an4o_321 написа:pzahariev написа:Вярно, доста голям негативизъм бушува еъе форума.
Дишайте дълбоко и се наслаждавайте на магията на Клоп! И наклон не давайте там, където не е нужно.
Абе какъв негативизъм - аз по тиха темата не съм я виждал!
ЕС както винаги се прави на много забавен и цитира неща от преди 2 години, ама дори тогава са били купени някакви играчи! Ако има някакъв негативизъм сега, той е съвсем оправдан, защото единствените попълнения са някакви хлапета. С тях ли ще гоним титла? I don’t think so...
Както и да е няма смисъл да се караме за неща независещи от феновете. Едно знам обаче - Лалана няма да е откритието на 2020-а

Еми съвсем на място го поствам, за да се види как и преди 2г селекцията се изкарваше пълен провал...а каква стана тя през тези 2 години. С миналогодишния отбор не бяхме ли в борбата за титлата? Тази година чакам черногледците да ни светнат какво точно ще им е на играчите, че да не се борят пак за титлата, без да сме взели ДеЛихт, ДиБала и Коутиньо

Вместо да седите тука и да мислите как да похарчите парите на Джон "Щедрия" Хенри, вземете гледайте контролите да видите какви два, не един, а ДВА леви бека идват от юношите. А да, защо да не похарчим 50 мил за оня от Бетис, дето после ще стои резерва на Робъртсън, за да може кадета да диша спокойно, докато лекуват инфекцията му