Това е истинският вариант на съвременен дефанзивен футбол - компактен отбор, който с 2-3 паса и футболна агресия стига до вратата на противника. Това няма нищо общо с бавния позиционен футбол на Роси. Какво специално видяхте в есента при Роси, при положение че не спечели мач срещу отбор от първата шестица и то само с една суха мрежа.
Дано не се отпуснат за реванша защото 2:0 не решава сблъсъка.
ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT
Последна промяна от meteorit на 12 юли 2019 12:48, променено общо 1 път.
- delqnski47
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:Иначе, относно селекцията... имаме нужда от няколко човека, но които ще са резерви на титулярите - най-вече за Живко, Пау и Горанов.
Аз пък ще ти кажа, че точно от такива дето ще са им резерви нямаме нужда... Особено за Паулиньо и Горанов. Трябва им реална конкуренция.
Ще пускат ли екран пред Герена другия мач

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:Иначе, относно селекцията... имаме нужда от няколко човека, но които ще са резерви на титулярите - най-вече за Живко, Пау и Горанов.
Аз пък ще ти кажа, че точно от такива дето ще са им резерви нямаме нужда... Особено за Паулиньо и Горанов. Трябва им реална конкуренция.
Е, те са си титуляри. "Ако не е счупено, не го поправяш". Че ще са им резерви - алтернатива, не означава по-слаби. Примерно ако Костов вкарва, както миналия сезон, колкото и да е добър Алар, ще е резерва на Костов. Независимо дали е по-добър или не - важна е формата. Който е в по-добра форма, той играе..
Чакайте да видим времето какво ще е, няма смисъл от екран ако ще праска дъжд.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

metodito написа:koisa написа:metodito написа:Иначе, относно селекцията... имаме нужда от няколко човека, но които ще са резерви на титулярите - най-вече за Живко, Пау и Горанов.
Е, те са си титуляри. "Ако не е счупено, не го поправяш". Че ще са им резерви - алтернатива, не означава по-слаби. Примерно ако Костов вкарва, както миналия сезон, колкото и да е добър Алар, ще е резерва на Костов. Независимо дали е по-добър или не - важна е формата. Който е в по-добра форма, той играе..
Точно това означава, ако взимаш играч само за резерва на някого... Примерно Нганиони, не беше по-слаб от Горанов, но нашият е пил синьо мляко, беше капитан и предпочитаха него. Съвсем друга му беше играта на Горанов с конкурент Фигейредо, но при условие, че при Роси изобщо не му беше гарантирано титулярното място. Едно е да ти вземат някаква резервичка дето ще влиза само когато си контузен или наказан и съвсем друго е да се бориш за мястото си всеки мач. Както ще са Миятович и Михайлов.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
delqnski47 написа:Ще пускат ли екран пред Герена другия мач
Мислиш да слагаш червената тениска и да идваш да гледаш ли?

R.I.P.
- delqnski47
- Контакти:
koisa написа:delqnski47 написа:Ще пускат ли екран пред Герена другия мач
Вчера ви гледах с една приятелка от Левски.Нещо взе,че ме хареса и ми предложи да гледаме пак...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:koisa написа:metodito написа:Иначе, относно селекцията... имаме нужда от няколко човека, но които ще са резерви на титулярите - най-вече за Живко, Пау и Горанов.
Точно това означава, ако взимаш играч само за резерва на някого... Примерно Нганиони, не беше по-слаб от Горанов, но нашият е пил синьо мляко, беше капитан и предпочитаха него. Съвсем друга му беше играта на Горанов с конкурент Фигейредо, но при условие, че при Роси изобщо не му беше гарантирано титулярното място. Едно е да ти вземат някаква резервичка дето ще влиза само когато си контузен или наказан и съвсем друго е да се бориш за мястото си всеки мач. Както ще са Миятович и Михайлов.
Не знам защо си го нарочил Горанов, но бъркаш за него. За пореден път вчера си свърши работата, както в защитен план, така и напред. Нганиони не показа защо трябва да играе на мястото на Горанов. Фигейредо вече беше друга бира.
goro_man написа:Jordan1914 написа:galin56 написа:CaMo_CuHuTe написа:Kotooshu написа:goro_man написа:Къде са всички от първите 11 страници?
Дойдоха като лъвове а сега?
Поздрав за всички хейтъри с Хубчевстайл и специално от Божинов с песента " Трепни "
Режат вени
Признавам си, че и аз мрънках основно за селекцията, но като има резултати не може да се отрече. Браво на всички, които ни зарадваха, а тези моменти не са много - ръководство, треньорски щаб, футболисти!
Е това не означава, че при някоя простотия няма пак да започне да се мрънка
Радвайте се, първа победа като гост от 10 години насам и то срещу отбор , който не е топ, но не е и от дестинация като Малта и Фар о-ви. И то второто полувреме Левски владееше мача и по-скоро щеше да стане 3-0 отколкото 2-1. Хубчев е направо магьосник.
Иначе селекцията правилно си мрънкал и аз я плюх и то се видя и днес. Играха си хората от миналия сезон. Нови само вратаря, и Каргас, който без него е по-добре. И тоя мач(като контролите) успя да направи жълт картон и велика глупост от която на магия не стана 2-1, без да имат положение Руж целия мач.
Но както и да е, важното е че български отбор продължава напред, това ни радва всички.
Абе пич, защо не казваш, че Каргас спря футболиста на Руженберок, когато Мариани осра топката и оня излизаше сам срещу вратаря ни, защо не коментираш, че Каргас покри 2-3 пъти Живко, стига рева, ясно е, че нищо не разбираш, а само плюеш!!!
Ами защото са така остави ги просто така с плюнки заспиват доволни, сега като изгледам на спокойствие повторението ще допълня със сигурност но на първо четене ми се стори че Каргас игра ек на ек с противник завъртя го и изведе Живко....но да не избързвам
Абе по плюнките сте вие. Колкото и да се пънете мнението ми за този играч няма да се промени. 5ти мач му гледам и колкото повече го гледам толкова повече се чудя кой скаут го е гледал, и какво е харесал в него. Явно в Гърция са го оценили подобаващо щом е бил резерва в последните.
Погледнете ситуацията и ми кажете харесва ли ви как се намесва и не е ли това 100% гол който изпуснаха Руж заради него:
https://levski.gong.bg/bg-football/parv ... azh-550024
От минута 4:35 до 4:45 и после пак говорете, кадъра е перфектен да се види какво прави в ситуацията. Той и коментатора си го изкоментира по време на мача - Какво направи Каргас, за малко да подари гол за словаците след като се размина с елементарна за изчистване топка. Дори след ситуацията то самия си вдигна ръката да се извини.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
delqnski47 написа:koisa написа:delqnski47 написа:Ще пускат ли екран пред Герена другия мач
Вчера ви гледах с една приятелка от Левски.Нещо взе,че ме хареса и ми предложи да гледаме пак...
Te така стават нещата, от личен опит ти говоря

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard