Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Tiberius » 13 юли 2019 19:52

Че какво му е на Смоулинг? Боби Борисов го беше обявил за най-добрия защитник в света. :) :mrgreen:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юли 2019 20:07

Tiberius написа:Че какво му е на Смоулинг? Боби Борисов го беше обявил за най-добрия защитник в света. :) :mrgreen:

Съмнявам се да го е направил.
Иначе да не отварям думата за "запретването на ръкави", което предлагаше : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 юли 2019 20:20

Не се съмнявай. Преди години го написа там където залъгваше диемаджиите, още Съра беше треньор.
За запретването на ръкави го бях писал, че Моу вместо да се оплаква публично от своите играчи, за които бяха изхарчени една камара пари, можеше да работи с наличния потенциал. Сигурен съм, че не им е било приятно на играчите да слушат колко са некадърни в медиите от човека, който ги тренира. И прав ли бях, че ръководството на МЮ няма вечно да харчи по 300млн. на трансферен прозорец? Харчиха, но това е до време. Айде и да не казваме, че всеки от флоповете им беше доведен по желание на Моу, а той не успя да направи отбор от тях.

Изтървано е положението при тях и ще трябва да махат тарторите и да правят напълно нов отбор.

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юли 2019 20:56

Tiberius написа:Не се съмнявай. Преди години го написа там където залъгваше диемаджиите, още Съра беше треньор.
За запретването на ръкави го бях писал, че Моу вместо да се оплаква публично от своите играчи, за които бяха изхарчени една камара пари, можеше да работи с наличния потенциал. Сигурен съм, че не им е било приятно на играчите да слушат колко са некадърни в медиите от човека, който ги тренира. И прав ли бях, че ръководството на МЮ няма вечно да харчи по 300млн. на трансферен прозорец? Харчиха, но това е до време. Айде и да не казваме, че всеки от флоповете им беше доведен по желание на Моу, а той не успя да направи отбор от тях.

Изтървано е положението при тях и ще трябва да махат тарторите и да правят напълно нов отбор.

То принципно истината не е приятна на много хора. И последно, според теб Смолинг най-добрия защитник ли е или не става за нищо и Моуриньо беше напълно прав и трябваше да се купи добър играч? Не е възможно да си на двата стола едновременно!
Това дали ще харчат по 300 млн зависи пряко дали искат да се борят за титла или за топ 6 де. :lol: Въпрос на избор.

---
И все пак се съмнявам, че го е писал. Направо не го вярвам. Най малкото, че по времето на Съра играеха и Тери и Видич и Рио и тн. :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 юли 2019 21:30

Боби Борисов твърдеше това, а не аз. За мен тоя никога не е бил топ защитник, а защо не е купен по-добър... е, това не питай мен. Въпросът е там ,че всички играчи, които Моуриньо искаше му бяха доведени, а той не направи отбор от тях. Да не говорим, че ги критикуваше публично, което му беше най-голямата грешка. Той може пред Удуърд да каже- "аз не искам този играч" или "аз искам еди кой си играч", може и на самите играчи след тренировка или мач да им каже колко са некадърни и как нищо не става от тях, но не и пред медиите. Тези неща излязат ли от съблекалнята вече става невъзможно за един треньор да спечели доверието на своите играчи, което в днешното време на примадони, е определящо за успеха или провала на един треньор.
МЮ, ако харчат 300 млн. както ги похарчиха преди, по-добре нищо да не харчат, защото и по-зле може да стане положението. :lol: :mrgreen:
Аз не смятам, че това ръководство на МЮ иска да са успешни спортно-технически, а само финансово. Нещо като нас в края на първото Галактикос, когато не се взимаха играчи по необходимост, а от маркетингова гледна точка- Бекъм и Оуен.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юли 2019 21:34

Tiberius написа:Боби Борисов твърдеше това, а не аз. За мен тоя никога не е бил топ защитник, а защо не е купен по-добър... е, това не питай мен. Въпросът е там ,че всички играчи, които Моуриньо искаше му бяха доведени

Точно тук спрях да чета. Предполагам и това за бобо борисов е също толкова достоверно. Реално освен Погба и Матич не му беше доведен абсолютно никого от тези, които искаше.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 юли 2019 21:38

А Лукаку? Айде сега напиши и сумите, и ще видиш колко пари пръснаха за футболисти. Но беше прав, че истината боли. Ти няма да признаеш провала на Моуриньо в МЮ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юли 2019 03:24

Tiberius написа:А Лукаку? Айде сега напиши и сумите, и ще видиш колко пари пръснаха за футболисти. Но беше прав, че истината боли. Ти няма да признаеш провала на Моуриньо в МЮ.

И Лукаку не беше първи избор дори. Аз отдавна съм признал, че тотално се провали в това да накара ръководството да купи нужните играчи и като цяло в трансферната политика. Кога точно съм го отрекъл?
Сега очаквам да признаеш дали смяташ Смоулинг за най-добрия защитник или Моуриньо е бил прав, че трябва да се купят нужните играчи и е изстискал каквото е възможно от тези некадърници?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 14 юли 2019 09:47

Интересно кой е бил първи избор за нападател- Меси или Роналдо. Нямам спомени МЮ да са имали интерес към друг нападател. Вариантите за тях бяха Лукаку или Мората. Е, единият отиде при тях, а другия при Челси.
Ако говорим за защитата, то до колкото си спомням Моуриньо искаше Шкриниар, но не го получи. Интер отказаха оферта от 70млн.. Колко повече трябваше да даде ръководството на МЮ?
Юнайтед искаха и Алдервейл от Тотнъм, но не съм сигурен, че беше по негово желание. И там сумата беше прекалено висока.
И отново футболните клубове не са банки и не могат да харчат до безкрай, както ти си мислиш. Моу е треньор, а не собственик и единственото, което може да каже е дали иска даден играч или че не иска друг, но няма абсолютно никаква власт върху това колко може да изхарчи ръководството на МЮ. В крайна сметка МЮ инвестираха над 300млн. за трансфери, но нито резултатите, а да не говорим за играта, бяха на нужното ниво.
Добре, че не си в ръководството на някой клуб, че ще го разориш за точно една седмица.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юли 2019 11:29

лукаку го взеха след като с мората не тръгнаха преговорите, следващото лято не можа да вземе и гризман.
Няма значение колко си инвестирал, а какво си привлякъл. Няма да ходи той да води преговорите за да доведе даден играч.
Или е имал това което е искал или не. От написаното излиза, че отговора е НЕ.
Или е Смоулинг е "най-добрия защитник" или поне от най-добрите или не става за нищо и отново Моуриньо е бил прав да иска нови играчи на всяка цена. Трябва да си избереш едно от двете.
Или инвестираш колкото е нужно до постигането на необходимите резултати, точно както правят Сити или се примиряваш да си извън борбата, точно като Арсенал. Средно положение няма в настоящата действителност.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”