Elliah написа:Проблемът никога не е бил в символите, а в начина и смисъла на употребата им.
Абсолютно!
Това с тия знамена и черепи е малко като вица за заека дето пак е без шапка

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Elliah написа:Проблемът никога не е бил в символите, а в начина и смисъла на употребата им.
metodito написа:Добре, де, знам колко неправилно ще прозвучи и че с терористи не се преговаря, но... Нали знаете, че Юве имат сериозен проблем от години с една фракция, на която плащат такса спокойствие. Ами в крайна сметка.... Ако няма друг начин.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:metodito написа:Добре, де, знам колко неправилно ще прозвучи и че с терористи не се преговаря, но... Нали знаете, че Юве имат сериозен проблем от години с една фракция, на която плащат такса спокойствие. Ами в крайна сметка.... Ако няма друг начин.
Хахахах.
Гусин БоШков само да иска ще измете цялата измет от сектора ви.
Никакви "спортисти" не са в състояние да му играят курв.нската и да плаща глоби.
Най- малкото ще им вземе белото, кафявото и прашинките за понички.
Все си мисля, че няма човек в държавата който ще играе курв.нската срещу боса ви.
metodito написа:Добре, де, знам колко неправилно ще прозвучи и че с терористи не се преговаря, но... Нали знаете, че Юве имат сериозен проблем от години с една фракция, на която плащат такса спокойствие. Ами в крайна сметка.... Ако няма друг начин.
волфи написа:Добре де, конкретно тоя череп някакъв по-специален символ ли е, не разбирам защо ви правят проблем за него. Ако е свастика например ясно, но сега това...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта