Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот plmar » 18 юли 2019 18:29

Real написа:
plmar написа:Е за къде ЦЗ бе човек? Титуляри Върдж/Джо, Матип Ловрен и холандчето! Пет парчета, за къде шесто!
Уравнението Класен/Не скъп, няма как да има печеливш отговор.......вече!

Ловрен май напуска, холандчето при мъжете - след година-две. Остават три парчета ;)
Уравнения и отговори Клопо винаги има:
класен2.евтин2= РОБО
класен.евтин=Шак
класен3.1/2евтин=МО (Мане, Боби)
Тази година ще видим... :lol:

Относно Фирпо, Кире - в Испания го спрягат почти сигурно за Барса. Ама те и де Лихт спрягаха, та знам ли :lol:

За Робо, абсолютно съгласен! Но Боби, с неговите 41млн. преди 6год. няма как да стане! А Мане го взехме когато плувахме в златната среда, за холандчето не съм сигурен, виждам го още тая кампания на пейката!
Изображение

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 18 юли 2019 18:47

dNelbandian написа:Пепе от Лил - договорен за 70 милиона.
Френските и италианските журналисти го разкриха, докато английските ни лук яли, ни лук мирисали. Те само ще го обявят. Имам чувството, че Ливърпул си плаща в Англия въобще да не пишат за тях относно трансфери.
<====преди месец

L’Équipe confirm tonight that Lille have received firm bids from Liverpool, Arsenal & Inter Milan for Nicolas Pépé

Екип, и Телефут казват, че сме отправили оферта, а те са доста достоверни. Ще видим, мисля си, че сме го договорили.
Английските журналя нищо не казват, но има нещо.
Преди 2-3 седмици президентът на Лил каза, че Ливърпул са обсъждали трансфера на Пепе.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 юли 2019 20:39

kadett1 написа:Тъпанар, какво да кажа повече.Акъл не можеш да му налееш, виж да му набиеш нещо някъде, да.

Не бе, кадетчо то ясно, че ти си УМНИКА дето ще сменя титулярите от миналата година с безграничните печалби от последния сезон. Казвай кой ще докараш? Резерви ли, титуляри ли, пиши бе, умник. Престраши се и напиши едно, две имена. Нали си търгаш и оправяш селекцията на Клоп и бюджета на янките! Напиши нещо де, реалиста за две години поне написа един Хьоведес за заздравяване на защитата. Ти и толкова ли не можеш :?: Ай напиши поне първата буква от второто име на някой бе :lol: :lol: :lol:
Бах тоя страх да кажеш кой ще привлечеш, ако беше ти треньор...

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 18 юли 2019 23:17

Liverpool_EC написа:
kadett1 написа:Тъпанар, какво да кажа повече.Акъл не можеш да му налееш, виж да му набиеш нещо някъде, да.

Не бе, кадетчо то ясно, че ти си УМНИКА дето ще сменя титулярите от миналата година с безграничните печалби от последния сезон. Казвай кой ще докараш? Резерви ли, титуляри ли, пиши бе, умник. Престраши се и напиши едно, две имена. Нали си търгаш и оправяш селекцията на Клоп и бюджета на янките! Напиши нещо де, реалиста за две години поне написа един Хьоведес за заздравяване на защитата. Ти и толкова ли не можеш :?: Ай напиши поне първата буква от второто име на някой бе :lol: :lol: :lol:
Бах тоя страх да кажеш кой ще привлечеш, ако беше ти треньор...

Имам чувството , че прочиташ първите изречения и започваш да се джафкаш. Ами , прочети малко повече де. Къде съм писал ,че искам да сменям титулярите? Казах го и пак ще се повторя - при изграден отбор не ни трябват 5-6 трансфера на прозорец, а 1-2 за вдигане на класата и повишаване на конкуренцията. Какво толкова не ти стана ясно, че се дървиш или това ти е в кръвта - да се ядеш с някого постоянно - преди беше реалиста, сега съм аз, утре все ще намериш някой друг. Нямам намерение да ти опонирам, защото не търпиш чуждо мнение - можеш да потърсиш причините за това, но не ме бъркаш и не смятам да ти отговарям повече.

Потребителски аватар
Финголфин
Контакти:

Мнениеот Финголфин » 18 юли 2019 23:52

dNelbandian написа:
dNelbandian написа:Пепе от Лил - договорен за 70 милиона.
Френските и италианските журналисти го разкриха, докато английските ни лук яли, ни лук мирисали. Те само ще го обявят. Имам чувството, че Ливърпул си плаща в Англия въобще да не пишат за тях относно трансфери.
<====преди месец

L’Équipe confirm tonight that Lille have received firm bids from Liverpool, Arsenal & Inter Milan for Nicolas Pépé

Екип, и Телефут казват, че сме отправили оферта, а те са доста достоверни. Ще видим, мисля си, че сме го договорили.
Английските журналя нищо не казват, но има нещо.
Преди 2-3 седмици президентът на Лил каза, че Ливърпул са обсъждали трансфера на Пепе.

Екип не са много достоверни. В същата статия също пише, че ако не се получило с Ливърпул или Арсенал, Лил ще търсят Наполи и Атлетико, за да им предложат играча, и то за 80млн. + бонуси. Те Наполи не могат да извадят 40млн. за Хамес, каква е логиката да им го предлагат, не знам. На мен това ми изглежда като отчаян опит от агента му/Лил да надуят цената му. Орнщайн, който е най-достоверен за Арсенал, също категорично отрича че са правили оферта за него.
Последна промяна от Финголфин на 19 юли 2019 00:25, променено общо 1 път.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 19 юли 2019 00:18

Това за Пепе и аз мисля, че е помпане на цена. Не вярвам да изсипем 70м. за резерва. Очаквам да вземем някой от типа на Корнет или Чуквуезе по-скоро. Но най-вероятно ще осъмнем някоя сутрин с играчи, които никой не е споменавал, но пък тепърва всички ще говорим за тях. Само хубави неща. :lol:

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 19 юли 2019 08:28

Не се карайте за глупости момци! Явно селекцията няма да е мащабна и честно казано по-добре.На мен лично много ми се искаше да видя в състава Тимо Вернер или Кай Хаверц,но явно няма да акостират при нас.За мен хубавата новина от последните седмици е подписа под нов контракт на Дивок Ориги.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 19 юли 2019 09:37

plmar написа:Нападател!? При наличието на светата тройца, Ориги и вероятно двама от Бен, Раян и Хари! Нападението е бетон, и откъм кадри и откъм качество, халфовата също, вратата и тя. Евентуално нещо в защита, не в центъра,но при наличието на Мили и евентуално Клайн не виждам смисъл. Повтарям се за n-ти път- 10ка, само и единствено 10ка! Тва е.

Нападател от тия "модерните", който може да играе навсякъде, ако се наложи и като дефанзивен халф. :) Като цяло Клопа явно се заглежда по играчи, които да могат да свършат работа на няколко позиции. Та под нападател да се чете - офанзивен играч, включително и 10-ка.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 19 юли 2019 09:45

Real написа:
Относно Фирпо, Кире - в Испания го спрягат почти сигурно за Барса. Ама те и де Лихт спрягаха, та знам ли :lol:

Тоя е латинос, така че ако Барса го искат верно нямаме шанс.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 19 юли 2019 12:26

Онзи ден чета: Клоп в интервю казва в прав текст, че ние не сме Сити или ПСЖ да харчим по 300 мил. всяка година. Днес определя Сити за основен фаворит за титлата и май е прав.

Върни се в “Ливърпул”