ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 18.07 / 19:30

Мнениеот specter » 17 юли 2019 22:49

vvessel написа:

Тия ентусиасти нито ми приличат на неонацисти нито на наркодилъри. Просто са лепнали някакви черепи за по-зловещо и най-вероятно си нямат и идея, че точно пък така изглеждащи черепи са забранени.
Спомням си на мача с Барселона имаше едни олигофрени, около 20-30 човека, които цял мач викаха нещо палиха факли и накрая се съблякоха по тениски с нарисувани с червен фулмастер пречупени кръстове. В общи линии правеха всичко възможно да изкарат някакво наказание, и въобще не се интересуваха от мача. За такива малоумници трябва да си има някаква охрана която да действа твърдо и непреклонно, но засега нищо не се прави по въпроса. А полицаите ги боли фара.

Не ги подценявай... Външният вид не рядко лъже. Нормални фенове няма да тръгнат да си пляскат такива черепи по знамето. Волно или неволно - ако е заради тяхното знаме са направили белята, така че да си носят последствията. Ако не е заради тяхното знаме, няма да е лошо да разберем кой е виновен и защо.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2019 22:49

THE G.A.M.E написа:С.З. са ясни, но междудругото, сред забранените символи е и знакът на Рода Дуло, който е древен арийски символ... Разбирате ли какво всъщност ни казват, че Държавата ни е създадена от... "престъпници" ? :lol:

Наистина ли е забранен, човек??? :o

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2019 22:52

meteorit написа:В случая явно не е целенасочена провокация, а незнание макар че символите ги забраниха поне от 10г.

Аз съм уверен, че много добре знаят какво е този символ. Вервай ми. За такива - машината на времето и да ги връщат в Освиенцим за няколко дена на екскурзия. После ги връщат в 21-ви век и да ги видим. :twisted:

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 17 юли 2019 23:03

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:С.З. са ясни, но междудругото, сред забранените символи е и знакът на Рода Дуло, който е древен арийски символ... Разбирате ли какво всъщност ни казват, че Държавата ни е създадена от... "престъпници" ? :lol:

Забранен е...
Преди време капитана беше пуснал линк към забранените символи в друга тема...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 юли 2019 23:05

Незнанието (дори наистина да има такова) не е оправдание... Не ни е първо подобно наказание и вече би трябвало наизуст да се знаят всички забранени символи/знаци и т.н. Аз клоня повече към мнението, че е умишлено! И не случайно ръководството се отказа от видео стената пред сектор А.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2019 23:08

1palq4o1 написа:
metodito написа:

Забранен е...
Преди време капитана беше пуснал линк към забранените символи в друга тема...

Нямам думи. Свастики, тотенкопфи, не знам си какво, ок, но това. И мноооого, много интересно, както отбеляза един колега, вярно ли, че сърп и чука не били забранени? Това е вече гавра. Или то понеже убитите са руснаци и някаква гмеж там от Източна Европа, Китай, Виетнам и там всякакви аборигени, какво значение има. ЕВАЛА, Ойропо. [offtopic]*урво пъпчива, на Щатите крастава слива! :twisted:[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 17 юли 2019 23:11, променено общо 1 път.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 17 юли 2019 23:10

metodito написа:
meteorit написа:В случая явно не е целенасочена провокация, а незнание макар че символите ги забраниха поне от 10г.

Аз съм уверен, че много добре знаят какво е този символ. Вервай ми. За такива - машината на времето и да ги връщат в Освиенцим за няколко дена на екскурзия. После ги връщат в 21-ви век и да ги видим. :twisted:

Знаят, но явно не са мислели, че ще снимат от уефа. Истината за нацистките лагери всъщност няма нищо общо с това, което се пише в учебниците...

Далеч по-дразнещо беше едно време, когато някой окичваше знамето на евр/оп/ейския съюз. :mrgreen:

Тези забрани на всякакви исторически символи наистина са малоумни, особено когато става въпрос за древна история.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2019 23:13

meteorit написа:
metodito написа:

Знаят, но явно не са мислели, че ще снимат от уефа. Истината за нацистките лагери всъщност няма нищо общо с това, което се пише в учебниците...

Далеч по-дразнещо беше едно време, когато някой окичваше знамето на евр/оп/ейския съюз. :mrgreen:

Тези забрани на всякакви исторически символи наистина са малоумни, особено когато става въпрос за древна история.

Ако говориш за индския произход на свастиката... едва ли си сериозен. В смисъл, в Индия този символ е едно, но в Европа през 21-ви век е еднозначен. Не сме индийски отбор. И няма намесени римските легиони.

Аз пък съм уверен, че не знаят нито какво реално подкрепят, нито колко жертви е убила нацистка Германия, нито колко Сталин.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 17 юли 2019 23:19

Проблемът никога не е бил в символите, а в начина и смисъла на употребата им.
Както не харесвам некви шарени типове да ми правят паради на толерастията насред града ми, така и не харесвам да ми прокламират и рекламират нациски идеологии и тям подобни.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 юли 2019 23:19

Няма как да е незнание. Този череп е точно копие на CC дивизия. Виж линка, който е дал колегата назад в темата.
И при положение, че в точно този момент изтърпяваме наказание, дори и половина гънка да имат, тя е достатъчна, за да им дойде мисъл в кратуната, че това знаме ще донесе наказание.

Върни се в “Левски”