ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

riftwar
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 18.07 / 19:30

Мнениеот riftwar » 18 юли 2019 16:44

TristaNNN написа:
riftwar написа:Според мен това с децата можеха да го обявят днес. Нали декларациите се подаваха до вчера по някое време. Няма начин да не е ясна бройката. Иначе ще бъде чудесно да има повече деца. Успех!

Какво да обявят днес? Колко деца ще дерат гърло на Герена ли?

Ами и без това има медийно затъмнение по всички теми, а това смятам е нещо хубаво. Освен, ако бройката не е 50 примерно и не е за казване. :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юли 2019 16:56

riftwar написа:
TristaNNN написа:
riftwar написа:Според мен това с децата можеха да го обявят днес. Нали декларациите се подаваха до вчера по някое време. Няма начин да не е ясна бройката. Иначе ще бъде чудесно да има повече деца. Успех!

Ами и без това има медийно затъмнение по всички теми, а това смятам е нещо хубаво. Освен, ако бройката не е 50 примерно и не е за казване. :)

Ние се майтапим тука, ама това да се занимаваш с 10 парчета едновременно не е шега работа, аз не бих си го причинил. Щото дечурлигата не са като нас да си гледат мача с интерес, да викат и пеят на едно място, ами всичко им доскучава бързо-бързо и като ги хване съклетът едно по едно, ни мач можеш да гледаш, ни нищо. Мани, ами ще станеш и пишман - едното нагоре, другото наляво, третото ръчка осмото, деветото налага четвъртото, петото междувременно е паднало или се е шибнало нейде и мощно надува гайдата, останалите имат пиш и пръц, а десетото е зачезнало в неизвестна посока. Та, не знам, аз лично не очаквам гора от деца. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 18 юли 2019 17:04

TristaNNN написа:
riftwar написа:
TristaNNN написа:

Ние се майтапим тука, ама това да се занимаваш с 10 парчета едновременно не е шега работа, аз не бих си го причинил. Щото дечурлигата не са като нас да си гледат мача с интерес, да викат и пеят на едно място, ами всичко им доскучава бързо-бързо и като ги хване съклетът едно по едно, ни мач можеш да гледаш, ни нищо. Мани, ами ще станеш и пишман - едното нагоре, другото наляво, третото ръчка осмото, деветото налага четвъртото, петото междувременно е паднало или се е шибнало нейде и мощно надува гайдата, останалите имат пиш и пръц, а десетото е зачезнало в неизвестна посока. Та, не знам, аз лично не очаквам гора от деца. :lol:

Хахаха, добре казано и абсолютен факт. Явно затова е задължително педагогическото образование като условие. Иначе съветвам ентусиастите да носят: вода, солети, таблети, балони и може би клоунски костюм.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2019 17:07

TristaNNN написа:Ние се майтапим тука, ама това да се занимаваш с 10 парчета едновременно не е шега работа, аз не бих си го причинил. Щото дечурлигата не са като нас да си гледат мача с интерес, да викат и пеят на едно място, ами всичко им доскучава бързо-бързо и като ги хване съклетът едно по едно, ни мач можеш да гледаш, ни нищо. Мани, ами ще станеш и пишман - едното нагоре, другото наляво, третото ръчка осмото, деветото налага четвъртото, петото междувременно е паднало или се е шибнало нейде и мощно надува гайдата, останалите имат пиш и пръц, а десетото е зачезнало в неизвестна посока. Та, не знам, аз лично не очаквам гора от деца. :lol:

Това е при по-малките деца на 11-12-13 години вече са по-добре
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 18 юли 2019 17:12

TristaNNN написа:
riftwar написа:
TristaNNN написа:

Аз съм ходил ,като дете организирано на мачове. Помня България - Шотландия 1:1 в квалификациите за ЕП 1992 ,също един приятелски мач България - Италия (жени), мисля че 1:3 завърши. Нямам спомен на някой да не му е било интересно и да го е хванал секлета,дори си прекарахме много добре. Но си прав! Днешните дечурлига много са разглезени, а доста тренират футбол ,защото мама и тате така са им казали,а не защото им е интересно и им е страст.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 юли 2019 17:13

Нека на рождения ден на Апостола да си пожелаем един успешен изход от мача тази вечер, който ще позволи на любимия тим да продължи напред в европейския си поход. И нека в коментарите за мачовете със следващите ни съперници (дай Боже) да има повече футбол и по-малко свастики, червени петолъчки, джендъри, хомофоби, УЕФА, ФИФА, ФАФА и ФУФА!... 8-)
Само "Левски"!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 18 юли 2019 17:28

Хубчев не е нито Стойчо, нито някой от елементите които експериматираха незнайно какво при нас, че и пари взимаха за това, до юни месец! Очаквам победа, без хапчета за кръвно!
Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Captain Stottlemeyer

Мнениеот Странджата » 18 юли 2019 17:35

А съм с Левски и с тебе за победата! Ще ни бъде трудно, но ще се класираме за следващия кръг!
Колкото до останалата част от посланието ти - няма как да стане. Ние сме против правилата, ама за играта - ако мине де :)
Между другото - от доста време биваш в неизвестност ...

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 18 юли 2019 17:49

hydetoshi написа:Успех довечера! Дано към 21:30 (не мисля,че ще се проточи повече) да можем да обявим официално,че 4 български отбора ще играят във втори предварителен кръг на ЛЕ!
Относно приказките за УЕФА. Бъдете спокойни! Мисля,че ако УЕФА искаше да накаже Левски ,просто щеше да го направи. Иначе изиграването на този мач се явява напълно излишно.

Не се явява излишно изиграването на мача, защото като ни извадят за 2 год., то за сезон 2021-22 ще имаме вече само един мач при закрити врата. Току виж до 2030 сме изчистили наказанията и вече на стари години ще мога да посетя отново европейски мач на Левски!

Върни се в “Левски”