CaptainBertorelli написа:В сравнение преди година, сме доста по-добре. Тогава, даже нападател нямахме!
Не зная, кой е другият ви нападател, но Соу никакъв го няма още от миналия сезон, та ако е само той, то и сега нямате нападател.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CaptainBertorelli написа:В сравнение преди година, сме доста по-добре. Тогава, даже нападател нямахме!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Kiril2681 написа:Определено гледаш, ама със затворени очи! Звъниш без да те натискат и говориш колкото да провокираш нещо и някой..Хайде да ми кажеш кои трима, повтарям - ТРИМА! , дават указания край тъч линията???
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
sin4ec написа:CaptainBertorelli написа:Убеден съм, че ще отстраним и Осиек, но това днешното е обида към публиката!
Хмм...хрватите са труден залък. Но не и невъзможен. Аз също смятам, че имате своите шансове там.
Обаче трябва да се променят доста неща. А времето е малко. Отдавна хрватските школи залагат на ултрамодерни методи и бълват качествени играчи. Тренерите на отборите им също залагат на съвременни схеми, подготовки и тактики. Доколко Дедо Крушевац може да им се противопостави е спорен въпрос.
При тях Евандро-Мевандро с хилавите си физики и евтини финтове не хващат дикиш. По принцип те бият разиграващия халф и гледат да го изолират от играта. Трудно ще ви бъде, но все пак ви желая успех!
Dust написа:Kiril2681 написа:Определено гледаш, ама със затворени очи! Звъниш без да те натискат и говориш колкото да провокираш нещо и някой..Хайде да ми кажеш кои трима, повтарям - ТРИМА! , дават указания край тъч линията???
Като качат запис на мача лично ще ти ги поакажа.
Дядо, Митов и друго сърбе се прескачаха един друг да дават указания едновременно, не случайно написах много баби, хилаво бебе.
То играчите ви и те горките не знаят, кой е треньорът. Един дава интервюта, друг указания, третия наставляения. Днес за тотално объркания ви състав, кой ще бъде винен?
sin4ec написа:kiril.a.d написа:Dust написа:След 60-тата минута Етър бяха много по-свежият отбор на терена, но вероятно това се дължи на факта, че противникът им имаше мач преди няколко дни и не са могли да се възстановят.
Противникът "им" беше с доста различен отбор и най-вече в защитя, която проспа целия противник....Отвратително подценяване! - биха някакъв селски отбор от Черна гора и решиха че...са вече Барселона! - и се издъниха като Реал...
е, да се посмеем все пак....
Стига с това подценяване!
Не е толкова елементарно. Етър бяха дошли да паднат с малко, а можеха да бият накрая. Вярно, бързото 1-0 ви поуспокои, но липсата на идеи напред и на синхрон отзад са факт. Нямате скорост и издръжливост, което може пък да е вследствие на подготовката и да сте в топформа след 2 месеца. Кой знае...
CaptainBertorelli написа:Mitata написа:CaptainBertorelli написа:Убеден съм, че ще отстраним и Осиек, но това днешното е обида към публиката!
Съмнявам се, че ще отстраним Осиек. Даже по накаква случайност да го направим, следващият малко по-силен съперник ще ни елиминира. Истината е, че сме зле, много зле.
В сравнение преди година, сме доста по-добре. Тогава, даже нападател нямахме! Сега, имаме по двама на пост, без вратарския. Там е само Черни, не ми се мисли при контузия. В Люпко вярвам, вярвам и че ще отстрани Осиек. Днес осра мача, да си го кажем откровено...
CaptainBertorelli написа:sin4ec написа:CaptainBertorelli написа:Убеден съм, че ще отстраним и Осиек, но това днешното е обида към публиката!
Хмм...хрватите са труден залък. Но не и невъзможен. Аз също смятам, че имате своите шансове там.
Обаче трябва да се променят доста неща. А времето е малко. Отдавна хрватските школи залагат на ултрамодерни методи и бълват качествени играчи. Тренерите на отборите им също залагат на съвременни схеми, подготовки и тактики. Доколко Дедо Крушевац може да им се противопостави е спорен въпрос.
При тях Евандро-Мевандро с хилавите си физики и евтини финтове не хващат дикиш. По принцип те бият разиграващия халф и гледат да го изолират от играта. Трудно ще ви бъде, но все пак ви желая успех!
Знам, че са труден залък, но положителното днес е, че имаше приземяване. Пак ще си говорим след мачовете с хърватите, аз съм оптимист.
sin4ec написа:CaptainBertorelli написа:Убеден съм, че ще отстраним и Осиек, но това днешното е обида към публиката!
CaptainBertorelli написа:Mitata написа:CaptainBertorelli написа:Убеден съм, че ще отстраним и Осиек, но това днешното е обида към публиката!
Съмнявам се, че ще отстраним Осиек. Даже по накаква случайност да го направим, следващият малко по-силен съперник ще ни елиминира. Истината е, че сме зле, много зле.
В сравнение преди година, сме доста по-добре. Тогава, даже нападател нямахме! Сега, имаме по двама на пост, без вратарския. Там е само Черни, не ми се мисли при контузия. В Люпко вярвам, вярвам и че ще отстрани Осиек. Днес осра мача, да си го кажем откровено...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта