Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот metodito » 15 юли 2019 23:44

Elliah написа:
metodito написа:Признавам без бой - сбърках в предварителните си очаквания за П.Хубчев. Гледах всички мачове под негово ръководство, без този с турските немци, и определено може да кажа, че сбърках. Да си национален и клубен са много различни неща.

Аз ще поизчакам още малко преди да си призная :oops: . Но е факт, че дотук съм много приятно изненадан. Дори и говоренето му пред медиите не ми се струва толкова темерутско вече :)

Може и темерутското да си му е вродено. :mrgreen: Познавам такива хора - много по-напред с материала от мен и ме гледат от високо. Гадно е. Но си остават по-напред от мен...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 юли 2019 10:00

Снощи отново имаше момент (при 1:3 мисля) когато нашите спокойно си разцъкваха и направиха над 30 точни паса без някой да сгреши. :lol: Нещо немислимо през миналия сезон. Също така пресата не спираше след 80 мин. :oops:
Смятам, че тези неща са все заслуга на Хубчев. Засега всичко му тръгна добре и дано да продължава така. Пожелавам му успех!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 юли 2019 10:49

koisa написа:Снощи отново имаше момент (при 1:3 мисля) когато нашите спокойно си разцъкваха и направиха над 30 точни паса без някой да сгреши. :lol: Нещо немислимо през миналия сезон. Също така пресата не спираше след 80 мин. :oops:
Смятам, че тези неща са все заслуга на Хубчев. Засега всичко му тръгна добре и дано да продължава така. Пожелавам му успех!

Трябва да му вземат още две нови попълнения,дано г-н Божков се усети навреме!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 юли 2019 10:55

mikata написа:
koisa написа:Снощи отново имаше момент (при 1:3 мисля) когато нашите спокойно си разцъкваха и направиха над 30 точни паса без някой да сгреши. :lol: Нещо немислимо през миналия сезон. Също така пресата не спираше след 80 мин. :oops:

Не само трябва, то е задължително... Хубчев чака тези попълнения вече над месец, но нищо не зависи от него, нито от нас. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 юли 2019 11:37

mikata написа:

Питам те добронамерено. На какви постове и с каква класа/заплата трябва да са. Реално имаме нужда от бек, но там играят двама от лидерите, с каквито отборът ни не изобилства. Ако е по-добър, ще трябва той да играе. Печелим по-добър играч, но губим лидер. А ако не е по-добър... за какво ни е. Нападател? ОК, ама имаме Костов и Алар под наем. Това, че имат болежки е неприятно, но няма как на мястото на всеки контузен да вземаме класен заместник, щото като са и тримата фит, какво става? Крило? Да кажем на Паулиньо и Стаси,. Ами пичове добре почнахте, ама сега ще дойде един много добър и някой от вас сяда на пейката. А имаме и цигането към което имам някои надежди. Централен защитник? Ами като се оправи Холмар? И станат 5 за 2 места плюс Дидо?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 юли 2019 11:50

drvasko98 написа:
mikata написа:

Питам те добронамерено. На какви постове и с каква класа/заплата трябва да са. Реално имаме нужда от бек, но там играят двама от лидерите, с каквито отборът ни не изобилства. Ако е по-добър, ще трябва той да играе. Печелим по-добър играч, но губим лидер. А ако не е по-добър... за какво ни е. Нападател? ОК, ама имаме Костов и Алар под наем. Това, че имат болежки е неприятно, но няма как на мястото на всеки контузен да вземаме класен заместник, щото като са и тримата фит, какво става? Крило? Да кажем на Паулиньо и Стаси,. Ами пичове добре почнахте, ама сега ще дойде един много добър и някой от вас сяда на пейката. А имаме и цигането към което имам някои надежди. Централен защитник? Ами като се оправи Холмар? И станат 5 за 2 места плюс Дидо?

Бек който да играе и от двете страни на защитата и нападател,явно Хубчев няма голямо доверие в Костов! Може и крило.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 юли 2019 12:09

Контролата, контролата загуби! Дори да стане шампион и да вземе Лига Европа, това не се забравя! :cry:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 юли 2019 12:35

Аз ще изчакам да ни направи шампиони и тогава да ги обявя за добър треньор .Не ни ли направи шампиони с нищо няма да се различава от предишните .

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 юли 2019 12:49

Няма как да станем шампиони при наличието на Лудогорец в Дриша лига! Те са много по-напред от нас във всяко естество!

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 16 юли 2019 13:14

Само минавам да поздравя всички разбирачи от предните три страници :)
Определено играем 4-6-0 на Българи не се залага, Костов е изгонен, Хубчев е пред уволнение а всички реват и пишат писма на Божинката и Кабрал да се върнат.
Левски все някога ще загуби и Вие ще се завърнете по силни от всякога но тези две седмици определено си заслужават

Върни се в “Левски”