ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 18.07 / 19:30
Продължаваме...било и 0:0 

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Аз пък се придържам към мнението си преди 1вия мач. Сега още повече даже. Тези с нищо... ама абсолютно нищо не показаха, че са на нашето ниво, пък какво да говорим за по-добри от нас. Лесен мач и победа с 2-3 гола разлика.
1-0 или 2-0 за нас е напълно достатъчен резултат на този етап. Хубавото е, че в тези два мача досега опитваме да контролираме играта без да изпадаме в глухи защити и да пазим резултати.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

И аз виждам победа с 1-2 гола - Петьо е майстор да затвори играта, а берачите на ружи няма какво повече да губят и ще се открият!
Може да е с гол в последните 10 минути, но победа за "Левски"!
Може да е с гол в последните 10 минути, но победа за "Левски"!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
-
- Контакти:
capnclive написа:Аз пък се придържам към мнението си преди 1вия мач. Сега още повече даже. Тези с нищо... ама абсолютно нищо не показаха, че са на нашето ниво, пък какво да говорим за по-добри от нас. Лесен мач и победа с 2-3 гола разлика.
Прав си ама това би означавало протоколен и скучен мач, а Левски има харизмата да участва в невероятни европейски вечери (но само през юли, най-много август). Нищо чудно и сега да е така. Едва ли е възможна загуба с 3 гола, въпреки че за сините няма невъзможни неща, но пък може да се заформи някой трилър с разменени победи и да речем 1:2 в София.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
В тоя мач по-важното е да не допуснем гол. Дори да вкараме един, на тях при всички положения им трябват 3. Трябва да се пазим от ранен гол, че те на това се надяват и после нещата ще се наредят. На контри ще ги избушим пак 

Надявам се да бием с 1-0 и да ни понатискат малко. Искам защитата да усети по-сериозен натиск, че малко са още ваканция, а идват по-тежки мачове
- Air_Smuggler_FU
Срам ме е, че ще го кажа, ама... - 2:2 

- LoveAndPeace
- Контакти:
Костов открива головата си сметка - 2:0