vvessel написа:mikata написа:Май пак ще има наказание за расизъм след мача в Словакия
Е къф расизъм?!![]()
Те немат кьорав негър или барем циганин за цвет.
На какви сме ги обиждали ми е чудно.
Белуги?
Имало е някакво знаме.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vvessel написа:mikata написа:Май пак ще има наказание за расизъм след мача в Словакия
Е къф расизъм?!![]()
Те немат кьорав негър или барем циганин за цвет.
На какви сме ги обиждали ми е чудно.
Белуги?
Popokatepetal написа:Това с децата ако стане ще е супер. Представям си пълен сектор А само с дечица и културните им придружители.
Преди години си спомням, че в Турция бяха наказали Фенербахче с лишаване от публика заради някакви ексцесии. Съответно те намериха някаква вратичка в правилника и на следващия им домакински мач пускаха само жени и деца. Стадиона им се е напълнил на макс - 55 000. Защо не и тук така.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Вътрешният министър Младен Маринов е поканил на важна среща цялата съдийска комисия и елитните рефери от футболния ни шампионат. Според колегите от "Труд", събитието ще бъде в дните след първия кръг от първенството.
Очаква се, че Маринов и висши служители на МВР ще гарантират спокойствие и сигурност на съдиите. Не е изключено при натиск от клубове да бъдат използвани СРС-та, а след това виновниците да бъдат наказвани с цялата сила на закона.
Припомняме, че президентът на БФС Борислав Михайлов вече направи подобна среща със съдийската комисия, на която присъстваха и други членове на Изпълкома.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Венци да го питаш за уредени мачове е все едно, да питаш Бойко Борисов дали у нас има корупция. А както знаете у нас няма осъдени за корупция, което автоматично означава, че няма такава.modor написа:Венци Стефанов категоричен: Няма уредени мачове в България
noo написа:Венци да го питаш за уредени мачове е все едно, да питаш Бойко Борисов дали у нас има корупция. А както знаете у нас няма осъдени за корупция, което автоматично означава, че няма такава.modor написа:Венци Стефанов категоричен: Няма уредени мачове в България
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Serafim написа:Тоя министър не го ли коментираха, че навремето е бил шофер на Мето Илиенски?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта