ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Мнениеот delqnski47 » 12 юли 2019 13:16

sinqkrepost1914 написа:Te така стават нещата, от личен опит ти говоря 8-) :lol:

Наздраве. :geek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 12 юли 2019 13:27

galin56 написа:
goro_man написа:
Jordan1914 написа:
galin56 написа:
CaMo_CuHuTe написа:
Kotooshu написа:
Режат вени :mrgreen:

Признавам си, че и аз мрънках основно за селекцията, но като има резултати не може да се отрече. Браво на всички, които ни зарадваха, а тези моменти не са много - ръководство, треньорски щаб, футболисти!
Е това не означава, че при някоя простотия няма пак да започне да се мрънка ;)

Радвайте се, първа победа като гост от 10 години насам и то срещу отбор , който не е топ, но не е и от дестинация като Малта и Фар о-ви. И то второто полувреме Левски владееше мача и по-скоро щеше да стане 3-0 отколкото 2-1. Хубчев е направо магьосник.
Иначе селекцията правилно си мрънкал и аз я плюх и то се видя и днес. Играха си хората от миналия сезон. Нови само вратаря, и Каргас, който без него е по-добре. И тоя мач(като контролите) успя да направи жълт картон и велика глупост от която на магия не стана 2-1, без да имат положение Руж целия мач.
Но както и да е, важното е че български отбор продължава напред, това ни радва всички.

Абе пич, защо не казваш, че Каргас спря футболиста на Руженберок, когато Мариани осра топката и оня излизаше сам срещу вратаря ни, защо не коментираш, че Каргас покри 2-3 пъти Живко, стига рева, ясно е, че нищо не разбираш, а само плюеш!!!

Ами защото са така остави ги просто така с плюнки заспиват доволни, сега като изгледам на спокойствие повторението ще допълня със сигурност но на първо четене ми се стори че Каргас игра ек на ек с противник завъртя го и изведе Живко....но да не избързвам :)

Абе по плюнките сте вие. Колкото и да се пънете мнението ми за този играч няма да се промени. 5ти мач му гледам и колкото повече го гледам толкова повече се чудя кой скаут го е гледал, и какво е харесал в него. Явно в Гърция са го оценили подобаващо щом е бил резерва в последните.
Погледнете ситуацията и ми кажете харесва ли ви как се намесва и не е ли това 100% гол който изпуснаха Руж заради него:

https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... azh-550024

От минута 4:35 до 4:45 и после пак говорете, кадъра е перфектен да се види какво прави в ситуацията. Той и коментатора си го изкоментира по време на мача - Какво направи Каргас, за малко да подари гол за словаците след като се размина с елементарна за изчистване топка. Дори след ситуацията то самия си вдигна ръката да се извини.
ПП: Вижте цялата ситуация от началото. Първо човека който той пази лично му се измъква из под носа и излиза сам до аут линията, после връща на топката към малкия пенал, и Каргас ходейки до там едва ли не, застанал да я изчисти, топката му мина до краката и той рита въздуха....

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 юли 2019 13:59

sinqkrepost1914 написа:
delqnski47 написа:
koisa написа:
delqnski47 написа:Ще пускат ли екран пред Герена другия мач :?:

Мислиш да слагаш червената тениска и да идваш да гледаш ли? :lol:

Вчера ви гледах с една приятелка от Левски.Нещо взе,че ме хареса и ми предложи да гледаме пак... :lol:

Te така стават нещата, от личен опит ти говоря 8-) :lol:

Хайде без смесени бракове. Хвани си някоя тирейка, хем ще ти е по-спокойно.

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 12 юли 2019 14:01

Eminem написа:
sinqkrepost1914 написа:
delqnski47 написа:
koisa написа:
delqnski47 написа:Ще пускат ли екран пред Герена другия мач :?:

Мислиш да слагаш червената тениска и да идваш да гледаш ли? :lol:

Вчера ви гледах с една приятелка от Левски.Нещо взе,че ме хареса и ми предложи да гледаме пак... :lol:

Te така стават нещата, от личен опит ти говоря 8-) :lol:

Хайде без смесени бракове. Хвани си някоя тирейка, хем ще ти е по-спокойно.

Нека да остане с това момиче. Дете да му роди - левскарче :) :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 юли 2019 14:03

Maksim777 написа:Нека да остане с това момиче. Дете да му роди - левскарче :) :)

хахахахаха за това не се сетих. :lol: Явно има и хубава страна. Ще му е много кофти ако стане така. А дано!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 юли 2019 14:14

Честита победа! Хубаво е, че успяхте да биете като гости след толкова дълга негативна серия. Ружомберок са доста по - слаби от вас и заслужено ги победихте. Ясно се видя, че само с желание не става! Словаците ме изненадаха с лоша физическа подготовка (второто окапаха), и много груби грешки в защита. Гола на Паулиньо виси изцяло на защитника който легна и остави топката да мине зад него. Гола ма Мариани е малко вратарски според мен, но се получи доста красиво. Колкото и да е зле нашият футбол, все още имаме сериозна преднина пред държави като Словакия.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 12 юли 2019 14:18

Честита победа на всички със сини сърца, а за останалите по-малко злоба да не ги задави.
Започнах да преглеждам всички мнения от началото до края и се убеждавам за сетен път че махалото отново се е завъртяла на 180градуса.От краен песимизъм да такъм оптимизъм.Този балкански манталитет и ориенталска романтика ще ни погубят като нация........но ней се.
Колкото до мача:Едни слаби първи 15-18минути привиден паритет до края на първото полувреме и едно второ в което имахме пълно и тотално превъзходство. В една момент около 65м направихме някъде около 26последователни подавания - нещо което единствено Лудогорец е способен от нашата "висша" лига.Вторият значим елемент, който ми направи силно впечатление е физическата подготовка на отбора.Спокойно смятам че отбора можеше да изиграе още един такъв мач без да изпитва каквато и да е трудност. Дори само тези два компонента от играта са достатъчни да смятаме че се заражда нещо хубаво и позитивно, за което е нужно и малко търпение.
Няма да правя някаква цялостна дисекция на играта на отделните футболисти, но определено не мога да се съглася с някои констатации. Относно играта примерно на Райнов - аз съм един от неговите критици още повече че имам преки наблюдения от играта му в Берое. Особено що се касае за играта му през второто полувреме. То може би е върхът в неговата кариера до този момент. Колкото до новите попълнения - вратаря е безспорният удар в 10-та.Той спокойно може да играе и като централен защитник.Гъркът е момче с отлични физически данни и желание за игра, което в определени ситуации го прави много рисков състезател от страна на картони.......Понякога прави и някои откровено наивни грешки но това до известна степен се дължи на факта че до този момент не е играл в отбор гонещ големи цели.За сега аржентинеца си остава голямата загадка, но дори и в малкото време в което го наблюдавахме има доста нестандартни отигравания с които загатва за добър потенциал??????
Ако трябва да направим заключение какво е нужно от тук на сетне - допълнителна селекция, гарантираща дълбочина на състава, допълнително надграждане в повечето елементи от играта и най - важното............ПОСТОЯНСТВО - АХИЛЕСОВАТА ПЕТА НА БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ КАТО ЦЯЛО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юли 2019 14:29

Eminem написа:
Maksim777 написа:Нека да остане с това момиче. Дете да му роди - левскарче :) :)

хахахахаха за това не се сетих. :lol: Явно има и хубава страна. Ще му е много кофти ако стане така. А дано!

:cry:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 12 юли 2019 14:36

HardWork написа:Словаците ме изненадаха с лоша физическа подготовка (второто окапаха)...

Няколко подобни коментара видях, а Хубчев след мача каза, че са ни превъзхождали физически. На кого да вярвам?

Ето: https://www.sportal.bg/news.php?news=795269 Съвсем в началото е.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 юли 2019 14:39

Време е да се стегнем и Левски и ЦСКА да влезем в групите, а алъш-веришката зелена трупа да отпадне за за поне два поредни сезона. Това е начинът футболът ни да дръпне, а зеленият тумор да го закърши малко за финанси. Да го видим Киро тогава ще дава ли пари за съдии в родното първенство и ще инсценира ли полиграфи :mrgreen: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”