Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
kempesmario
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято
Сега ако ми кажете , че този Колев и ония дошъл от нищото Петков стават за Левски, евала ви правя. Единият журналист другият играл в литекс. Значи на всеки е ясно, че добри трансфери стават с пари, ама да не ви изброявам поне 10 случая за футболисти от други отбори които дойдоха за без пари и после се продадоха за милиони. Нали за това са скаути и такива подобни индивиди. При нас важи максимата : не мога , не знам , не искам. Абе дайте му на Хубчев това което иска и да си носи отговорност. Ама не , изглежда никой не иска Левски да стане шампион. Това да играеш срещу себе си е голяма работа.
Никой читав играч няма да дойде в момента в България( Лц засега са друга бира). Освен закъсал с кариерата си, или изритан от отбора си за лоша дисциплина или проблеми със закона, или пък мазохист. Може и някой негър-бабоебец или нещо от сорта извратеняк. Вижте Етрополе какви бабугери са докарали- че пък и все донове, сърове, лордове , има и един гаспадин даже. Пълен ташак. Седят и чакат някакво 17 годишно хлапе да ги вади от тинята с удар от 30 метра, и пак се окендзаха.
От такава селекция-мерси! По-добре да чакаме три месеца и да вземем един, ама читав.
От такава селекция-мерси! По-добре да чакаме три месеца и да вземем един, ама читав.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- modor
- Контакти:
Махнаха Вангелов защото само ментета водел. Е сега като го няма...... 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Lakokara4a
- Контакти:
kempesmario написа:Сега ако ми кажете , че този Колев и ония дошъл от нищото Петков стават за Левски, евала ви правя. Единият журналист другият играл в литекс. Значи на всеки е ясно, че добри трансфери стават с пари, ама да не ви изброявам поне 10 случая за футболисти от други отбори които дойдоха за без пари и после се продадоха за милиони. Нали за това са скаути и такива подобни индивиди. При нас важи максимата : не мога , не знам , не искам. Абе дайте му на Хубчев това което иска и да си носи отговорност. Ама не , изглежда никой не иска Левски да стане шампион. Това да играеш срещу себе си е голяма работа.
Може да ме обявите за параноик, но смятам че президентите на футболните клубове са поставени от определени хора и през тях си правят бизнеса и препират парите! А "собствениците" са хванати (примерно захарната афера на Малкия) с някакви компромати и сега или слушат и изпълняват, или имат правото да водят дела и евентуално бай Ставри
vvessel написа:Иначе относно парите си спомням, че след последния трансфер обявиха, че имаме 1 милион евро за трансфери.
Кой го е обявявал това и при кой последен трансфер?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Странджата
- Контакти:
Re: modor
...няма кой да ги води 
- Странджата
- Контакти:
Казаха, че тези, които се радват на повече от една оферта, чакат до последно. Другите са уговорени преди трансферния прозорец - защо - справка - тирето. За добър играч, колкото и да дадем, май не можем да дадем толкова, че веднага да отхвърли другите оферти. Ама ако дадем сума, която веднага би го склонила и му предложим договор, който би го пленил, какво ли ще настане тука (и всъблекалнята)?
Хайде стига обиди - все едно че добрите играчи ги продават лелките на Римската стена. Както не веднаж се писа, никой не се е затърчал да играе в земния рай, да не забравяме и какъв образ има Левски даже и в нашите форуми, какво остава за медиите. Треньорът ни темерут и консервативен, шефовете ни - измамници и глупаци, феновете ни - с качулки и тояги. Не дай боже да вземе някой да се двоуми и да вземе да порови ...
Хайде стига обиди - все едно че добрите играчи ги продават лелките на Римската стена. Както не веднаж се писа, никой не се е затърчал да играе в земния рай, да не забравяме и какъв образ има Левски даже и в нашите форуми, какво остава за медиите. Треньорът ни темерут и консервативен, шефовете ни - измамници и глупаци, феновете ни - с качулки и тояги. Не дай боже да вземе някой да се двоуми и да вземе да порови ...
TristaNNN написа:vvessel написа:Иначе относно парите си спомням, че след последния трансфер обявиха, че имаме 1 милион евро за трансфери.
Кой го е обявявал това и при кой последен трансфер?Петков ли го е обявил, Хубчев ли, Колев ли? Живко Миланов? Васил Божков?
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iia-547945
Вместо да зададеш 10 тъпи въпроса можеше да потърсиш.
vvessel написа:TristaNNN написа:vvessel написа:Иначе относно парите си спомням, че след последния трансфер обявиха, че имаме 1 милион евро за трансфери.
Кой го е обявявал това и при кой последен трансфер?Петков ли го е обявил, Хубчев ли, Колев ли? Живко Миланов? Васил Божков?
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iia-547945
Вместо да зададеш 10 тъпи въпроса можеше да потърсиш.
Ти в час ли си, бре?
Отборът на Левски разполага с един милион евро за лятна селекция, научи GONG.BG.
Питам те кой от клуба е казал нещо такова, не ме интересува какво са научили от Гонг или какво казват лелките на пазара?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- bilyaletdinov
- Контакти:
Според мен се чака първия мач е кипърците, евентуално. Ако постигнем добър резултат най-нормалното е да вземем нови. Няма равностойни играчи в момента. Излиза Паулиньо и състава става куц. Същото важи за бековете.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!