Шампионска лига (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Шампионска лига (2019-20)
Специално за феновете на Барселона- по изкуствен начин, няма как да изпреварите когото и да е било. Когато посягаш към чуждо сърце, трябва да си сигурен, че може да се справиш, защото огъня който ще се разпали от него, може да изгори любимите хора.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
На неутралните фенове им беше интересен Аякс през последния сезон . Имаше някои , които бяха доволни и от това , че Тотнъм стигнаха полуфиналите . Вече , когато се срещнаха двата тима повечето искаха холандците да се класират на финала.
- rebelheartous
- Контакти:
Айде дано отпаднат тези противняци БАТЕ още тук:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nr07bllCU1A[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nr07bllCU1A[/youtube]
Groucho написа:Tiberius написа:Какво съвпадение! Зидан също никой не може да го бие в елиминации.
Значи е най-добре отборите на Клоп и Зидан да отпаднат още в групите, за да не е предрешен финала
Тва няма как да стане, ясно е като бел ден! Друго обаче става ясно, вече никой няма да остави нас и Реал да се срещнат чак на финал. Така че спокойно може да се залага на четвърт или полуфинал мач между двата отбора. Ако греша, ще се получи топ2, и останалите от топ10. Тия от уефа не са кьорави да не виждат че никой не може да бие Клоп и Зидан в два мача!

преди 2 месеца бях песимист, но сега съм оптимист за трофея, въпреки урода, който ни е треньор
Гризлито ще шие
П.П. Очаквайки Пул да се концентрират върху ВЛ, а ПСЖ да са отслабени след бойкота/трансфера на Неймар....само Сити донякъде виждам да са заплаха, Байерн и Реал им трябва време с тези млади и нови отбори...сега един Азар, колкото и да е добър,(аз съм му голям фен) трудно ще ги вдигне чак толкова много...
Гризлито ще шие
П.П. Очаквайки Пул да се концентрират върху ВЛ, а ПСЖ да са отслабени след бойкота/трансфера на Неймар....само Сити донякъде виждам да са заплаха, Байерн и Реал им трябва време с тези млади и нови отбори...сега един Азар, колкото и да е добър,(аз съм му голям фен) трудно ще ги вдигне чак толкова много...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- insaneboy1
- Контакти:
kingofpop написа:преди 2 месеца бях песимист, но сега съм оптимист за трофея, въпреки урода, който ни е треньор![]()
![]()
Гризлито ще шие![]()
![]()
Нали знаеш, че няма значение какъв ни е съставът с този треньор, защото във важните мачове постепенно пак ще излезе с крила Сержи Роберто и Видал, докато истинските му атакуващи футболисти ще са резерви.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
kingofpop написа:преди 2 месеца бях песимист, но сега съм оптимист за трофея, въпреки урода, който ни е треньор![]()
![]()
Гризлито ще шие![]()
![]()
Оптимизмът ти е радващ. И заразен. Сега вече и аз съм оптимист за тазгодишната ШЛ.
П.П. От сърце ви желая към Гризу да прибавите и Нейчо. И Погба ако може (дръпнете един бърз кредит там).
И да не продадете никого и да не купите защитници - циркът обещава да е незабравим! Виска!
- paceto
- Контакти:
![]()
Гризлито ще шие![]()
![]()
Определено не си взимаш поука.
paceto написа:kingofpop написа:преди 2 месеца бях песимист, но сега съм оптимист за трофея, въпреки урода, който ни е треньор![]()
![]()
Гризлито ще шие![]()
![]()
Определено не си взимаш поука.
Каква поука да си взимам. Като прогнозирах, че ще сме шампиони с 25 точки и от там ли да си взимам поука. Валверде трябва да си е взел поука, а не ние
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- paceto
- Контакти:
Говорим за титлата в Шампионската лига и все пак сме в тази тема.
После да не се чудиш защо ти се подиграват след като си сигурен още юли месец, че ще вдигнете титлата?
Пак някакви сметки правиш без кръчмар и това кой, как и къде щял да отпадне и после как да не ти напише някой подобно нещо, че след последните 2 сезона не си вземаш поука да не слагаш каруцата пред коня.
Има три варианта за това нещо поне според моето виждане:
Може да има и още един вариант, ама не искам да те обидя.
Да не говорим, че слагаш Сити като най голямата заплаха сред всички останали, което е пълно безумие. 
Не знам кажи ми и на останалите кажи какви са тези твои щуротии, които пишеш в средата на юли месец?
И стига вече се оправдава с треньора, защото проблемите не са само при него и ще ги осъзнаете след някой друг сезон. Още при Луис Енрике се виждаха проблемите, но там геният на Меси и добрата игра на Неймар и Суарес (+Иниеста и Шави) спасяваха положението. Сега вече годинките като натежаха се виждат проблемите, защото играчите, които правят разликата са вече на възраст или не са в отбора. Неймар и да се върне няма да реши нищо понеже той вече не е онзи футболист, за който ти мечтаеш и не спираш да повтаряш т.е. от 2015. Няма как да бъде и няма и как да стане същият понеже при него вече го налегнаха чести и дълги контузии, поостарява и знаем, че бразилците като наближат 30-те започват да дават на задна. Не го гледай колко гола е вкарал във Франция, защото първенството там не е като в Испания, но явно голямата симпатия която изпитваш към него ти замъглява главата и дори сам го спомена наскоро, че си пристрастен към него и не си много обективен.
Лапнал си тази 2015 година и само нея повтаряш към това, че искаш да се върне при вас, защото е играл страхотно през онази година. Играеше да, спор няма и затова и реши да се махне понеже се виждаше вече над Меси, а докато е при вас той ще го засенчва, но и по онова време нямаше такива чести и дълги контузии каквито го налегнаха в ПСЖ.
После да не се чудиш защо ти се подиграват след като си сигурен още юли месец, че ще вдигнете титлата?
Пак някакви сметки правиш без кръчмар и това кой, как и къде щял да отпадне и после как да не ти напише някой подобно нещо, че след последните 2 сезона не си вземаш поука да не слагаш каруцата пред коня.
Има три варианта за това нещо поне според моето виждане:
- бързо забравяш
- живееш в някакъв розов балон
- нарочно ги пишеш тези неща по някаква си твоя причина
Може да има и още един вариант, ама не искам да те обидя.
Не знам кажи ми и на останалите кажи какви са тези твои щуротии, които пишеш в средата на юли месец?
Лапнал си тази 2015 година и само нея повтаряш към това, че искаш да се върне при вас, защото е играл страхотно през онази година. Играеше да, спор няма и затова и реши да се махне понеже се виждаше вече над Меси, а докато е при вас той ще го засенчва, но и по онова време нямаше такива чести и дълги контузии каквито го налегнаха в ПСЖ.