ШЛ 1 пр. кръг -реванш. Лудогорец - Ференцварош. 17.07.2019г, 20.30ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой ще продължи

Лудогорец
41
46%
Ференцварош
48
54%

Общо гласове: 89

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: ШЛ 1 пр. кръг -реванш. Лудогорец - Ференцварош. 17.07.2019г, 20.30ч

Мнениеот NOMER14 » 17 юли 2019 23:01

miro_rz написа:Има правила в Европа и важат за всички и аз искам КЕШ и КНК ама няма . Станете шампони и Вие ще имата възможността да играете в ЛЕ при провал !

Идеята ми е друга.
Европа вече не е 32 държави, а около 50. От 3 турнира расистката уефа ги намали на 2. Нищо не пречи Източна и Средна Европа да си имат поне 2 отбора в турнир извън ШЛ. В 19.00-20.00 си гледаш своя отбор, а в 22.00 часа по тв ШЛ. Да, ама ШЛ ще бъде засенчена от местния патриотизъм - хората ще се вълнуват от собствените отбори , а не от пълните с негри западни отбори. Затова уефа е расистка организация - подтиска Бялата раса.

Icoxxx
Контакти:

Мнениеот Icoxxx » 17 юли 2019 23:03

Честито на момчетата от Ференцварош.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 юли 2019 23:08

NOMER14 написа:
miro_rz написа:Има правила в Европа и важат за всички и аз искам КЕШ и КНК ама няма . Станете шампони и Вие ще имата възможността да играете в ЛЕ при провал !

Идеята ми е друга.
Европа вече не е 32 държави, а около 50. От 3 турнира расистката уефа ги намали на 2. Нищо не пречи Източна и Средна Европа да си имат поне 2 отбора в турнир извън ШЛ. В 19.00-20.00 си гледаш своя отбор, а в 22.00 часа по тв ШЛ. Да, ама ШЛ ще бъде засенчена от местния патриотизъм - хората ще се вълнуват от собствените отбори , а не от пълните с негри западни отбори. Затова уефа е расистка организация - подтиска Бялата раса.

Еми аз за какво искам КЕШ или КНК , скоро отбор от нашата черга няма да играе в ШЛ . Лошото е , че разликата между западна Европа и от тези от средна и източна е огромна . Повярвай ми никой няма да иска да гледа Партизан срещу Ливърпул , друго си е Ливърпул и Интер приемерно !
Извинявай ако съм те обидил , тръгнах в друга посока а и след мача ...
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 юли 2019 23:11

Малко радост за изстрадалото фен на Лоич и Левски.
Положителното- четери отбора във втори кръг на ЛЕ. :lol: Не се е случвало от години, след срамните отпадания на Гранде Ловеч и Гранде Левски. 8-)
Домуса имаше треньор(Херо), който щеше да направи отбор( с парите които се влагат) но реши да прави компромиси на измислените бразилици, дяковци и прочие ментета, на които им развалиха рахатлъка и им се наложи да изпълняват това което каже треньора.
Сухия и онова бразилско менте бяха върха на сладоледа, няма как за пет контроли да имаш нов облик.
Стоев е виновен до толкова, че позволи на това менте Швирчок, да изпълни дузпата.
А този, би трябвало изобщо повече да не влиза в групата за мач.
Ако съм на Домуса, ще го назнача да коси новата трева.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 юли 2019 23:15

ivan56 написа:Малко радост за изстрадалото фен на Лоич и Левски.
Положителното- четери отбора във втори кръг на ЛЕ. :lol: Не се е случвало от години, след срамните отпадания на Гранде Ловеч и Гранде Левски. 8-)
Домуса имаше треньор(Херо), който щеше да направи отбор( с парите които се влагат) но реши да прави компромиси на измислените бразилици, дяковци и прочие ментета, на които им развалиха рахатлъка и им се наложи да изпълняват това което каже треньора.
Сухия и онова бразилско менте бяха върха на сладоледа, няма как за пет контроли да имаш нов облик.
Стоев е виновен до толкова, че позволи на това менте Швирчок, да изпълни дузпата.
А този, би трябвало изобщо повече да не влиза в групата за мач.
Ако съм на Домуса, ще го назнача да коси новата трева.

Голяма инвазия сме в Европа , страх тресе старият континент !
Изображение

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 17 юли 2019 23:16

Както казах още при жребия унгарските отбори са черна котка на българските и обикновено ни отстраняват. Така че изненади няма.
В интерес на истината унгарците извадиха луд късмет и в двата мача. Но и това го има във футбола.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 юли 2019 23:19

Много рядко си позволявам да пиша в чужди подфоруми, но, ако бях на мястото на Домусчиев още след мача да съм бил шута на Марселиньо заради тия иронични усмивки след смяната. И то при положение, че Стоев не ми е сред любимците...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 17 юли 2019 23:25

Re: ШЛ 1-ви кръг, Ференцварош - Лудогорец /10.07.2019г., 20:00ч.
Мнениеот leedsuafc » 26 юни 2019 00:22

Тия ше ви бият като маче у дирек :idea: :idea: ...и двата мача...и ще се радвам

мислех,че повече ше ви се радвам на двата мача,ама ми стана жал за вас и не се радвам много

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 17 юли 2019 23:29

Ай честито, Лудогорец от 2 години насам се опитва да стигне на нивото на Левски и ЦСКА и най-накрая успя. Отпадане с две загуби още първи кръг("идеално" за коефициента им) и игра с мъка като домакини на отбори като Царско село и победа благодарение на дузпа, която само съдията видя.
Направо трагични, без чисто голово положение от игра - един корнер, една дузпа и 2 пряк свободни удари. От постепенна атака - нула положения.
Моци, Дяков и Марселиньо не виждат ли че вече трябва да свалят вече бутонките. Колкото и желание да имат, възможностите и на тримата в момента на по 35 години стигат да направят 2 спринта и после по 10 минути пъшкат и ходят по терена до де се съвземат отново.
Икоко - кръгла нула тоя натурализиран "французин". Като цяло от защитните 6 човека само Горалски е среден футболист - Моци, Терзиев, Недялков, Икоко, Дяков нямат класа за международни мачове.
В атака тоя Чибота във фаза атака средна работа - в защита кръгла нула - изобщо не се връща.
Само Кешеру, Жоржиньо и Лукоки са във форма и показват по-бърза и качествена игра.
Треньора да го не пипат. Стоев си е екстра, ама тая каша, в която се превърна играта на Лудогорец, за да я пооправи ще му трябва най-малко още година, даже е малко, ще трябват и доста нови играчи в защита и да се подмладят пенсиите.

brambar
Контакти:

Мнениеот brambar » 17 юли 2019 23:33

Коментаторите на Диема страх ги тресе, сакън да не се изпуснат с някоя дума, че бащицата ще реже глави от кръста нагоре. Само дето не реваха. Високото самочувствие (подплатено с подпиралките години наред в ППЛ, вече еф-нещо си там) изигра лоша шега на кренвиршите .... аааа, пардон, на орлите. Свикнали да играят на широко затворени съдийски очи, закономерно загубиха. Към момента Ференцварош може и да са по-високо стоящи за нашите стандарти, но отбор, който би подходил по-сериозно и във двата мача, можеше и да е краен победител. Някои бразилци (и не само) вече трябва да си ходят от този отбор, ако искат все още да държат ниво. Когато съблекалнята почне да командва, нещата тръгват на зле. Примери с хиляди. Но пък няма лошо, нек' си ги държат. Белким малко националния живне. А Дяков направо кърти мивки с тая прическа! Пък Стоев го съжалявам. А е изказал някоя по-сериозна критика за селекция или конкретни (любими) футболисти, а са му духнали под опашката. Не, че няма, де.
Последна промяна от brambar на 17 юли 2019 23:37, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”