Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот TristaNNN » 16 юли 2019 15:11

vvessel написа:
Michael_Buble написа:
vvessel написа:
Kiselichko написа:Няма ли нови бе деба?

Избират се подходящите.
Да не са контузени (Алар) , да са в добра кондиция да започнат веднага (Мазурек), да не са рискови (Каргас), да са класни (от Септември) и т.н. :mrgreen:
Гледа се внимателно, а не се взима на кило :geek:

Не можеш да си представиш колко си прав! Има едно ОБАЧЕ! Ако са класни, във форма, не рискови и не са контузени, обикновенно минават през България само по въздух, на 10 000 метра височина, пътувайки от Острова към азиатските летни турнета на големите си спонсори. :) ;)

Оо да, само на острова се играе футбол, а ние тука пасем трева. Как ли другите отбори на континента си намират играчи, само Левски не може. Последния ни "трансфер" е от преди 2 седмици и е контузен играч под наем. Това как да го тъкувам, освен като некадърност ? Ти ако искаш му измисли някакво свръхестествено обяснение, но липсата на хора е болезнен факт, на който и Хубчев няколко пъти наблегна. Ако на мен не вярваш поне него послушай.

То и ти вземи го послушай малко. И него, и Колев, ако искаш се върни и по-назад в годините да чуеш и Гонзо, който, ако не ме лъже паметта, първи се изпусна, че България вече е непривлекателна дестинация за читавите играчи и дори да се излъжат що годе можещи футбалери, то искат торба с пари и куп бонуси и благинки.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 юли 2019 15:23

TristaNNN написа:
vvessel написа:
Michael_Buble написа:
vvessel написа:

Избират се подходящите.
Да не са контузени (Алар) , да са в добра кондиция да започнат веднага (Мазурек), да не са рискови (Каргас), да са класни (от Септември) и т.н. :mrgreen:

Не можеш да си представиш колко си прав! Има едно ОБАЧЕ! Ако са класни, във форма, не рискови и не са контузени, обикновенно минават през България само по въздух, на 10 000 метра височина, пътувайки от Острова към азиатските летни турнета на големите си спонсори. :) ;)

Оо да, само на острова се играе футбол, а ние тука пасем трева. Как ли другите отбори на континента си намират играчи, само Левски не може. Последния ни "трансфер" е от преди 2 седмици и е контузен играч под наем. Това как да го тъкувам, освен като некадърност ? Ти ако искаш му измисли някакво свръхестествено обяснение, но липсата на хора е болезнен факт, на който и Хубчев няколко пъти наблегна. Ако на мен не вярваш поне него послушай.

То и ти вземи го послушай малко. И него, и Колев, ако искаш се върни и по-назад в годините да чуеш и Гонзо, който, ако не ме лъже паметта, първи се изпусна, че България вече е непривлекателна дестинация за читавите играчи и дори да се излъжат що годе можещи футбалери, то искат торба с пари и куп бонуси и благинки.

Колев точно няма какво да го слушам. Той показа колко му е дълъг носа.
След някой друг ден като ни ударят, я Етър, я Берое или Ч. Море кой да питам те от къде са намерили играчи? Всички си намират играчи, само Левски не може. Аз не искам Неймар или Гризман, а някой като за нашето първенство. Имахме такива и ги изгонихме, щото ПК е голям разбирач. Сега като не можем да намерим поне подобни на тях , дестинацията виновна.
На кривата ракета космоса и пречи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 юли 2019 15:26

vvessel написа:
TristaNNN написа:
vvessel написа:
Michael_Buble написа:
vvessel написа:

Избират се подходящите.

Колев точно няма какво да го слушам. Той показа колко му е дълъг носа.
След някой друг ден като ни ударят, я Етър, я Берое или Ч. Море кой да питам те от къде са намерили играчи? Всички си намират играчи, само Левски не може. Аз не искам Неймар или Гризман, а някой като за нашето първенство. Имахме такива и ги изгонихме, щото ПК е голям разбирач. Сега като не можем да намерим поне подобни на тях , дестинацията виновна.
На кривата ракета космоса и пречи.

Ми ако ще се сравняваме с Етър - взехме Димитров и Чандъров, а си имаме и наш Димитров, Кабов, Петков (х 2), Найденов и Иванов (х 2). Ей ти селекция, какво ревеш за други?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 юли 2019 15:30

То щото тия дето ги изгони лошия Колев...... не падаха от Берое и Черно море :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 юли 2019 15:32

TristaNNN написа:Ми ако ще се сравняваме с Етър - взехме Димитров и Чандъров, а си имаме и наш Димитров, Кабов, Петков (х 2), Найденов и Иванов (х 2). Ей ти селекция, какво ревеш за други?

Значи според теб селекцията е перфектна. така ли?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 юли 2019 15:39

vvessel написа:
TristaNNN написа:Ми ако ще се сравняваме с Етър - взехме Димитров и Чандъров, а си имаме и наш Димитров, Кабов, Петков (х 2), Найденов и Иванов (х 2). Ей ти селекция, какво ревеш за други?

Значи според теб селекцията е перфектна. така ли?

Не. Ама понеже правиш сравнения с Етър, ти доказвам, че имаме селекция на ниво Етър.
Обясних ти какво ни възпира да докараме наистина класни състезатели срочно.
[offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 юли 2019 15:43

modor написа:То щото тия дето ги изгони лошия Колев...... не падаха от Берое и Черно море :mrgreen:

Добре де, Колев е със златно сърце а ние сме гадни хейтъри.
Отбора е идеален, играчи си имаме, а Хубчев е просто един мрънкач.
Минали са само 2 месеца от края на първенството, а ние искаме играчи веднага, как не ни е срам :evil:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 юли 2019 15:51

vvessel написа:Хубчев е просто един мрънкач.
Минали са само 2 месеца от края на първенството, а ние искаме играчи веднага, как не ни е срам :evil:

Такъв е... Добре, че не ползва форума, иначе щяха да го линчуват и него... Как смее да иска, мрънкач с мрънкач! :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 юли 2019 15:57

vvessel написа:
modor написа:То щото тия дето ги изгони лошия Колев...... не падаха от Берое и Черно море :mrgreen:

Добре де, Колев е със златно сърце а ние сме гадни хейтъри.
Отбора е идеален, играчи си имаме, а Хубчев е просто един мрънкач.

Колев може и да не е със златно сърце, ама ти упорито отказваш да разбереш, че ако директора отиде при читав играч Х с оферта Y и му каже "Ела в Левски, моето момче!", разговорът най-вероятно ще приключи още тук, ама твоята глава упорито си мисли, че всички в клуба просто жулят бири и карти по цял ден без изобщо да ги е еня за селекцията. И ако досега сме привлекли Мазурев, Аларов, Каргасин и Миятов, то това най-вероятно е станало по някаква уникална случайност, нали. Примерно, намерили са празен договор-образец с печата на клуба, в някое кафене (щото нашите, нали са уникални некадърници и най-вероятно са го забравили на масата докато са жулили бирите) и са решили да си драснат там имената и хоп, ето ги в Левски.
[offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 юли 2019 15:58

Да съм казал, че не ни трябват играчи :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”