Шампионска лига (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (2019-20)
На мен пък Де Лихт въобще не ми вдъхва доверие. Не мисля че ще бутне Киелини от титулярите. Де Лихт е много зелен и прави доста грешки. Рамзи едва ли ще изиграе по-силни мачове за Юве от Кедира примерно. Рабио нямам идея, на книга се води приличен халф да видим какво ще свърши. Струва ми се че Пянич и Бентанкур ще са водещите халфове. Кансело примерно колкото е полезен в атака е мега дупка в играта в защита. Юве може би да се водят топ фаворити защото другите топ отбори са в реконструкция- Байерн , Реал М. Барселона показаха че в защита са лузъри които могат да паднат с много, остават Пуул които са си силни, Сити и ПСЖ се провалят постоянно, Атлетико са в реконструкция, Интер едва ли някой ги брои за крайните двубои в ШЛ.

- bilyaletdinov
- Контакти:
plmar написа:Предвит треньора, залагам на колеблив сезон и ранно отпадане в ШЛ! С 5/6 играчи над 30така, у дома може и да им се получи, но в Европа не!
Шчесни
Кансело Де Лихт Киелини Сандро
Пянич Рамзи/Джан Рабио
Роналдо Берна Дибала.
Къде ги видя тия играчи над 30?
Аз не съм по изхвърлянията, но сме сред основните фаворити, както бяхме и миналата година.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
						И този път ще победиш шампионе!
Рабио определено е силно попадение за отбора, много силен халф. Де Лихт е мега мега надценен защитник, само с грешки съм го запомнил. Третият гол на Тотнъм в реванша беше негово дело. От другите Кансело е перспективен играч, а старите в отбора има поне още една година хляб в тях.

- paceto
- Контакти:
За съжаление очакваното към момента се очертава да се сбъдне т.е. Лудогорец да отпадне от Ференцварош.
В момента резултата е 2:3 при общ от 3:5, а наближава 75 минута на мача.

paceto написа:За съжаление очакваното към момента се очертава да се сбъдне т.е. Лудогорец да отпадне от Ференцварош.
За съжаление ли? Никакво съжаление към Лудогорец! Сами си се закопават от доста време насам и вече са доста далеч от симпатичния и шокиращо за мнозина показващ качествен футбол отбор от по-ранния си етап
 Година след година, с поредица грешни назначения от към треньорския пост и с колеблива селекция, те са само бледа сянка на първоначалния отбор
 Година след година, с поредица грешни назначения от към треньорския пост и с колеблива селекция, те са само бледа сянка на първоначалния отбор  Стойчо Стоев беше начело, когато разградчани играха може би най-добрия си футбол, откакто са елитен тим. Начело е и сега, но играта няма нищо общо.. Дали случайно е забравил как да ги ръководи
  Стойчо Стоев беше начело, когато разградчани играха може би най-добрия си футбол, откакто са елитен тим. Начело е и сега, но играта няма нищо общо.. Дали случайно е забравил как да ги ръководи  
   Не мисля... Нивото на този тим е най-много класиране за групите на Лига Европа и то при голям късмет със жребия и в хода нa мачовете...
 Не мисля... Нивото на този тим е най-много класиране за групите на Лига Европа и то при голям късмет със жребия и в хода нa мачовете...

Като шампион е голям айляк класирането. Чакат те Валур, Дюделанж, Судува и Торпедо Кутайси  Общо взето трябват чудеса от храброст,че да гризнат дървото.
  Общо взето трябват чудеса от храброст,че да гризнат дървото.

Общо взето трябват чудеса от храброст,че да гризнат дървото.
  Общо взето трябват чудеса от храброст,че да гризнат дървото.Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!