ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

волфи
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 18.07 / 19:30

Мнениеот волфи » 17 юли 2019 23:52

ralka_levskarka написа:
волфи написа:Добре де, конкретно тоя череп някакъв по-специален символ ли е, не разбирам защо ви правят проблем за него. Ако е свастика например ясно, но сега това...

https://bg.wikipedia.org/wiki/3-%D1%82%D0%B0_%D0%A1%D0%A1_%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F_%D0%A2%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%84

Ясно, мерси!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2019 23:54

Kotooshu написа:
metodito написа:Добре, де, знам колко неправилно ще прозвучи и че с терористи не се преговаря, но... Нали знаете, че Юве имат сериозен проблем от години с една фракция, на която плащат такса спокойствие. Ами в крайна сметка.... Ако няма друг начин.

Батков , я плащаше тази "такса спокойствие" ... когато няма кинти , вземете тези бомби Атирау !
Бажденята беше един от най мразените , човечеца не искаше да им дава пари !

Ми ясно е, че държавата не иска да помогне. Ясно е, че нормалните фенове - както беше предложено - няма как да се преборят с тях. И е ясно, че с добро няма как да стане, освен с пари. Като претеглиш - от едната страна стоят няколкостотин хиляди лева, от другата страна - няколко милиона евро, ако влезем в едни групи. Грешно е да позволиш на някакви терористи да ти извиват ръцете - стимулираш ги. Но в една безправова и беззаконова държава, какво може да направиш?

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 18 юли 2019 00:00

Явно никой оттук не е бил на мача в Словакия. СЗ нямат абсолютно нищо общо с тази простотия. Те дори не бяха на стадиона. Тя снимката на въпросната "фракция" вече изтече в нета. Съвсем обикновени хора, които са се събрали и решили да си направят знаме. Абсолютна малоумщина... Все пак ще се разминем само с парична глоба, но ходим по- много тънък лед...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 юли 2019 00:01

При положение, че има наблюдател от УЕФА и знамето е закачено на видно място, най-вероятно още преди мача, какъв е проблема да отиде и да каже да го махнат, че е забранено. Или си трайка и потрива ръце като катаджия - айде още една глобичка уредихме :evil:

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 18 юли 2019 00:07

metodito написа:
meteorit написа:
metodito написа:
meteorit написа:В случая явно не е целенасочена провокация, а незнание макар че символите ги забраниха поне от 10г.

Аз съм уверен, че много добре знаят какво е този символ. Вервай ми. За такива - машината на времето и да ги връщат в Освиенцим за няколко дена на екскурзия. После ги връщат в 21-ви век и да ги видим. :twisted:

Знаят, но явно не са мислели, че ще снимат от уефа. Истината за нацистките лагери всъщност няма нищо общо с това, което се пише в учебниците...

Далеч по-дразнещо беше едно време, когато някой окичваше знамето на евр/оп/ейския съюз. :mrgreen:

Тези забрани на всякакви исторически символи наистина са малоумни, особено когато става въпрос за древна история.

Ако говориш за индския произход на свастиката... едва ли си сериозен. В смисъл, в Индия този символ е едно, но в Европа през 21-ви век е еднозначен. Не сме индийски отбор. И няма намесени римските легиони.

Аз пък съм уверен, че не знаят нито какво реално подкрепят, нито колко жертви е убила нацистка Германия, нито колко Сталин.

Свастиката е български символ, който се интересува може да провери. Най-универсалният символ за индо-арийските народи. Има смисъл да се забрани само свастиката като част от знамето на третия райх, а не въобще. След като демократичен САЩ е първата държава, която използва атомни бомби срещу цивилно население, да се забранят демократичните символи и знамето на САЩ :geek:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 юли 2019 00:11

sinfen14 написа:Явно никой оттук не е бил на мача в Словакия. СЗ нямат абсолютно нищо общо с тази простотия. Те дори не бяха на стадиона. Тя снимката на въпросната "фракция" вече изтече в нета. Съвсем обикновени хора, които са се събрали и решили да си направят знаме. Абсолютна малоумщина... Все пак ще се разминем само с парична глоба, но ходим по- много тънък лед...

Не са ? Тези кои са според теб ?

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 18 юли 2019 00:16

Kotooshu написа:
sinfen14 написа:Явно никой оттук не е бил на мача в Словакия. СЗ нямат абсолютно нищо общо с тази простотия. Те дори не бяха на стадиона. Тя снимката на въпросната "фракция" вече изтече в нета. Съвсем обикновени хора, които са се събрали и решили да си направят знаме. Абсолютна малоумщина... Все пак ще се разминем само с парична глоба, но ходим по- много тънък лед...

Изображение

Ултрас Левски са това

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 18 юли 2019 00:18

meteorit написа:
metodito написа:
meteorit написа:
metodito написа:
meteorit написа:В случая явно не е целенасочена провокация, а незнание макар че символите ги забраниха поне от 10г.

Аз съм уверен, че много добре знаят какво е този символ. Вервай ми. За такива - машината на времето и да ги връщат в Освиенцим за няколко дена на екскурзия. После ги връщат в 21-ви век и да ги видим. :twisted:

Знаят, но явно не са мислели, че ще снимат от уефа. Истината за нацистките лагери всъщност няма нищо общо с това, което се пише в учебниците...

Далеч по-дразнещо беше едно време, когато някой окичваше знамето на евр/оп/ейския съюз. :mrgreen:

Тези забрани на всякакви исторически символи наистина са малоумни, особено когато става въпрос за древна история.

Ако говориш за индския произход на свастиката... едва ли си сериозен. В смисъл, в Индия този символ е едно, но в Европа през 21-ви век е еднозначен. Не сме индийски отбор. И няма намесени римските легиони.

Аз пък съм уверен, че не знаят нито какво реално подкрепят, нито колко жертви е убила нацистка Германия, нито колко Сталин.

Свастиката е български символ, който се интересува може да провери. Най-универсалният символ за индо-арийските народи. Има смисъл да се забрани само свастиката като част от знамето на третия райх, а не въобще. След като демократичен САЩ е първата държава, която използва атомни бомби срещу цивилно население, да се забранят демократичните символи и знамето на САЩ :geek:

Какъвто ще и да е този символ.. след като е забранен и 3 пъти те наказват за едно и също е редно накрая да ти дойде акъла в главата! Ако го имат разбира се! Типично по български ние предпочитаме "на закона мамата е*ал съм" :lol:

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 18 юли 2019 00:20

Kotooshu написа:

Изображение

За теб всеки с черна тениска е член на СЗ ли?
Изображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 юли 2019 00:26

LM10 написа:
Kotooshu написа:

Изображение

За теб всеки с черна тениска е член на СЗ ли?

Няма да е лошо да разбереш кои са в ULTRAS LEVSKI !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”