голяма степен да предпочетат вече нас. А това вече ще даде и по-голяма широчина на състава.

А дано, в неделя се изпълни напълно и да получим някоя добра новина, за нови, КЛАСНИ попълнения, а не всеки ден да получаваме отговор, "утре ще ви кажа", казан с тънка усмивка.
И така, честита победа и дано се сбъднат всички мечти, па макар и доста химерни.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 19 юли 2019 12:07

riftwar написа:
boglev написа:

Пак казвам, че не съм гледал мача, колкото и да ми се искаше. Наистина жалко, че са се намерили пак такива екземпляри... Даже не знаех, че имало такива глупости.

Това си е част от текста на песента "Да запеем дружно песента... ". Ако някой не е гледал мача и чете коментара, ще си помисли, че само това са пеели. Просто изпяха цялата песен от начало до край.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 19 юли 2019 12:12

Тоя словак от снощи, капитана им, дето беше с 40 см. по-висок от Живко (гледах ги при жребия в началото) може да го вземем, ще играе както се налага - един път ЦЗ, другия път - ЦН... :lol: И тоя с рижата брада също ми хареса.

Според мен, за да сме реалисти, струва ми се, че има проблем с идването на нови, при това класни играчи на Герена. И като казвам "има проблем", имам предвид, че повече нови няма да дойдат, най-много да вземем някой от БГ първенство.... Той Хубчев затова се усмихва тънко, като Мона Лиза. Нещо като "Думам ти дъще, сещай се снахо" ! Само дето снахата се сеща, ама си мълчи и се ослушва...

Дано не съм прав. УСПЕХ В НЕДЕЛЯ ! ! !

Върни се в “Левски”