ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Мнениеот ЕМИЛ » 12 юли 2019 14:49

delqnski47 написа:
Eminem написа:
Maksim777 написа:Нека да остане с това момиче. Дете да му роди - левскарче :) :)

хахахахаха за това не се сетих. :lol: Явно има и хубава страна. Ще му е много кофти ако стане така. А дано!

:cry:

Не плачи и не тъжи , ами левскар стани :idea:

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 12 юли 2019 14:50

Nuke написа:
HardWork написа:Словаците ме изненадаха с лоша физическа подготовка (второто окапаха)...

Няколко подобни коментара видях, а Хубчев след мача каза, че са ни превъзхождали физически. На кого да вярвам?

Ето: https://www.sportal.bg/news.php?news=795269 Съвсем в началото е.
Каза физически, имайки предвид височина и атлетичност.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2019 14:52

ikar написа:...Вторият значим елемент, който ми направи силно впечатление е физическата подготовка на отбора.Спокойно смятам че отбора можеше да изиграе още един такъв мач без да изпитва каквато и да е трудност. Дори само тези два компонента от играта са достатъчни да смятаме че се заражда нещо хубаво и позитивно, за което е нужно и малко търпение.
...

А, я го обясни това на форумните специалисти по кондиционна подготовка, де тракаха по клавишчетата, когато Хубчев опъваше играчите да тичат 12 км заранта, а отвечер - мач.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 12 юли 2019 14:53

Nuke написа:
HardWork написа:Словаците ме изненадаха с лоша физическа подготовка (второто окапаха)...

Няколко подобни коментара видях, а Хубчев след мача каза, че са ни превъзхождали физически. На кого да вярвам?

Явно не си го слушал добре Хубчев. Той има в предвид, чисто физическите качества на отделните футболисти, а не натренираност, издържливост и тем подобни. Едно е да си здрав, як и висок, а друго да си много добре подготвен физически.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 юли 2019 14:57

bubka написа:Време е да се стегнем и Левски и ЦСКА-София (София) да влезем в групите, а алъш-веришката зелена трупа да отпадне за за поне два поредни сезона. Това е начинът футболът ни да дръпне, а зеленият тумор да го закърши малко за финанси. Да го видим Киро тогава ще дава ли пари за съдии в родното първенство и ще инсценира ли полиграфи :mrgreen: .

Баси, какво ви е причинил тоя Киро бе, такава комплексарщина не съм виждал никъде. :shock:
Иначе си право (не знам мъж ли си, жена ли си), че е хубаво да стегнем отбори за групите. И ние, и вие, като привърженици бихме били изключително щастливи от едно такова влизане, но не става засега. Още ни е раничко. Липсват ни търпение, постоянство и пари, разбира се.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 юли 2019 14:59

Nuke написа:

През първото да, но второто им свърши горивото. Гледах мача доста внимателно и със сигурност мога да кажа, че второто полувреме Ружомберок значително намали оборотите, а в края на мача някои от играчите им едвам ходеха. Това не омаловажава успеха ви, така че няма нужда да сте докачливи.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 юли 2019 15:00

TristaNNN написа:
bubka написа:Време е да се стегнем и Левски и ЦСКА-София (София) да влезем в групите, а алъш-веришката зелена трупа да отпадне за за поне два поредни сезона. Това е начинът футболът ни да дръпне, а зеленият тумор да го закърши малко за финанси. Да го видим Киро тогава ще дава ли пари за съдии в родното първенство и ще инсценира ли полиграфи :mrgreen: .

Баси, какво ви е причинил тоя Киро бе, такава комплексарщина не съм виждал никъде. :shock:

[offtopic]Не бих нарекъл комплексарщина отвращението ми от купените победи и титли на Лудогорец. Всеки нормален фен би трябвало да не одобрява такива неща.

Другият момент е тоталният монопол на Домуса - като се почне от участието му в БФС и се стигне до неговите медии, които държат ТВ правата. Такива неща не са здравословни за никое първенство.[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 12 юли 2019 15:08

HardWork написа:
Nuke написа:

През първото да, но второто им свърши горивото. Гледах мача доста внимателно и със сигурност мога да кажа, че второто полувреме Ружомберок значително намали оборотите, а в края на мача някои от играчите им едвам ходеха. Това не омаловажава успеха ви, така че няма нужда да сте докачливи.

Не съм докачлив, съвсем сериозно питам, защото (както казах) видях няколко подобни коментара.

Geonik написа:
Явно не си го слушал добре Хубчев. Той има в предвид, чисто физическите качества на отделните футболисти, а не натренираност, издържливост и тем подобни. Едно е да си здрав, як и висок, а друго да си много добре подготвен физически.

Няма как да си як и здрав, без да си подготвен физически. Как става това?

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 12 юли 2019 15:22

Чисто физическа даденост. Високи, широки и яки, ама като мене, на петия метър изплезвам езика. И аз съм 1.88, 90 кг. и ако някой се блъсне в мен, ще отскочи, ама, да ме накараш да бягам.......мани, мани! Ша изплезя езика на 150-ия метър и ще трябва с кран да ме отместят. :) :oops:
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2019 15:25

Nuke написа:

Няма как да си як и здрав, без да си подготвен физически. Как става това?

Например да вдигаш 200 от лежанка и цял ден да бъркаш бетон. За първото се изисква да си як просто. За второто нещо повече. :lol:

Върни се в “Левски”