ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

riftwar
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Мнениеот riftwar » 18 юли 2019 22:38

Честито на всички левскари и успех и срещу АЕК! Мислите ли, че сме обречени при евентуален мач с Аполон Лимасол или Риека?
То наистина апетита идва с яденето :)
И доро да нямаме шанс в трети кръг, всяка година искам да отпадаме от отявлено по-силен от нас отбор.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2019 22:39

Air_Smuggler_FU написа:Алар може да стане голям, ако 2-3 сезона вкарва поне по 20-22 гола на сезон, Здравко, ако продължавате да му опявате, че е пропуснал, и да му слагате етикети, накрая и той ще се спече, и наистина ще стане "бърз ама няма завършващ удар"...

Ами той Алар има 100 гола в Австрия, той е голям не заради този гол днес, а заради другите 100. Дали ще го покаже в Левски - ще видим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 юли 2019 22:42

amoros написа:Добро ръководство плюс добър треньор това липсваше на Левски досега да бъде успешен.Никой не знае утре какво ще стане но има големи предпоставки Хубчев да извади Левски от нафталина.

Да, има такива, но при нас винаги нещо може да осере. Иначе аз писах преди 4 месеца (когато тук имаше писания за протести, събличане стайл и т.н.), че ако съм шеф ще затворя стадиона за фенове по-скоро, но ше дам достатъчно картбланш на Хубчев

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2019 22:43

kiril.a.d написа:Спокойно - мисля че сте намерили "истината" начело с Петьо Хубчев! А Ружоберачите никак не са случаен отбор и повечето мислехме че ще ви отвеят, както всяка година! Но ето, че явно сте намерили "истината" ;)

От "Осанна!" до " Разпни го!" пътят е твърде кратък. Хубчев все още е загадка, а и не са изтекли неговите 100 дни. От излишни дитирамби и превъзнасяне никой няма нужда.
Като гледам колегите в синьо са предпазливи и прибрани в оценките си. Логично-в отбора се виждат и с просто око пробойни и недостатъци. Нека изчакаме и да видим как ще тръгнат нещата. Жалко, че и с кипърци пак само дечица ще подкрепят отбора. Кой знае, може пък да са ни на кадем... ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 юли 2019 22:46

veni__85 написа:
kiril.a.d написа:Честито левскари и браво!
Може някои младежи тук да се изненадат, но се радвам да видя отбора на Левски такъв, какъвто го помня от моето време! - най-после! Но сигурно сте чели, че аз вярвам на Петьо Хубчев? Браво - мисля че той е в основата да сплоти отбора и да играете така добре организирано! Дори, като помисля за нашето дерби и бих казал бррррр :lol: ...ама ще видим! - това му е хубавото!
И пак от моето време - не си спомням да са ни интересували отбори от Кипър или Молдова...Надявам се да го върнете това време!!!
И друго си е "Югославски" отбор, като Осиек...

Първо , благодаря за поздравленията, но без да искам да влизаме в излишен спор ,в последните три години кипърците играят два пъти в групите на ЛЕ, и един плейоф, а за вашите югославяни не знам да са постигнали нещо голямо. ;)

Вени, ти сигурно си 85-ти набор? Е, аз съм 59-ти набор и за това говоря за моето време и как то трябва да се върне!!! И че правите крачка натам...Дай Боже!...Ако знаеш какви мачове сме правили още преди 1985 г.....
Та 5 пари не давам за къипърци, които не ги брояхме за футболисти! А Осиек беше в А група на Югославия и по онова време...И се сещаш предполагам, за колко пари се продават и днес сръбски и хърватски футболисти...А разни кипърци, че и гърци, взехме ние да купуваме...Та?....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 юли 2019 22:47

От трите мача специално на мен ми се навъртяха следните неща.
Ляв бек е задължителен,едно крило задължително-по скоро със силе десен крак.Разиграващ халф също,защото Райнов не мога да го разбера.Костов,Алар до тях един едро-габаритен нападател.
LEVSKI_FOREVER

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2019 22:50

riftwar написа:Честито на всички левскари и успех и срещу АЕК! Мислите ли, че сме обречени при евентуален мач с Аполон Лимасол или Риека?
То наистина апетита идва с яденето :)
И доро да нямаме шанс в трети кръг, всяка година искам да отпадаме от отявлено по-силен от нас отбор.

:lol:
Чакай бе, човек. Сега отстранихме ружите. Не знам дали срещу АЕК имаме шанс, но отстраним ли ги, Аполон и Риека ще си задават същия въпрос. :lol: Мисля, че Риека ще е по-кривия съперник, но дай да минем АЕК. За съжаление, смятам, че липсата на публика ще повлияе сериозно. :|

Дай Боже, да ги отстраним, а следващия да е на националния.
Последна промяна от metodito на 18 юли 2019 22:52, променено общо 1 път.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 юли 2019 22:52

sin4ec написа:
kiril.a.d написа:Спокойно - мисля че сте намерили "истината" начело с Петьо Хубчев! А Ружоберачите никак не са случаен отбор и повечето мислехме че ще ви отвеят, както всяка година! Но ето, че явно сте намерили "истината" ;)

От "Осанна!" до " Разпни го!" пътят е твърде кратък. Хубчев все още е загадка, а и не са изтекли неговите 100 дни. От излишни дитирамби и превъзнасяне никой няма нужда.
Като гледам колегите в синьо са предпазливи и прибрани в оценките си. Логично-в отбора се виждат и с просто око пробойни и недостатъци. Нека изчакаме и да видим как ще тръгнат нещата. Жалко, че и с кипърци пак само дечица ще подкрепят отбора. Кой знае, може пък да са ни на кадем... ;)

За теб, за вас, може да е загадка, но за мен не е! - колко години водеше Берое?...И сещаш ли се че ако БФС не редеше първенството, където редовно Берое беше мачкан да пада от този и онзи (по БФС необходимост) Можеше поне 2 пъти да е шампион?...
Ама ти, нещо си падаш по статистиките, не по футбола ;)....
Та споко - като стане дума за футбол, можеш да вярваш на мен! Като стане дума за редене на първенството, вярвай на БФС и Домусчиев...А да, тази година и Бойчо се намесил в реденето на първенството, а това е загадка!?...гледам че Витоша Тигровица падна в първия кръг, та...може пък да се е застъпил за Витоша София? :)
:lol: не се връзвай! - бъзикам се, защото ми направихте хубаво настроение!
Последна промяна от kiril.a.d на 18 юли 2019 22:52, променено общо 1 път.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 юли 2019 22:52

zlatan написа:От трите мача специално на мен ми се навъртяха следните неща.
Ляв бек е задължителен,едно крило задължително-по скоро със силе десен крак.Разиграващ халф също,защото Райнов не мога да го разбера.Костов,Алар до тях един едро-габаритен нападател.

днес Живко на няколко пъти също издъхна и беше надбяган, така че ръководството неслучайно търси бек дето да играе и ляв и десен.
А и от казаното от Хубчев обръщам основно внимание на следното - съвсем скоро ще почне да се усеща умора у играчите ни в тоя цикъл четвъртък-неделя.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 18 юли 2019 22:58

helic написа:
zlatan написа:От трите мача специално на мен ми се навъртяха следните неща.

днес Живко на няколко пъти също издъхна и беше надбяган, така че ръководството неслучайно търси бек дето да играе и ляв и десен.
А и от казаното от Хубчев обръщам основно внимание на следното - съвсем скоро ще почне да се усеща умора у играчите ни в тоя цикъл четвъртък-неделя.

Това означава, че без качествени резерви всичко ще приключи рано или късно, като по-скоро ще приключи рано. Трябват поне още трима играчи - минимум.

Върни се в “Левски”