ШЛ 1 пр. кръг -реванш. Лудогорец - Ференцварош. 17.07.2019г, 20.30ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ 1 пр. кръг -реванш. Лудогорец - Ференцварош. 17.07.2019г, 20.30ч
Аз не видях нищо впечатляващо от новите ви попълнения в тези два мача. Бяха много посредствени, а се предполага, че трябва да дойдат и веднага да вдигнат нивото в отбора, заради амбициите за групи на ШЛ. Тяхната игра в тези мачове и за ЛЕ не отговаря, пък какво остава за ШЛ.
Ако имате нормално ръководство това трябва да е бил последния мач на Марселиньо и Моци. Не е професионално и морално да се хилиш като пача когато губиш. При това не за първи път. Не е нормално всеки сезон да слагаш по 3-4 килограма и да изглеждаш в екипа си като биренка.
Eminem написа:Аз не видях нищо впечатляващо от новите попълнения в тези два мача. Бяха много посредствени, а се предполага, че трябва да дойдат и веднага да вдигнат нивото в отбора, заради амбициите за групи на ШЛ. Тяхната игра в тези мачове и за ЛЕ не отговаря, пък какво остава за ШЛ.
На новите ще им трябва доста обиграване да заиграят отборно, въпреки че вече почвам да се чудя защо са дали над 1 милион евро за играч като Икоко. Знаех си че му има нещо от Лига 1 във Франция да го натирят в България.
А и новите трябва да се сработят със старите. А те са и буквално стари, които не играят нищо. Моци Дяков Марселиньо, Григоре Кешеру какво да играят като са на по 33-35 години. В такъв състав е трудно да изградиш стил и класа на игра.
galin56 написа:Eminem написа:Аз не видях нищо впечатляващо от новите попълнения в тези два мача. Бяха много посредствени, а се предполага, че трябва да дойдат и веднага да вдигнат нивото в отбора, заради амбициите за групи на ШЛ. Тяхната игра в тези мачове и за ЛЕ не отговаря, пък какво остава за ШЛ.
На новите ще им трябва доста обиграване да заиграят отборно, въпреки че вече почвам да се чудя защо са дали над 1 милион евро за играч като Икоко. Знаех си че му има нещо от Лига 1 във Франция да го натирят в България.
А и новите трябва да се сработят със старите. А те са и буквално стари, които не играят нищо. Моци Дяков Марселиньо, Григоре Кешеру какво да играят като са на по 33-35 години. В такъв състав е трудно да изградиш стил и класа на игра.
Трябва им време, но ШЛ не ги чака и това се видя преди малко. Ако са ги взели за другата година, това вече е друго нещо.
Eminem написа:galin56 написа:Eminem написа:Аз не видях нищо впечатляващо от новите попълнения в тези два мача. Бяха много посредствени, а се предполага, че трябва да дойдат и веднага да вдигнат нивото в отбора, заради амбициите за групи на ШЛ. Тяхната игра в тези мачове и за ЛЕ не отговаря, пък какво остава за ШЛ.
Трябва им време, но ШЛ не ги чака и това се видя преди малко. Ако са ги взели за другата година, това вече е друго нещо.
Значи ако искат догодина да имат по-читав отбор от сегашния още утре трябва да освободят Дяков, Моци, Марселиньо и Григоре, да купят 2-3 читави централни защитника и един ляв бек. И с досегашните нови тоя сезон да ги обиграват. И ако се раоти правилно евентуално за другата кампания ще имат вече сработен състав както беше преди години. Но не вярвам да го направят.
galin56 написа:Значи ако искат догодина да имат по-читав отбор от сегашния още утре трябва да освободят Дяков, Моци, Марселиньо и Григоре, да купят 2-3 читави централни защитника и един ляв бек. И с досегашните нови тоя сезон да ги обиграват. И ако се раоти правилно евентуално за другата кампания ще имат вече сработен състав както беше преди години. Но не вярвам да го направят.
Съгласен съм, време им е да напускат. Дори се закъсня.
Мда...този "проект" отива към съвсем логичния си край. Мога да пиша много по темата, но то няма и особен смисъл. Похарчените пари това лято, като че ли бяха последния напън на Домусчиев да вдигне нивото на отбора. Лудогорец ще е на огромна загуба през годината, освен ако не направи някой изходящ трансфер. Което пък още повече би отслабило тима.
За мен "проекта" е към приключване. Имам предвид в този му, скъпия вид. Няма как отбор без фен-база да просъществува дълго. Особено когато си управляван от пълен комплексар, който има необходимост всяка година да е шампион. А за да си гарантира титлата всяка година разходите са му много. Ама наистина нереално за България много...
За мен "проекта" е към приключване. Имам предвид в този му, скъпия вид. Няма как отбор без фен-база да просъществува дълго. Особено когато си управляван от пълен комплексар, който има необходимост всяка година да е шампион. А за да си гарантира титлата всяка година разходите са му много. Ама наистина нереално за България много...
sinfen14 написа:Мда...този "проект" отива към съвсем логичния си край. Мога да пиша много по темата, но то няма и особен смисъл. Похарчените пари това лято, като че ли бяха последния напън на Домусчиев да вдигне нивото на отбора. Лудогорец ще е на огромна загуба през годината, освен ако не направи някой изходящ трансфер. Което пък още повече би отслабило тима.
И аз съм на това мнение, особено ако не влезнат в Лига Европа. Така отборът ще спре да се самоиздържа, както го правеше последните сезони. Първо Домусчиев похарчи доста за трансфери това лято. Второ трябва да си купи титла в България. Трето, трябва още много пари за класни трансфери, за следващото лято. Четвърто-дори и тогава не е сигурно, че ще постигнат успех.
Явно на гелосания вече не му е интересно започна да прави на батков грешките от едно време! Много се закъсня с промените по състава,Дяков,Моци,Григоре,Кешеру и Марселиньо трябва да се махнат!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
волфи написа:sinfen14 написа:Мда...този "проект" отива към съвсем логичния си край. Мога да пиша много по темата, но то няма и особен смисъл. Похарчените пари това лято, като че ли бяха последния напън на Домусчиев да вдигне нивото на отбора. Лудогорец ще е на огромна загуба през годината, освен ако не направи някой изходящ трансфер. Което пък още повече би отслабило тима.
И аз съм на това мнение, особено ако не влезнат в Лига Европа. Така отборът ще спре да се самоиздържа, както го правеше последните сезони. Първо Домусчиев похарчи доста за трансфери това лято. Второ трябва да си купи титла в България. Трето, трябва още много пари за класни трансфери, за следващото лято. Четвърто-дори и тогава не е сигурно, че ще постигнат успех.
Гела е смотан, но и вие абсолютно нищо не разбирате..... Как пък видяхте от 1 загуба, че на киро му е писнало? Сещаш ли се, че тея думи ги слушах пак след Милсами, да ама след това направиха равен с ПСЖ във Франция нали? Вместо да си гледаме нашият отбор, веднага някакви малоумни коментари от сорта свършил проекта и край Левски или тирето шампиони. Те тея, с този състав където ни хванат там ще ни бият с по 3-4:0, също ще смажат и тирето. Нали се сещаш, че гела не го прави заради едните пари, всичко е до ПР. Нямаш си представа колко пари му печелят другите бизнеси.