Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
И какво става сега - тая година май ние сме основен кандидат за баража
.

Mitata написа:Другото задължително условие за успехи, е да не се пристъпва към продажба на най-добрите, веднага след като се намери купувач, предлагащ повече, отколкото е инвестирано в определен футболист. Нужно е по-продължително обиграване на постоянен състав.
А пари за издръжка от къде?
Неуспеете ли да стигнете групова фаза на ЛЕ, вероятността поне един от конвертируемите ви играчи ще бъде продаден е много голяма.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
HardWork написа:Трябва спешно да си намерим качествен десен бек
Джарета:
А обмисляте ли привличането на десен бек?
- Не мисля, че имаме нужда от такъв. Очаквам в рамките на седмица Турицов да е готов за игра, а Стойчо Атанасов също е на разположение. Стойчо е агресивен, трудолюбив състезател.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
draziw написа:gihuelo написа:draziw написа:gihuelo написа:draziw написа:Какво става с Турицов? Някой знае ли?
Възстановява се.
Нали след контузията се говореше, че до контролите ще е пушка?
В Австрия още куцаше . Според мен поне още месец ще му трябва за да влезе във форма.
За утре нямаме десен бекСтойчо е болен от грип.
Как да нямамеЖанио Бикел може да играе навсякъде по-добре от Стойчо
Бикел го пробваха ляв бек

-
- Контакти:
Митко Митков може да играе И като десен бек. Предполагам, че точно него ще пробват там днес.
Хайл Мусолини
-
- Контакти:
волфи написа:И какво става сега - тая година май ние сме основен кандидат за баража.
Тая година сме шампиони. С такъв бюджет, такъв треньор и такова отпускане на средства и от рано купуване на чужденците преди сезона от Гришата показва титла.
Аз поне съм убеден.
Киро ако ще надцаква трябва да сложи едно поне 15 милиона отгоре.
Левски са най-лесни, а и след двете победи срещу хамави отбори предполагам широко се е промъкнала заблудата, че и те ще оспорват титлата на Лудогорец.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
- delqnski47
- Контакти:
Dust написа:Mitata написа:Другото задължително условие за успехи, е да не се пристъпва към продажба на най-добрите, веднага след като се намери купувач, предлагащ повече, отколкото е инвестирано в определен футболист. Нужно е по-продължително обиграване на постоянен състав.
А пари за издръжка от къде?
Неуспеете ли да стигнете групова фаза на ЛЕ, вероятността поне един от конвертируемите ви играчи ще бъде продаден е много голяма.
Всичките задължения ги местим в дружество "Ние сме ЦСКА" и със спестените пари покриваме издръжката.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Изобщо не става дума за задължение, а за това, че упражнението изваждане в един момент стряска и богатите.
-
- Контакти:
Непринуден написа:волфи написа:И какво става сега - тая година май ние сме основен кандидат за баража.
Тая година сме шампиони. С такъв бюджет, такъв треньор и такова отпускане на средства и от рано купуване на чужденците преди сезона от Гришата показва титла.
Аз поне съм убеден.
Левски са най-лесни, а и след двете победи срещу хамави отбори предполагам широко се е промъкнала заблудата, че и те ще оспорват титлата на Лудогорец.
Всяка година говорите така и всяка година не става така.

Бръм, бръм, бръмбаааар ... 

Непринуден написа:волфи написа:И какво става сега - тая година май ние сме основен кандидат за баража.
Аз поне съм убеден.
Никой не става шампион с такава липса на желание и апатия още в първия кръг.