ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

LM10
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 18.07 / 19:30

Мнениеот LM10 » 18 юли 2019 11:46

Предвид видяното в Словакия и Русе очаквам победа. Бих се радвал да видя и Алар в игра за 15-20 минути, ако го позволява физическото му състояние. Хубчев спомена, че Костов е на инжекции, така че като нищо да излезем със състава от първия мач.
Изображение

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 18 юли 2019 12:04

Kotooshu написа:
LM10 написа:
Kotooshu написа:
sinfen14 написа:Явно никой оттук не е бил на мача в Словакия. СЗ нямат абсолютно нищо общо с тази простотия. Те дори не бяха на стадиона. Тя снимката на въпросната "фракция" вече изтече в нета. Съвсем обикновени хора, които са се събрали и решили да си направят знаме. Абсолютна малоумщина... Все пак ще се разминем само с парична глоба, но ходим по- много тънък лед...

Не са ? Тези кои са според теб ?

Изображение

За теб всеки с черна тениска е член на СЗ ли?

Няма да е лошо да разбереш кои са в ULTRAS LEVSKI !

Тия момчета горе вляво на снимката са точно Ultras Levski, не са запад и нямат нищо общо с тях. На приложената долу снимка можеш да им видиш и знамето, закачено точно зад тях.

Изображение
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 18 юли 2019 12:05

1palq4o1 написа:
волфи написа:
ralka_levskarka написа:
волфи написа:Добре де, конкретно тоя череп някакъв по-специален символ ли е, не разбирам защо ви правят проблем за него. Ако е свастика например ясно, но сега това...

https://bg.wikipedia.org/wiki/3-%D1%82%D0%B0_%D0%A1%D0%A1_%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F_%D0%A2%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%84

Ясно, мерси!

Малко повече инфо за забранените символи и какво означават:
https://www.farenet.org/wp-content/uplo ... -Guide.pdf

И лъва от герба на РБ е забранен символ. Явно неолибералната идея за мултикултурна Европа яко ни плющи.

На линия
Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 юли 2019 12:13

Трябва да си много увреден или да не знаеш историята, за да сложиш символа на дивизия Мъртвешка глава на знамето на клуба ни.

Ако ни изхвърлят от ЕКТ няма да е учудващо. В нормалните държави към които сме се запътили такива неща не се толерират.

Тук трябва клуба да се намеси, ако трябва с частни охранители, и бой по канчето, поне да покажем, че имаме желание да се борим с тези идиотии. Отделно определено ни трябва закон за футболното хулиганство и такива индивиди да се викат за справка в районното и задържат 24 ч преди мачовете.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2019 12:16

волфи написа:
1palq4o1 написа:
волфи написа:
ralka_levskarka написа:
волфи написа:Добре де, конкретно тоя череп някакъв по-специален символ ли е, не разбирам защо ви правят проблем за него. Ако е свастика например ясно, но сега това...

https://bg.wikipedia.org/wiki/3-%D1%82%D0%B0_%D0%A1%D0%A1_%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F_%D0%A2%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%84

Ясно, мерси!

Малко повече инфо за забранените символи и какво означават:
https://www.farenet.org/wp-content/uplo ... -Guide.pdf

От УЕФА са откровено тъпи и показват очевидно непознаване на историята на всяка нация :evil: . Май не е майтап, че скоро ще трябва да показваме удостоверение, че сме джендъри, за да се присъства на мач. :evil:

[offtopic]Долу толерастията и педеастията и Европейския съюз.[/offtopic]

Цъ..на никой в УЕФА,ФИФА,НАСА,НАТО,ЕС,ООН и т.н. не им дреме дали го слагаш на някоя, някой ти го слага или си асексуален реприл от третия пол, например. Просто тия расистки помиярщини нямат място на стадиона. Срамно е, че едни по правило глупави, друсани и беззъби уроди със съмнителни хигиенни навици си присвояват символи за да промотират упадъчните си убеждения. И аз съм против толерастията и това, което се случва в ЕС, но не го показвам на стадиона.
110 години любов!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 юли 2019 12:33

@specter , живял съм в заблуда една седмица , а за "Южна дивизия" лоша дума не съм казал и няма да кажа .
Малко в повече ми идват адвокатчетата и псевдо ултрас-фенчетата , днес с едните - утре с другите , нищо ново !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юли 2019 12:37

С риск сега да ме набедят пък за лумпен, след като преди време вече бях определен като амбразурчик на хранилка в клуба, искам да попитам колко хора ще си прегледат писаниците от вчера по темата за евентуалното ново наказание. Щото, колкото и да не харесвам някои лица от определени структури на привържениците, фактите говорят, че СЗ нямат общо със знамето и респективно висящото ново потенциално наказание. Преди няколко дни същата работа - Рук за тия, смърт за ония, срам, позор, вън, вътре, ама накрая пак се оказа, че въпросните нямат общо с предизвикването на кьотека. Обаче тука отново се изляха тонове клетви и плюнки от болшинството левскари.
Това само така, като тема за размисъл: Дали не сме станали прекалено първосигнални и водени от личните си предпочитания забравяме да погледнем реално над сините неща и трезво да анализираме фактите. Щото абсолютно същото поведение се наблюдава и по другите теми около любимия Левски - плюене наред, необосновании квалификации за всички и всичко в клуба, овча първосигналност, абстрахиране от реалността и ... спирам дотук, че сме станали и много тънкообидни, да не се разсърди някой.
И не, не давам наклон никому, да не ме разберете погрешно сега. Форум е, всеки може да си трака каквото и както пожелае по клавиатурката. Просто да поразсъждаваме.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 18 юли 2019 12:52

@TristaNNN, с уговорката, че аз така и не разбрах откъде точно идва новият проблем с УЕФА, а предполагам и всички останали, ако в действителност тоя път сз не са замесени - признавам си, изненадан съм. За първи път ще да е сигурно да има мизерия около клуба, свързана с феновете, и те да нямат общо с нея (евентуално). Точно както си го написах и в първия коментар по повода:

specter написа:Ново наказание, а... Уникални олигофрени виреят из левскарските среди. И някак си силно ще се изненадам, ако наказанието идва от хора, различни от обичайните.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 18 юли 2019 13:27

Kotooshu написа:@specter , живял съм в заблуда една седмица , а за "Южна дивизия" лоша дума не съм казал и няма да кажа .
Малко в повече ми идват адвокатчетата и псевдо ултрас-фенчетата , днес с едните - утре с другите , нищо ново !

Taка като гледам, тая твоя заблуда не ти попречи да изпишеш 10-тина мнения по тема, по която няколко човека след това ти показаха, че си несъстоятелен. Хубаво е като се пише и се подмятат обвинения да си запознат с фактите или поне да си видял някоя от циркулиращите из интернет пространството последната седмица снимки от мача в Словакия. На тях както предполагам вече си се убедил, се вижда че СЗ не са в сектора, няма тяхно знаме, а момчетата с черните тениски са Ултрас Левски, които гледат мачовете от сектор А и са в конфликт с въпросните СЗ. Както и това, че още миналия четвъртък, когато се разбра, че СЗ са освободени от словашките власти се разбра и това, че ще им бъде позволено да пътуват до Ружомберок , но не и да присъстват на стадиона.
Ама карай, важното е да се плюе и всеки да издава по някое и друго въздухарско мнение, разбрал не разбрал ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 18 юли 2019 13:48

TristaNNN написа:С риск сега да ме набедят пък за лумпен, след като преди време вече бях определен като амбразурчик на хранилка в клуба, искам да попитам колко хора ще си прегледат писаниците от вчера по темата за евентуалното ново наказание. Щото, колкото и да не харесвам някои лица от определени структури на привържениците, фактите говорят, че СЗ нямат общо със знамето и респективно висящото ново потенциално наказание. Преди няколко дни същата работа - Рук за тия, смърт за ония, срам, позор, вън, вътре, ама накрая пак се оказа, че въпросните нямат общо с предизвикването на кьотека. Обаче тука отново се изляха тонове клетви и плюнки от болшинството левскари.
Това само така, като тема за размисъл: Дали не сме станали прекалено първосигнални и водени от личните си предпочитания забравяме да погледнем реално над сините неща и трезво да анализираме фактите. Щото абсолютно същото поведение се наблюдава и по другите теми около любимия Левски - плюене наред, необосновании квалификации за всички и всичко в клуба, овча първосигналност, абстрахиране от реалността и ... спирам дотук, че сме станали и много тънкообидни, да не се разсърди някой.
И не, не давам наклон никому, да не ме разберете погрешно сега. Форум е, всеки може да си трака каквото и както пожелае по клавиатурката. Просто да поразсъждаваме.

Нормално е след като чуеш за наказание грозящо Левски първата ти асоциация да е СЗ, че идва заради тях. Да не забравяме, че 2 мача в момента изтърпяваме наказание точно заради тях, защото с Вадуц стюардската фирма, която е на СЗ ги оставиха да минат от Б във В сектор, да счупят нашия стадион и да хвърлят седалките по пистата.. Преди това сектор Б беше затворен срещу Сутиетска, а срещу Хайдук отново бяхме с празен стадион и всичко това е благодарение на СЗ. Да не забравяме и бомбите със Сиони, пречупените кръстове срещу Барселона при рекета на Батков.. какво по-нормално да се сетиш за тях и да им теглиш една майна, не е като да няма за какво - чорбарите в черно.

Върни се в “Левски”